Отговори
# 210
Сиска против ухапване от комар с  какво мажеш? А и другите мами дайте съвет, че Ники е на решето от тия гадни комари.

# 211
kamij, Аутан-а, с който мажа Дени е против всякакви ухапвания - от комари, кърлежи, бълхи и др.гадняри. Пак казвам, че има няколко вида Аутан по аптеките, само Аутан Junior става за малки деца, на другите пише че не е за деца под 2 г. Добри отзиви има и за OFF!

Ant, хайде стига проблеми при вас, деее Praynig

# 212
Здравейте милички! Hug
Благодаря ви за подкрепата!за кой ли път!:)
Ant, и при вас много тревоги тази година  Sad Стискам палци нещата да потръгнат! Praynig
Gita, ще те помоля ако можеш да попиташ твоята приятелка къде са водили детенцето на санаториум и ако може да ми даде координати или поне тел. да събера повече информация!Много зловещо ми звучи тази операция на толкова малко човече и ако може да се размине с рехабилитация ще е просто страхотно!пиши на лични за да не занимавам мамите и с това!Благодаря предварително!  bouquet
И аз най-сетне успях да сложа снимки на Теа от РД от фотото! Heart Eyes малка ми е сладураната, ама ще е фина мацка@! Joy

# 213
Ant, на моя приятелка оперираха детето заради същите неща. След една седмица бяха забравили, че са имали такъв проблем.Ще стискаме палци Hug
ivi2000, защо не отидете до Горна баня?Още едно мнение няма да ви е излишно. Дано да се оправи без хирургична намеса!Успех!

# 214
  • Sofia
Niamam kirilica, no da pozdravia Hugsito i Gita na paterici za RD i dnes Gerito 79 - da ste jivi i zdravi...
Stiskam palci i za Ant i za Ivito2000...
Sled neobiasnima povreda na PC-to niamam nito edno foto ot Aprilci, mnogo gadno ima6e super snimki. Triabva da si napravim novo vijdane Simple Smile.
Ako se sabirate tazi sedmica 6a zamolia za sms, pls.
Lek den i celuvki za mal4ovcite

# 215
 иви,ако я срещна още днес ще ти пиша ЛС.Моето детенце както беше на леглото и се държеше за пердето го изпусна и се удари така зверски в раклата,че краката ми се подкосиха Cry.Сега  има синина на бузата.Онзи ден докато беше на бабин дом пък къде се цапнал,че има рана на брадата.Ох,явно вече така ще е Confused.Абе мами,да ви питам аз какво стана дечицата ядат ли си вече сандвич,щото моя нещо не иска,изяжда няколко хапки и му омръзва да дъвчи Confused.Ние и манджата още пасираме Embarassed.Еее най- сетне се събуди.Хайде лек ден от мен! Hug

# 216
  • Варна
Добро утро на всички от софийското равно поле.
Вече сме на линия и сега остава само да кажете кога ще е срещата и не можте се оттърва от нас.
Много мрачна и студена тая София. В Русе беше доста горещо.
Иви2000, Ант, стискам палци да се размине без операции на дечицата ви.
Честит Рожден ден на празнувалите последните дни.
Да се похваля, че една мама от форума ми отслужи с кошарка и вече сме екипирани и готови за престой в София.
Гита, горката душица, да се оправя по-бързо.
За сандвича, Иво не проявява интерес за сега.

# 217
  • София
Здравейте понеделнишки и от нас Hug
Вчера бяхме цял ден у дома и днес нямам търпение да се изстрелваме навън.След малко се обличаме и отиваме на разходка Laughing

Ант,стискам палци всичко да е наред и дано не се наложи операция Praynig
И на нас ни предстои такава,едното тестисче още е горе,но може би догодина Confused

Иви,дано и на Теа й се размине Praynig

Деспина,добре дошла на софийска територия.Ще се радвам ако мога да дойда на някоя среща да се запознаем Grinning

# 218
Здравейте!
Честито на патерици на Гита!  bouquet
Честито и на Гери79!  bouquet
Ант, стискам палци да се размине операцията. Praynig
Иви, дано и на Теичка и се размине. Praynig

# 219
          Здравейте!

Като се наспи дребен ще ходим при педито да го види. Ако трябва да ни праща при уролог или при хирург. Не знам и аз вече. Дано да се разбере поне какво е. И аз съм си все така с моите си исторически лимфни възли. ТАтито ни е почти постоянно на работа, приятелчетата ни са болни и аз вече лудвам. По цял ден меря улиците сама с кисел и сополив Явор , защото вкъщи знаете, че не се издържа. Но се надявам нещата да потръгнат .

Ками, вие имате крипторхизъм ли? Или аз нещо не съм разбрала , както трябва. Нашите тестиси са си слезнали в торбичките още при раждането, но това удебеление ни е от месец и половина.

Да се похваля- от днес имаме панаир ( културно-масово мероприятия ). Иначе все цигании - поне част от познатите ни, които избягаха от тук се завръщат по това време на годината. Градът живва. А лошото в случая е,че целият град е тъпкан със сергии и няма къде да се разхождаме дефакто. Градинките ни също са заети, но ще се борим!

Лек ден от нас!

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 11:37 от ant

# 220
Привет и от многоооо слънчев Лондон,не се търпи вече тая жега,няма угодия ни дъжд ни харесва ни слънце Laughing.аз повече няма накъде да се събличам да не уплаша комшийте.
Иначе оцеляхме след голямото парти в събота,всички поканени дойдоха.Малкият порева яко,стъпа в тортата,голяма част от балоните ни изхвърчаха по съседните градини,от вятъра,и часове след това ги чувах как се пукат Rolling EyesНо иначе мина добре.
Аз на футбола хич не съм фенка,и направо ме изнервя,но търпя,защото мъжът ми е голям фен.
Честито на патерици на рожденничките  bouquet
Иви,Ант,стискам палци и двете ви и на мъниците,ако се налага,лекарска намеса,поне да мине възможно най-леко Praynig

# 221
  • София
Ант,нашето е различно,да.Имах в предвид,че ни предстои операция Wink

# 222
  • София
Ант,а къде е това удебеление точно?

# 223
Ехо,здравейте от Старопрестолната столица! Heart Eyes(брей че тежко звучи)
Честит рожден ден на Гита и на Гери 79bouquetСтрахотна година ви желая и много усмивки!

На болничките-скорошно оздравяване,а на малчоците, на който им предстои операция-много късмет и здраве Praynig
Аз съм фен на футбола(фаворит ми е Англия),но не гледам много мачове-време нямам за такива екстри. Whistling
Сиска,не се притеснявай за зъбките толкова,и Даката както Теа е слепен с биберона,но гледам поне през деня да не е с него. Rolling EyesАйде ,оставям ви,че от час и половина се приспиваме и ...явно ще играем ....а спането друг път Crazy

# 224
  • Mediterraneo
Ех, Питке, поне знам, че не съм единствена  Mr. Green От един час я приспивам, накрая ми писна и я облякох. На дребното обаче явно си му се спи и сега си отмъщава като хленчи в краката ми. Но няма да я приспя вече! Тъкмо довечера ще спи като къпана. След малко ще я изведа пред блока да побеснее с топката, докато умалее съвсем  Crazy
Ант,  Hug
Сиска, не ги мисли толкова тези зъбки! Силия заспива винаги с биберона. Обаче като заспи, сама го плюе. През деня се сеща да го лапне, само ако го види. Още не правя опити да я отучвам от него. Тя с гърнето все още е на Вие, че биберона да остави- за война говорим  Stop
Някой питаше за сандвичи. От яслата дават, но най- много да изяде средичката от филията, намазана с масло. Не настоявам, за какво са й тези сандвичи? Тя си яде всичко, така че... Доста често обаче се налага да пасирам храната от яслата  Sad

Общи условия

Активация на акаунт