Аз съм любовницата...

• 18 058
  • 253
  •   1
Отговори
# 105
а защо да престане да си мълчи?
може да е доволна от ситуацията или поне да не й пречи

/знае, така е писала авторката/

# 106
Мило момиче, отиди при жена му и й кажи, ама й кажи пред други хора - заклещи я в супера, на работното й място. Кажи й, че нейният мъж не може да живее без теб, преследва те, иска да е с теб, и тя му пречи да е щастлив. Кажи й да престане да си затваря очите и да го пусне този мъж.

След това отиди в работата на този хубостник и му кажи ама пак пред хора, че ето - след толкова много уговорки, лаене на колене пред теб, молби и т.н. ти най-накрая си решила да му дадеш шанс. Обаче, той трябва да те заслужи - той трябва да се разведе, да те изведе навсякъде официално, да те помоли да се омъжиш за него. Той трябва да те заслужи, а не само да те иска. Ама така - пред всички го кажи това - ама с равен тон. И накрая му кажи, че трябваше да си честна с жена му и си й казала всичко.

След това си наеми бодигард - за 1-2-3 месеца. Да му показват къде греши в закона. След това отиди и в полицията и си направи едно оплакване за тормоз.

И след всичко това - засрамване на благоверната жена пред всичките й приятелки, засрамване на мъжкото его в работата му - да видим дали този хубавец ще дръзне да те преследва.

Момиче, нещата не стават само с "искам". Трябва не да го блокираш - ами да го нападнеш там където ще го заболи: общественото мнение. Всички да го разберат той какъв е. Иначе няма да се отървеш.

И какво е виновна тази женица, че мъжът и е кръшкач? За другото - не бих паднала толкова ниско. Вярно е, че да бъдеш с женен мъж не е кой знае колко достойно..., но чак толкова....И ако някоя го направи...със сигурност ще е в нечии багажник...

# 107
Laughing Laughing
Е, не...Жена му знае, но той се крие. Не го прави нагло. Не се показва пред хората.

Ама пред кои хора, да не сте на село?

Тогава настоявай да се държите за ръка и да празнувате заедно. Даже на твое място малко секундно лепило щях да си слагам на дланта, докато сме на улицата. Винаги си нося секундно лепило "Капчица" в дамската чанта, много помага за такива хора, които не искат да се държат за ръка с мен.

# 108
Това е едно от достойнствата му, не иска да се развежда. Държи си на семейството.

# 109
Може и да е доволна - тя е в щастлив брак за пред хората, разбрали са се с мъжът й, че той ще си има паралелни връзки, ама ще ги пази в тайна за пред хората. И двамата оплитат и манипулират, за да се пази тайната.

Авторката трябва да прекъсне тази нездравословна симбиоза между двамата съпрузи. Не е авторката "виновна". Тя е била паднала, в лош момент и хоп - нашето хищниче си я е набелязало за използване за следващите 2 години, за които да й разбие живота и психиката.

Според мен тия мръсни тайни трябва да излязат наяве. И средата на жената да знае и средата на мъжът да знае. Да се знае. Иначе - от нея той ще скочи на следващата жертва. А авторката е жертва. Този мъж си ги прави тези неща от 15 години.

# 110
Развяването на кирливите ризи по работните или обществени места е най - голямата глупост, която може да се сътвори.
За този мъж, при условие, че жена му знае, любовницата е трофей. Той просто се фука, че има такава и то без значение дали ще е авторката или някоя друга. Така че за общественото му положение ще бъде един добър бонус. Другите мъже ще му стискат ръката с думите: "Евала, пич! Голяма работа си! Как го пра`ш?"
Така че, ако наистина иска да прекрати връзка / в което почнах да се съмнявам /, вече съм описала по - напред в темата начина.

# 111
Елфичка , по твоите точки :
1. Жена му знае , нищо че изглежда иначе. Ще и каже , че ще вземе мерки , или ще и каже , че си измисля и иска да и съсипе семейството и-дотам.
2.В работата му ще зацъкат , но мислено мъжете ще завиждат , жените ще се хихикат от сеира.
3. Бодигардът ще отиде в багажника Laughing
4. Органите ще се посмеят , защото няма престъпление.
Та така.

# 112
  • ВАРНА
 Споделяйки с нас пускай по нещо по-конкретно за интелигента-така,че ако жена му чете форума да се усъмни или услужлива душа да я информира.Силно се съмнявам тя да знае.Ако пича изчезне,значи булчето му е узнало.

# 113
жертва на какво е една жена, която влиза във връзка с женен знаейки, че е женен?
само на собствената си глупост

# 114
Авторката трябва да прекъсне тази нездравословна симбиоза между двамата съпрузи. Не е авторката "виновна". Тя е била паднала, в лош момент и хоп - нашето хишниче си я е набелязало за използване за следващите 2 години, за които да й разбие живота и психиката.

Според мен тия мръсни тайни трябва да излязат наяве. И средата на жената да знае и средата на мъжът да знае. Да се знае. Иначе - от нея той ще скочи на следващата жертва. А авторката е жертва. Този мъж си ги прави тези неща от 15 години.

Каква жертва е авторката, лелееее!?!??

Мъжът ѝ я напуснал заради друга и тя отива и прави същия номер.....айде, моля ти се, жертва!!!

Не я обвинявам, всеки е отговорен за собствения си избор и живот, но пък жертва!?!?!?!? ooooh!

# 115
  • Насред хаоса
Ами намери си друг мъж, какво те спира? После кажи на тоя, че си бременна от новия и край.

А, викате да забременея за 1 месец от друг и този съвсем да откачи...

Или ти се вземаш много насериозно, или този така те манипулира, че си въобразяваш, че всичките му приказки са истина. Щял да откачи, плашел те, не знам си какви реакции имал - и как това се връзва с определението за умен прекрасник, което му лепна? Не се ли питаш защо е казал, че няма намерение да се развежда, въпреки че е толкова луд по теб? Отговорът е, че не е луд - просто си следва кефа, гледа на него да му е добре, да си четка егото, а като има кой да му изпълнява прищевките - още по-добре. Ако проявява някакви не твърде адекватни реакции, предвид това, че е семеен и си позволява да държи сметка на теб, която си свободна, то не е от луда обич, а от егоизъм. И защо изобщо се забъркваш с женени мъже, за да губиш ценни години по тях, при положение, че не трябва да им се отделя и минута време?

# 116
Ако благоверната не знае, а той й е разправял опашати лъжи на авторката, то женицата ще има какво да си говори с него. Ако е знаела и си е мълчала, да престане да си мълчи и да си поговори сериозно с мъжлето.

И в двата случая - авторката е хубаво да отиде и да й поиска прошка, за свое успокоение.

Сега и прошка да съм искала...Вие съвсем изтрещяхте.
Опитвам се безболезнено за всички да се измъкна от ситуацията. Няма да правя циркове и драми... моля, престанете с такива предложения.

# 117
Аватара и Ника ти говорят противоположно на това, което пишеш, че искаш.

# 118
  • София
Авторке, обръсни си косата, надебелей и спри да се къпеш. Smiley

# 119
Каква жертва е авторката, лелееее!?!??

Мъжът ѝ я напуснал заради друга и тя отива и прави същия номер.....айде, моля ти се, жертва!!!

Не я обвинявам, всеки е отговорен за собствения си избор и живот, но пък жертва!?!?!?!? ooooh!
[/quote]

Не съм казвала, че съм жертва. И не искам да разведа този човек.

Общи условия

Активация на акаунт