Аз съм любовницата...

• 18 050
  • 253
  •   1
Отговори
# 120
de_ja_vu, не ти, Елфичка се опита да те изкара жертва.

Казахме ти поне няколко пъти как да го разкараш, ти едно си знаеш, че нямало да стане така лесно, защото искаш да сте приятели.....Trollface

Извинявай, в кой свят живееш?!?

# 121
Авторке , проумей едно - този мъж още не ти се е нарадвал. Нито си уникална , нито единствена. Когато мъж говори така , както този ти говори на теб, в повечето случаи си вярва. Гледай ти да не си повярваш , че си  Незаменимата  и Вечната. Не го разбирай по трудния начин.
Ти , всъщност , в него ли си влюбена , или в образа , който той ти изгражда за теб самата , в твоите собствени очи ?
Начинът ти на изразяване- Аз Съм Любовницата , вече говори за определени залитания в тази посока.

# 122
Ами намери си друг мъж, какво те спира? После кажи на тоя, че си бременна от новия и край.

А, викате да забременея за 1 месец от друг и този съвсем да откачи...

А на тебе защо ти пука? Дали не е за да имаш заден изход обратно при него?

# 123
Ами намери си друг мъж, какво те спира? После кажи на тоя, че си бременна от новия и край.

А, викате да забременея за 1 месец от друг и този съвсем да откачи...

А на тебе защо ти пука? Дали не е за да имаш заден изход обратно при него?
Няма заден...няма преден...Laughing

# 124
Не отговори. Защо те интересува, че ще откачи, след като възнамеряваш да нямаш отношения с него в бъдеще?

# 125
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мне, просто авторката иска да си докаже колко е специална.  Tired

Кое му е трудното? Искаш да приключиш, приключваш, всичко останало са оправдания как той щял да реагира.  ooooh!
Опитах....за тези месеци 7-8 пъти... Не престава да пише. Блокирам го. Идва до дома ми...

Ами започни всеки път, когато се видите да говориш нон-стоп че си нещастна и как трябва да се раздели с жена си и да се ожени за теб. Гарантирам ти, че след два-три месеца ще престане да те безпокои и ще се изпари като дим. 

# 126
  • Варна
Аааа, къде бил ключа за палатката. Иска да се разделят безболезнено. Ами...не става. Като си надробила попарата сега ще я изядеш без да мрънкаш.

Ако наистина, ама наистина, искаш да се разделите, можеш. Блокираш, не отговаряш на мейли, а като висне пред дома ти - звъниш на ченгетата и пускаш жалба след жалба срещу него, че те следи, притеснява, обижда, упражнява тормоз. Няма такъв темерут, който да не се откаже при това положение, освен ако не е психопат.

Ако е психопат - смяна на работа, телефони, жилище. И хубавичко си опичай акъла какви мъже си хващаш за в бъдеще.

# 127
  • На Марс
Дано през този месец намери друга глупачка. Ама това хич няма да ти е гот на теб.

Няма да намери. Не иска. След мене нямало да има друга. Иска да се спре. И защото съм последната, искал да сме си изживеели любовта до край. А, не да съм я прекратявала така "преждевременно". Предните му връзки са продължавали по 2-3 години всяка. Докато се изчерпи "емоцията". После са се разделяли по взаимно съгласие, пускали по "1 сълзичка" и всеки от където е. И това вече 15 години.

Ти предполагам и в Дядо Мраз още вярваш Simple Smile

# 128
Не отговори. Защо те интересува, че ще откачи, след като възнамеряваш да нямаш отношения с него в бъдеще?
Отговорих. Не знам какво да очаквам от него.

# 129
Ситуацията е сърби, боли, драго ми е.

Последната и бла-бла, глупости на търкалета. И ти и всяка следваща ще е предпоследната.

# 130
Много съм съгласна с мението на HighSpeed
А авторката е явно девойче, което обича да си чеше егото, като някакви чичковци й обясняват колко е прекрасна. Боже, ще пусна сълза от умиление.
Ако искаш да сложиш край, ще сложиш. Толкова е просто, че чак недоумявам какво толкова въртиш и сучеш. Както са ти казали по-горе, блокиране, полиция, жалби. Айде сега, не се очаква от теб да избягаш на Сатурн, за да се отървеш от някакъв чичо, дето очевидно наближава критическата и му се е приискало да пощипе чуждо.

# 131
Прави сте, че не съм достатъчно категорична. Но наистина искам да изчакам 1 месец, ако той наистина не ми досажда. Ще се успокоим, ще свикнем един без друг. Поне такъв е планът.
Ако почне да пише или ме притеснява, ще бъда принудена да последвам съветите ви.
Разбира се, че не вярвам, че съм последната. Той го знае. Далеч, съм от мисълта, че човек който изневерява 15 години ще се спре. Не няма. Такъв ще си остане до края...

# 132
Оф, колко банално.....
Не знам дали някой не го е написал вече, не съм чела темата, ама най-лесния начин да разкараш подобен плазмодий, е като директно му заявиш:
"Виж, вече не мога да живея така.Или се развеждаш, или ще кажа на жена ти за нас.Та, решавай, или тя, или аз.Друг вариант няма!".
Гаранция, че почти сигурно, ще се покрие и ще стане трудно откриваем.
Или, ако толкова няма акъл, наистина ще се разведе заради теб, а после ти ще седиш в "нисък старт" да чакаш появата на твоята заместничка.

# 133
Оф, колко банално.....
Не знам дали някой не го е написал вече, не съм чела темата, ама най-лесния начин да разкараш подобен плазмодий, е като директно му заявиш:
"Виж, вече не мога да живея така.Или се развеждаш, или ще кажа на жена ти за нас.Та, решавай, или тя, или аз.Друг вариант няма!".
Или, ако толкова няма акъл, наистина ще се разведе заради теб, а после ти ще седиш в "нисък старт" да чакаш появата на твоята заместничка.

Само едно не съм срещала досега женен мъж да се развежда заради любовница. Виж омъжена жена заради любовник често прави подобни грешки. Но един мислещ, здраво стъпил на краката си мъж, приоритетно заложил това което му се върти в главата върхи раменето му не се развежда ... обикновено си хваща някоя глупачка ей така да си запълва свободното време

# 134
Оф, колко банално.....

Няма вариант да го заплашвам със жена му. Давайте други идеи... трябвало е да кръстя темата "Идеи за разкарване на съпруг от любовница" 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт