Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжете - важно ли е да са красиви?

 • 11 386
 • 469
 •   1
Отговори
 • Мнения: 385
Здравейте,
Ще се опитам да съм кратка. Моя приятелка има връзка с мъж от известно време. Не я бях виждала от много време предвид извънредното положение, но не сме спирали да се чуваме и да си пишем. Изпращала ми е негови снимки и честно казано не е никак привлекателен по мое мнение. Да не кажа, че бях учудена как е обърнала внимание на този “мухльо”. Самата тя казва, че със сигурност не е идеала й за мъж.
Днес използвайки хубавото време с моята приятелка се видяхме в парка, по време на разходката ни й се обади и въпросния мъж, който се присъедини към нас. Запознахме се, виждам го за първи път на живо. Само на снимки го бях виждала и то три-четири снимки.
Прекарахме около два часа заедно и мнението ми съвсем се промени. Всъщност  пак не го намирам за красавец, тип тези по календарите, но ми се видя страшно привлекателен мъж. Изключително възпитан, самите му жестове, мимики, изказа му. Направо не можех да повярвам, как някой който на снимки ми се е виждал ужасен, може да ме впечатли толкова много. Не ме разбирайте погрешно, не заглеждам гаджетата на приятелките си 😀 Радвам се за нея, че е щастлива, ние сме много близки и си коментираме такива неща без проблем и без задни мисли.

Та въпроса ми е: Случвало ли ви се е да харесвате/се влюбите в мъж, който не намирате за красив, но адски много ви привлича физически?

ПС. - Честита нова година! Бъдете здрави!

# 1
 • соросоиден либераст
 • Мнения: 9 320
Винаги съм се впечатлявала от цялостното присъствие, а това което истински ми въздейства в сексуален план е въображението и интелекта на мъжа. Обичам сложни личности, което обикновено значи грозници, но в действителност съм омъжена за красавец с харизма и интелект, който счита себе си за грозен

# 2
 • Мнения: 6 208
Красотата е субективна. Възприятията ни могат да бъдат променени от различни фактори, както се е случило при теб. Често може да се почувстваме привлечени по-силно от чаровник с не до там перфектен външен вид, отколкото от мъж с перфектни черти и липса на всякакъв чар.
Всъщност ми е много интересно изказването, че въпросният мъж е далеч от идеалът на приятелката ти. Колко жени и мъже всъщност откриват идеалът си? Не мисля, че са много. Ходейки по улицата не срещаме много съвършени хора. Всеки си има недостатъци. Въпросът е дали се чувстваме привлечени въпреки тях.

# 3
 • София
 • Мнения: 1 500
Не съдя за хората по външният им вид, старая се да ги опозная като хора преди да си позволя да имам каквото и да е мнение за тях. Да наричаш човек, който не познаваш “мухльо” е меко казано грозно и невъзпитано.  Начинът по който обсъждаш приятелката си, личният и живот и избор на мъж също прави лошо впечатление !

# 4
 • Мнения: 4 122
Красотата е в очите на гледащия.

# 5
 • Мнения: 2 895
В човешките взаимоотношения очарованието винаги е пред красотата, без оглед на пола.
Викаш не се заглеждаш по гаджетата на приятелките си, а този си го анализирала преди и след. А възхищението с което говориш за него, май си влюбена. Трябва ти още една среща с него и ще започнат планове за отмъкването му от приятелката ти. И без това не сте близки.

# 6
 • София
 • Мнения: 410
За мен не е важно да е красив - тип модел по календари и др. Редица мъже, които ми харесват хим не са красиви, но са много чаровни. Бившият мъж на Моника Белучи също е далеч от красотата, ама има много фенки Grinning
Скрит текст:

 

# 7
 • Мнения: 4 352
Красиви като на снимките си в аповете за запознанства или как?

# 8
 • Мнения: 2 209
Нали скоро спорихме колко тъпо било да харесваш красиви мъже 😀😀😀
Как красотата била субективна и имало далеч по-важни неща в един мъж. И всички тук са лудовлюбени в мъжете си, които не са красиви, но са най-прекрасните половинки на земята.

Жените нужно ли е да са красиви? Що?

# 9
 • Мнения: 385
В човешките взаимоотношения очарованието винаги е пред красотата, без оглед на пола.
Викаш не се заглеждаш по гаджетата на приятелките си, а този си го анализирала преди и след. А възхищението с което говориш за него, май си влюбена. Трябва ти още една среща с него и ще започнат планове за отмъкването му от приятелката ти. И без това не сте близки.


Много смешно ми стана като прочетох, тояа влюбването за нищо го нямате 😀
Едно, че имам сериозна връзка вече доста години, второ, че извинявай се много ама като съм обвързана не спирам да виждам.
Аз съм човек който цени добрите маниери, вкус и стил както у мъже, така и у жени. Нямам каквито и да било задни мисли към въпросния мъж. Най-малкото за протокола - аз не бих била с мъж, който не намирам визуално за красив, колкото и ерудиран да е той. Винаги това би ме карало да се чувствам зле.

# 10
 • Мнения: 203
Предполагам за някои жени, е важно един мъж да е красив или симпатичен, но красотата не би трябвало да е най-важна. Някои мъже успяват да създадат добро впечатление и без да са красиви като модели.
Имам чувството, че мен никой не ме забелязва, като вървя по улиците, а съм висок.

# 11
 • Мнения: 5 142
Красотата е толкова субективна. Не е важно да е красив, а на мен да ми харесва. Има разлика от тук до небето. Имала съм красиви гаджета, и не толкова привлекателни. Даже имах една „приятелка”, която откровено ми каза „тоя е грозен за теб, защо си с него”... Да, може и да не беше модел от кориците, но имаше мноого други качества.
Аз често не харесвам набедените за световни красавци. Например Брад Пит. Той е станал нарицателно за красив, секски и желан мъж. Ами на мен нито ми е красив, нито ми е секси. Хич не го харесвам. И още много други има, да не изброявам.

# 12
 • Мнения: 10 556
Излиза, че човекът просто не е фотогеничен, а не чак мульо? Случват се такива работи, даже и на жени Grinning

# 13
 • Мнения: 3 043
И двамата с мъжа ми не сме за първа страница на списание, даже и за последна не ставаме, но той много ме привлича.

# 14
 • Мнения: 4 185
Да, увличала съм се по некрасив мъж, но с чар. Мисляя, че чарът не отминава, както красотата. Обаче съм омъжена за красив мъж, и все още е красив и, да си призная, това, че толкова много го харесвам, отчасти се дължи и на красотата му и може би затова отново и отново се влюбвам в него, колкото пъти го погледна.

Разбира се, много е важно как се отнася с мен, това, че е умен и с чувство за хумор, а и че е добър човек, но красотата не е чак толкова маловажна, колкото много хора я изкарват, защото човек възприема все пак с очите.

Общи условия

Активация на акаунт