Аз съм любовницата...

• 18 030
  • 253
  •   1
Отговори
# 135
Оф, колко банално.....
Не знам дали някой не го е написал вече, не съм чела темата, ама най-лесния начин да разкараш подобен плазмодий, е като директно му заявиш:
"Виж, вече не мога да живея така.Или се развеждаш, или ще кажа на жена ти за нас.Та, решавай, или тя, или аз.Друг вариант няма!".
Гаранция, че почти сигурно, ще се покрие и ще стане трудно откриваем.
Или, ако толкова няма акъл, наистина ще се разведе заради теб, а после ти ще седиш в "нисък старт" да чакаш появата на твоята заместничка.

Няма вариант да го заплашвам със жена му. Давайте други идеи... трябвало е да кръстя темата "Идеи за разкарване на съпруг от любовница" 😁😁😁
момичетата са ти го казали... най лесното е любовницата да се разкара

# 136
Оф, колко банално.....
Не знам дали някой не го е написал вече, не съм чела темата, ама най-лесния начин да разкараш подобен плазмодий, е като директно му заявиш:
"Виж, вече не мога да живея така.Или се развеждаш, или ще кажа на жена ти за нас.Та, решавай, или тя, или аз.Друг вариант няма!".
Или, ако толкова няма акъл, наистина ще се разведе заради теб, а после ти ще седиш в "нисък старт" да чакаш появата на твоята заместничка.

Само едно не съм срещала досега женен мъж да се развежда заради любовница. Виж омъжена жена заради любовник често прави подобни грешки. Но един мислещ, здраво стъпил на краката си мъж, приоритетно заложил това което му се върти в главата върхи раменето му не се развежда ... обикновено си хваща някоя глупачка ей така да си запълва свободното време
Ааа, развеждат се...казвам го от първо лице... Аз никого не искам да развеждам. Да си стои при жената. Щом го трае.
Че "глупачката" съм аз. Това е ясно.

# 137
  • Насред хаоса
Сума идеи бяха дадени. Едно е сигурно - ако човек има желание, намира начин, ако няма - намира оправдания. Как пък не седнах да си бия главата как да разкарам някакъв женен чичка, вместо да го отрежа и да си гледам живота. Какво толкова трудно има? "Тази връзка няма перспектива за мен, не смятам да губя повече време със семеен мъж, не желая да ме търсиш повече". И толкова.

# 138
Оф, колко банално.....

Няма вариант да го заплашвам със жена му.
Ами, пишеш, че искаш раздяла.Аз ти казвам най-бързия начин да го разкараш.Пък ти, ако искаш се възползвай.
Ако ли не, търпиш му простотиите и бършеш сълзи.Твоя воля.

# 139
Положението е хем боли, хем сърби. Очевидно дамата е ниско самочувствие и се чувства супер, гига-мегата яко, когато някой тооолкова настоятелно "драпа" и "страда" по уникалната й особа. Лично аз съм разкарвала такава прилепчива ваденка (без да имаме каквито и да е било отношения, но постоянно ми звънеше и висеше пред нас) с простичкото - подадох жалба в районното за тормоз. Ни вопъл, ни стон после от прилепалото.

# 140
Кажи му, че не си жена за един мъж. Grinning Или че лекуваш венерическа и го обвини. Като отрече, кажи - значи Пешо ще е виновен... Или Иван. А, забравих за Гошо. Blush

# 141
Ама тя го обича.

# 142
  • Варна
Намери си работа в друг град, или още по-добре в чужбина. Никой не е казал да е за постоянно. Помахай му за довиждане от таксито и край. Ето ти начин да бъде безболезнено.

А, да, ако го направиш - не му казвай къде отиваш.

# 143
  • ЯМБОЛ
                       Прекрасният се хвали,че така е от 15 години-недостойно!.Сега път тя била единствената,последната и след нея нямало да има други...Приказки за деца на 4 години.
                       И изобщо не вярвам,че ще се спази уговорката за един месец.Ще е възможно,ако господинът отсъства от града за това време.А колкото до заплахите...манипулатор от класа!
                       И един съвет.Ако връзката ви е съвсем дискретна и дори твоите приятели не го познават ,покани го в определен час,а половин час след това у вас да се изсипят всички възможни твои приятели на куп.И го представи,това е моят приятел,той много ме обича,ще ходим еди къде си...работи еди къде си....Повече няма да стъпи у вас със сигурност.

# 144
Положението е хем боли, хем сърби. Очевидно дамата е ниско самочувствие и се чувства супер, гига-мегата яко, когато някой тооолкова настоятелно "драпа" и "страда" по уникалната й особа. Лично аз съм разкарвала такава прилепчива ваденка (без да имаме каквито и да е било отношения, но постоянно ми звънеше и висеше пред нас) с простичкото - подадох жалба в районното за тормоз. Ни вопъл, ни стон после от прилепалото.

За болднатото - нищо подобно. Грабна ме интелектът на този мъж. Не си галя егото, аз съм харесвана жена.

# 145
Авторке , кога пък успя чак така добре да го опознаеш за няколко месеца ?
Да беше малка, да ти прости наивността човек. Как го опозна- чрез приказките му ли ? По време на сексуален есктаз ? Как ?
В колко реални житейски ситуации , да кажем небанални , успя да видиш как реагира ? Ама ти наистина си се филмирала здраво.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 13:50 от tays

# 146
Аз съм пропуснала момента с нейния развод, че мъжът й я оставил заради друга. Това е много кофти момент и чудесният се е възползвал. А тя е в много гадно положение - щастлива, че някой я е харесал.

# 147
Интелигентният мъж не плаши с багажници.

# 148
Авторке , кога пък успя чак така добре да го опознаеш за няколко месеца ?
Да беше малка, да ти прости наивността човек. Как го опозна- чрез приказки му ли ? По време на сексуален есктаз ? Как ?
В колко реални житейски ситуации , да кажем небанални , успя да видиш как реагира ? Ама ти наистина си се филмирала здраво.
Ах, че ме ядоса. С този човек съм била часове наред, всеки ден, месеци. Говорили сме много, присъствала съм на различни ситуации, телефонни разговори. Наблюдавала съм как реагира както с други хора, така и с мен. Знам какво е постигнал, какви са плановете, мечтите му...как мисли... Всичко, което съм имала възможност да проверя от думите му, съм го проверила. Не съм го хващала в лъжа.
Интимността беше бонус. Казах Ви няколко пъти, грабна ме с интелект.

# 149
Интелигентният мъж не плаши с багажници.

+111
Толкова съвети ти дадоха - отказваш секс, обвиняваш го за болест венерическа и се чудиш кой ли от другите ти любовници може да е, казваш му, че е 0 в леглото... Но ти не искаш да ги видиш тия съвети, ти искаш да ти съчувстваме как страдаш по "неповторимия" му чар и "интелект". На кого разправяш, че си уверена и харесвана жена?!?
Брей, че се разядосах, не знам защо Smile

Общи условия

Активация на акаунт