Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 060
  • 469
  •   1
Отговори
# 45
Ще перефразирам: номера е първо секс на мозъчно ниво, после телом. Лафа е доста по циничен, ама ако го напиша в оригинал ще ме почерпят модераторите с банан Mr. Green

# 46
  • София
Никакво значение няма,  доколко е красив (външно ) един мъж. Той да ви носи на ръце,обича и угажда,да е добър и всеотдаен на вас  ,па нека е грозноватичък.

Абе под завивките има значение.

# 47
Никакво значение няма,  доколко е красив (външно ) един мъж. Той да ви носи на ръце,обича и угажда,да е добър и всеотдаен на вас  ,па нека е грозноватичък.

Абе под завивките има значение.

Това на първо място, не съм го изключила.

# 48
  • София
Ами аз с някой, който намирам за непривлекателен, не мога да си причиня да си легна, колкото и да е всеотдаен, добричък и т.н. Трябва да ме възбужда, а изброените неща са хубави качества, но не ме възбуждат. Хубавото е, че изборът рядко е или или. Не бих отишла в крайност, нито като описаната от Ели Мели, нито в другата.

# 49
Красотата била субективна? Самоуспокоението на грозничките.

# 50
Да,важно е. И не само.
Не мога да мисля за някой, че е грозен и в същото време да му казвам колко е прекрасен.
А това дали за мен някой е красив, а за друг не е, вече е друг въпрос.

# 51
Субективна е, да. Например някои жени харесват руси мъже, аз не. Някои намират за секси мъж с подстрижка нула номер, аз не. И така нататък.

# 52
А аз харесвам Нике от Самотраки. Мачка сякаква конкуренция с липсващата глава.
Направо с едни гърди напред излиза.

# 53
  • София
Субективна е, да. Например някои жени харесват руси мъже, аз не. Някои намират за секси мъж с подстрижка нула номер, аз не. И така нататък.

Абе и аз не харесвам руси, ама няма да нарека Брад Пит грозен. Повечето хора правят разлика между "грозен е" и "не е моят тип".

# 54
Точно пък Брат Пит не бих го нарекла грозен, но не бих го нарекла и красив. Пък аз харесвам руси мъже.

# 55
И ако се върнем на темата, случвало ли ви се е да харесате такъв мъж?

Аз като гледам една потребителка какъв мъж беше дала за пример за красив мъж, започва да ми става ясно как така мъжете на всички жени тук да са големи красавци 😀

# 56
Повечето хора правят разлика между "грозен е" и "не е моят тип".
Съгласна съм. Ако не намирам някого за красив, бих казала, че на мен не ми харесва, а не, че е грозен. Точно защото красотата е субективна и знам, че ако според мен не е, то според други въпросният човек сигурно е красив.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 12:42 от bell_87

# 57
Естествено, че трябва да е красив. Иначе ще сме като красавицата и звяра. 😑
А някой умен човек беше казал (по повод на милиардера Аристотел Онасис, който е бил с едни от най-красивите жени), че мъжът трябва да има много пари, а оттам нататък е достатъчно да е малко по-красив от дявола.

# 58
И ако се върнем на темата, случвало ли ви се е да харесате такъв мъж?
Не. Чужд грознолик мазник не може да ме омагьоса, само щото е мазен.

# 59
Външността преди за мен беше най-важното. Говоря в тийн годините и някъде до към 25 ми година.
Мъжа ми не е красавец, но има толкова много други ценни и привлекателни качества, че го обикнах изобщо не заради външността. Много хора са ми казвали, че аз съм много, много по-хубава от него😀
Като малка, като студентка, а пък и сега пак си харесвам красиви мъже, била съм много влюбена в един такъв като от филмите 😉😀ама моя мъж ме спечели с отношение, нито е първия красавец, нито е с уникална физика, но е най-грижовния, добър и обичащ мъж. И е много умен😉😀И ме накара да почувствам истинска жена. На ръце ме носи.
Та искам да кажа, че с годините разбрах, че отношението и това как те кара да се чувстваш човека насреща е много, много по-важно.
А иначе първите впечатления понякога изобщо не са верни. Хеле пък по снимка. Щото го има и обратното-на снимките във фейса може да е много убав, ама на живо не.😀
А в случая човека на живо се е оказал харизматичен, с добро поведение, възпитан, интелигентен явно и е направил добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт