Аз съм любовницата...

• 17 960
  • 253
  •   1
Отговори
# 15
Хем пишеш, че поддаваш, хем те било страх. Надявам се това да е пързалка. Не малко жени биват нападани и убивани от подобни психопати.

# 16
що за простотия, не искаш някой да ти досажда, но не можеш да си достатъчно категорична, да го разкараш, а начини бол.
Какво значи "поддавам"?

Явно ти храни егото това, че продължава да те търси, чувстваш се значима и тайничко не искаш това да спира, друго обяснение няма.

# 17
Хем пишеш, че поддаваш, хем те било страх. Надявам се това да е пързалка. Не малко жени биват нападани и убивани от подобни психопати.
Аз го обикнах. Не искам да наранявам семейството му. Не съм видяла нищо лошо от него до сега. Просто искам да си тръгна. А, той не иска да ме пусне.Ще видим какво ще стане след месец.  Обеща да не ме притеснява.
Писах ви, за да ми дадете кураж да се измъкна от потъващите пясъци и да дам съвет на други...

# 18
много драма, много шит, както е казал поетът.  Laughing

аз съм аут.  Peace

# 19
Съвет се дава като се от-батачиш, а не като си затънал до гуша в... любов. Или нещо друго с Л.

# 20
  • Насред хаоса
За друг мъж не е опция..Много е ревнив. Уж на шега подхвърли, че ако види друг мъж да излиза от дома ми ще го натовари в багажника на колата си.
Не знам дали темата е пързалка. Само да кажа, че няма никакво право да ревнува и да има претенции за собственост върху теб, защото той е обвързаният, а ти си свободна и в пълното си право да имаш пълноценни връзки.  Щото да подхранваш егоизма на и без това егоиста не е добра идея - за теб и другите около него имам предвид, на него си му е екстра да ви използва всичките, че да си тръпне.

# 21
Съвет се дава като се от-батачиш, а не като си затънал до гуша в... любов. Или нещо друго с Л.
Хах...затънала съм в л... до кръста. Има шанс за измъкване. Викам за помощ...Я, стига! Вие не сте обичали, знаейки, че е нередно, че трябва да сложите край? Знам го. Опитвам се. Написала съм го. Боря се със себе си. Искам съвети и подкрепа. За да мина през това. Не е лесно

# 22
  • София
Объркана съм и поддавам. И той го вижда. Не се чувствам добре в тази роля. За тези, които ще ме обвинят ще кажа, че и аз бях от тези, които презираха любовниците и се чудех коя жена може да си причини това. Е, и на мен ми се случи. Ще ми е обеца за цял живот...

Наистина- постави му ултиматум или да се разведе, или се разделяте.
Без значение, че не го искаш за постоянно- това ще го накара да си подвие опашката.
Ако се запъне, постави ултиматум- или не те търси повече, или ще се обадиш на жена му.

Няма начин да се разделиш с него като с приятел.
Не и докато имаш чувства.

Разбира се, че не бива да ти минава и мисъл да се обаждаш на жена му- това е по- унизително от всичко, което можеш да си причиниш. Peace

# 23
Мине се не мине, някоя пробва да ползва форума за редактиране на бъдеща статийка в женски сайт.
Я тука писателките и тънки психоложки * да спретнат един template** и да го разпратят по редакциите.

* - Днес прочетох статия, че психологията за поредна година е най-желаната специалност в СУ.
А картофи да копа никой не ще. Simple Smile
** На български cе казва vorlage Wink

# 24
Не съм видяла нищо лошо от него до сега.

това, че не те пуска да си отидеш, е достатъчно лошо
но на теб това всъщност ти е приятно - иначе щеше да си намерила начин да си отидеш, а той щеше да спре да виси пред вратата ти

хм, любовниците били по-ревниви от съпрузите?

пп дами, не четете - жена му знае за забежките, за това той е толкова смел с висенето пред чужди домове, т. е. "ще кажа на жена ти" /"и какво от това?"/ и "разведи се" /"няма да се разведа"/ не са опции

# 25
Изводи има ли, за да се предпазят другите?
Иначе и аз имам дежа вю.

# 26
Объркана съм и поддавам. И той го вижда. Не се чувствам добре в тази роля. За тези, които ще ме обвинят ще кажа, че и аз бях от тези, които презираха любовниците и се чудех коя жена може да си причини това. Е, и на мен ми се случи. Ще ми е обеца за цял живот...

Без значение, че не го искаш за постоянно- това ще го накара да си подвие опашката.
Ако се запъне, постави ултиматум- или не те търси повече, или ще се обадиш на жена му.

Разбира се, че не бива да ти минава и мисъл да се обаждаш на жена му- това е по- унизително от всичко, което можеш да си причиниш. Peace

Нещото, което пропуснах да спомена. Този мъж е адскии умен и сензитивен. През целия си живот не съм срещал такъв. Иска ми се, не знам дали е възможно, да останем приятели. Затова се опитвам безболезнено да го откъсна от себе си. Не искам да го заплашвам, застрашавам или обиждам. Не знам на какво е способен. Не знам дали трябва да се пазя...не съм видяла лошо...но тези подмятания за багажника, упоритостта му...лудостта му на моменти...ме плашат...

# 27
  • София
По начинът, по който го описваш този мъж звучи като завършен егоист. Излизал с теб, щото имал нижда от тръката на втората, после бил много ревнив. Как така ревнив? Той има жена - т.е. ти не можеш да си ревнива, не може и той също да ти е бил тръпка за известно време докато преодолееш твоето си нещо там? Щото ето сега си го преодоляла, време е да продължиш нататък, обаче не можеш. щото ти на него си му още тръпка. Не те ли дразни тоя двоен стандарт? Отрежи го директно, нека си откача колкото си иска, поведението му е свинско.

# 28
  • София
Скрит текст:

Нещото, което пропуснах да спомена. Този мъж е адскии умен и сензитивен. През целия си живот не съм срещал такъв. Иска ми се, не знам дали е възможно, да останем приятели. Затова се опитвам безболезнено да го откъсна от себе си. Не искам да го заплашвам, застрашавам или обиждам. Не знам на какво е способен. Не знам дали трябва да се пазя...не съм видяла лошо...но тези подмятания за багажника, упоритостта му...лудостта му на моменти...ме плашат...

Тук вече ме изгуби.
Писна ми от пързалки.

# 29
За друг мъж не е опция..Много е ревнив. Уж на шега подхвърли, че ако види друг мъж да излиза от дома ми ще го натовари в багажника на колата си.

Я си дай адреса да се помяркам малко пред дома ти, аз карам Pontiac Parisienne 1966, а видим кой в чий багажник ще влезе по-лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт