Аз съм любовницата...

• 17 966
  • 253
  •   1
Отговори
# 30
Като прочетох заглавието, реших, че вдовицата от съседната тема е пуснала тема. А пък то скука.
Благодаря, че се опитвате да ми оправите настроението...хаха...Joy

# 31
Мне, просто авторката иска да си докаже колко е специална.  Tired

Кое му е трудното? Искаш да приключиш, приключваш, всичко останало са оправдания как той щял да реагира.  ooooh!
Опитах....за тези месеци 7-8 пъти... Не престава да пише. Блокирам го. Идва до дома ми...
Спри му секса и ще те остави... ако това искаш.

# 32
Оправи си ценностната система: страх те е от този, луд бил, подозираш го, че може да отрепе някого, пък го искаш за приятел. Както ти казах, не се обичаш достатъчно. Че го и щадиш тоя мискинин.

Разбирам зависимостта ти иначе. Но трябва да си твърда. Възползвал се е от уязвимостта си, продължава да го прави. Ти не му пречиш особено.

# 33
Наистина- постави му ултиматум или да се разведе, или се разделяте.
Без значение, че не го искаш за постоянно- това ще го накара да си подвие опашката.
Ами ако наистина се разведе, тогава какво да прави авторката?

# 34
   Не съм чела коментарите.

Разбирам, че сте искали неангажираща връзка, но това ли е бил начинът да изберете женен мъж. Когато сме в една неангажираща връзка, винаги се случва да се влюбим. Просто така жените сме устроени. За нас не е само секс, както е при мъжете.

Толкова ли е трудно да му кажете, че всичко приключи и повече да не Ви тормози?!

# 35
Наистина- постави му ултиматум или да се разведе, или се разделяте.
Без значение, че не го искаш за постоянно- това ще го накара да си подвие опашката.
Ами ако наистина се разведе, тогава какво да прави авторката?

Ще го чака в секси поза и с присвити очички като на заглавната картинка на темата...Laughing

# 36
Принципно при подобно прилепчиво поведение всяка твоя реакция (отговор) връща часовника на 0. Т.е. ако му отговориш на 5, 10, 20 смс или мейл го учиш, че са нужни 5, 10, 20 опита от негова страна, за да му обърнеш внимание. И той ще го прави. Тъй че мейлчетата в коша/блок, смс-ите блок, виж - за причакването пред дома - не знам, не ми се е случвало. Може би бих останала на гости при приятелка за седмица-две, бих си взела дълга отпуска извън града или бих помолила някой познат мъж да се поразходи с мен.

А, щом поддаваш - съвет нямам. Мислех, че искаш да прекратиш.
За друг мъж не е опция..Много е ревнив. Уж на шега подхвърли, че ако види друг мъж да излиза от дома ми ще го натовари в багажника на колата си. Майтап ли беше, не знам Flushed
Той е много интелигентен мъж. Не ми се вярва да направи нещо такова. Но честно казано, след няколко подобни подмятания...не съм много спокойна
Ти гледай теб да не те сложи в багажника.....

# 37
Принципно при подобно прилепчиво поведение всяка твоя реакция (отговор) връща часовника на 0. Т.е. ако му отговориш на 5, 10, 20 смс или мейл го учиш, че са нужни 5, 10, 20 опита от негова страна, за да му обърнеш внимание. И той ще го прави. Тъй че мейлчетата в коша/блок, смс-ите блок, виж - за причакването пред дома - не знам, не ми се е случвало. Може би бих останала на гости при приятелка за седмица-две, бих си взела дълга отпуска извън града или бих помолила някой познат мъж да се поразходи с мен.

А, щом поддаваш - съвет нямам. Мислех, че искаш да прекратиш.
За друг мъж не е опция..Много е ревнив. Уж на шега подхвърли, че ако види друг мъж да излиза от дома ми ще го натовари в багажника на колата си. Майтап ли беше, не знам Flushed
Той е много интелигентен мъж. Не ми се вярва да направи нещо такова. Но честно казано, след няколко подобни подмятания...не съм много спокойна
Ти гледай теб да не те сложи в багажника.....
Ако рязко спра да пиша след месец...значи съм в багажника.  Моля, сигнализирайте на властите.  ..
Майтапът настрана...никой не знае на какво е способен влюбен, разярен мъж...Психопати всякакви....

# 38
Почваш ти да го търсиш, да му досаждаш, да мрънкаш, да изискваш, да хленчиш, да ревнуваш, да търсиш сметка и т.н. - сигурно няма нужда целия женски репертоар да изброявам. След това няма начин да остане с теб. А ти това искаш, нали?
А, забравих - и пари му искай, за да е по - сигурно, че ще отпраши с 200 км/час.

# 39
Почваш ти да го търсиш, да му досаждаш, да мрънкаш, да изискваш, да хленчиш, да ревнуваш, да търсиш сметка и т.н. - сигурно няма нужда целия женски репертоар да изброявам. След това няма начин да остане с теб. А ти това искаш, нали?
А, забравих - и пари му искай, за да е по - сигурно, че ще отпраши с 200 км/час.
Накрая така ще стане...

# 40

Ако рязко спра да пиша след месец...значи съм в багажника.  Моля, сигнализирайте на властите.  ..
Майтапът настрана...никой не знае на какво е способен влюбен, разярен мъж...Психопати всякакви....
Моето дежа вю ми казва, че и без горното ще спреш рязко да пишеш.  Whistling 
Ама не каза на останалите какво му е лошото на това да си любовница на влюбен, женен, дето жена му не го притеснява хич?
Сподели.

# 41
Почваш рязко да му искаш пари, подаръци, почивки, срещи постоянно, да си гукате по 100 пъти на ден по телефона, да му звъниш, когато знаеш, че е вкъщи, правиш му фасони, че не ти обръща достатъчно внимание, отново искаш пари и подаръци.....
Гаранция, ще те разкара, ако не на първия месец, то максимум 3 месеца му давам....

# 42

Ако рязко спра да пиша след месец...значи съм в багажника. Моля, сигнализирайте на властите.  ..
Моето дежа вю ми казва, че и без горното ще спреш рязко да пишеш.  Whistling  
Ама не каза на останалите какво му е лошото на това да си любовница на влюбен, женен, дето жена му не го притеснява хич?
Сподели.
Лошото ли? Че ако си симпатична, умна, млада жена, с ценности...в един момент това почва да ти тежи. И знаеш...., че заслужаваш повече.. Колкото и умен и хубав да е той...ЖЕНЕН Е! Казах, че има възможности...не е най- великият...но е от " висшата" класа. Файда. Аз не искам да се возя в колата му. Аз не искам да харча парите му. Съжалявам, ако не се вписвам в " стандартите" за любовница...

# 43
Авторке , най- сигурният начин да разкараш някого, бил той приятел или любовник, е да му поискаш голяма сума пари назаем.
В твоя случай, измисли си основателна причина за внезапни нужди. Може и за силикон , де. Нещо, за което той да ти повярва , че са ти нужни. Или за  приятел, роднина, в беда.
Кажи , че не знаеш точно кога ще му ги върнеш , но нали те обича и ти вярва.
И гледай ко става с любовта му  Joy
Ако тази опция не проработи и той наистина ти даде , върни му ги бързо, значи номерът не минава.

# 44
И какво заслужаваш? Кое е това повече?

Общи условия

Активация на акаунт