Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 069
  • 469
  •   1
Отговори
# 60
И ако се върнем на темата, случвало ли ви се е да харесате такъв мъж?
Не. Чужд грознолик мазник не може да ме омагьоса, само щото е мазен.

Как достигна до извода, че е мазен?

# 61
Много е просто - красив или грозен, умен или тъп, всеки човек идва на Земята със заложен от природата алгоритъм да се размножи, за да осигури съществуването на вида си. Затова дори да не е Ален Делон или Марлон Брандо, всеки притежава нещичко, с което да привлече някой от пртивоположния пол и да изпълни програмата си. Затова и грозните мъже биват привлекателни, нали и те трябва да намерят жена да износи семката им. Ако само на красивите беше писано да бъдат харесвани, нямаше да има човеци по Земята.
А за казуса, че си очарована от гаджето на приятелката си, ще кажа само едно - чуждата патка - гъска.

# 62
За мен един от най-секси мъжете евър е невероятният грозник Хавиер Бардем. Не мога да го обясня.

# 63
Естествено, че трябва да е красив. Иначе ще сме като красавицата и звяра. 😑
А някой умен човек беше казал (по повод на милиардера Аристотел Онасис, който е бил с едни от най-красивите жени), че мъжът трябва да има много пари, а оттам нататък е достатъчно да е малко по-красив от дявола.

Когато една жена реши да си отмъщава, дявола сяда и гледа да научи нещо.

# 64
Нали знаеш, че Онанис е направил първоначалния капитал с подслушване и оная си работа. Не е до красота, а очарование.
Отделно, нали знаете, че гъркът е роден сто години преди дявола.

# 65
За мен рядко някой е отявлено грозен. Трябва да изглежда едва ли не така:

Но, разбира се, има много хора, които не намирам за красиви.

# 66
това съфорумец ли е 🤔

# 67
За мен един от най-секси мъжете евър е невероятният грозник Хавиер Бардем. Не мога да го обясня.

В никакъв случай не го намирам за грозен

# 68
Аз да се изкажа по твърдението, че красотата била субективна и в очите на гледащия. Ами няма такова нещо. За съжаление истински красивите, целунати от съдбата хора с идеални черти са много малък процент от населението, на която и да е държава. Като белите лястовици са. Когато имаш късмета да видиш истински красив човек, с идеални пропорции на лицето тогава няма обективно-субективно, харесва ми, не ми харесва и не е мой тип. Такъв човек си е просто универсално красив по всякакви критерии, без значение дали е рус, чернокос, със сини, зелени или пембени очи.

Виждала съм такива хора, имала съм например такава състудентка навремето, пред очите ми две коли направиха катастрофа, докато шофьорите се въртяха да я зяпат. Като се появеше буквално разговорите спираха и всички се обръщаха да я гледат. Виждах я всеки ден и всеки ден се изумявах на нова сметка колко  съвършена. Другия такъв човек както казах беше моят бивш мъж.

Което не ми попречи да се разведа с него по моя инициатива.

# 69
Естествено е, че първо всеки гледа външния вид на човека. Като не го харесва, няма как да стане нещо между вас.

Ще разкажа една история. Преди 3 години се срещнах с един мъж. Не беше мой тип мъж. Не искам да обиждам никой, че е грозен, защото няма грозен човек. Ако за мене eдин мъж е грозен, то за друг човек е красив. Но този мъж не ме привлече не заради това, че не е мой тип мъж, но не беше спретнат и беше лошо облечен - беше дошъл на срещата със спортен екип и маратонки. Възпитан беше и с чудесен хумор. Нямаше как да харесам този мъж. Казах му направо, че можем само да бъдем приятели и нищо повече. Преди да се срещнем, доста време бях общувала с него по телефона и бях го опознала като човек. Сега рядко се чуваме по телефона. Много далече живеем един от друг.

Е, толкоз пък не можа ли да му съблечеш спортния екип, та да си заслужи и другото човекът. После ще му купиш дрешки, каквито ти харесват.

# 70
Аз да се изкажа по твърдението, че красотата била субективна и в очите на гледащия. Ами няма такова нещо. За съжаление истински красивите, целунати от съдбата хора с идеални черти са много малък процент от населението, на която и да е държава. Като белите лястовици са. Когато имаш късмета да видиш истински красив човек, с идеални пропорции на лицето тогава няма обективно-субективно, харесва ми, не ми харесва и не е мой тип. Такъв човек си е просто универсално красив по всякакви критерии, без значение дали е рус, чернокос, със сини, зелени или пембени очи.

Виждала съм такива хора, имала съм например такава състудентка навремето, пред очите ми две коли направиха катастрофа, докато шофьорите се въртяха да я зяпат. Като се появеше буквално разговорите спираха и всички се обръщаха да я гледат. Виждах я всеки ден и всеки ден се изумявах на нова сметка колко  съвършена. Другия такъв човек както казах беше моят бивш мъж.

Което не ми попречи да се разведа с него по моя инициатива.

Аз никога не съм виждала човек, който да се харесва на всички. Даже и Моника Белучи и Анджелина Джоли не се харесват на всички. Както видяхме по-горе Брад Пит също. Само хвърли едно око в темите за красивите мъжки и женски лица и сама ще видиш колко различни вкусове има.

# 71
  • София
Според мен идеята е, че много красивите хора се харесват на 90%+ от хората. Умерено красивите се харесват на 70-80%, средно красивите на 50% и т.н. Тоест да, има субективизъм, но в зависимост от красотата, границите на този субективизъм са по-тесни или по-широки.

Или да дадем по-конкретен пример, сигурно има хора, които намират Дани де Вито за красив, но вероятно са много малък процент. Също като процентът, който намира Брат Пит за грозен.

# 72
Е, не говорим за паралел Дани де Вито- Брад Пит. Но установих, че много жени си падат по азиатци, за мен са ужасни. Други си падат по руси или рижи , а аз се потрисам от бледа кожа на лицето независимо колко са перфектни чертите. Том Харди също е всеобщ любимец, който аз намирам за отблъскващ.

# 73
Не. Обаче е важно да са поддържани. Освен това красотата не е по снимките, по скоро е в усмивката или поведението изобщо. Ако говорим за красиви тела, вече е друго. Пак не ми е важно, но си е плюс.

# 74
Но установих, че много жени си падат по азиатци
Аз. И Хавиер Бардем харесвам. За Том Харди съм на едно мнение с теб.

Общи условия

Активация на акаунт