Аз съм любовницата...

• 18 032
  • 253
  •   1
Отговори
# 90
Дано през този месец намери друга глупачка. Ама това хич няма да ти е гот на теб.

Няма да намери. Не иска. След мене нямало да има друга. Иска да се спре. И защото съм последната, искал да сме си изживеели любовта до край. А, не да съм я прекратявала така "преждевременно". Предните му връзки са продължавали по 2-3 години всяка. Докато се изчерпи "емоцията". После са се разделяли по взаимно съгласие, пускали по "1 сълзичка" и всеки от където е. И това вече 15 години.

# 91
  • София
Дано през този месец намери друга глупачка. Ама това хич няма да ти е гот на теб.

Няма да намери. Не иска. След мене нямало да има друга. Иска да се спре. И защото съм последната, искал да сме си изживеели любовта до край. А, не да съм я прекратявала така "преждевременно". Предните му връзки са продължавали по 2-3 години всяка. Докато се изчерпи "емоцията". После са се разделяли по взаимно съгласие, пускали по "1 сълзичка" и всеки от където е. И това вече 15 години.

Това подчертаното са приказки от 1001 нощ. LaughingLaughing

# 92
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Нееее, връзваш ли му се наистина?!?

Няма лошо, щом те кефи да си джиткате, но не си въобразявай, че си нещо повече от поредната за него...

Сега ти се е навил, щото ТИ искаш да се разделите, а не ТОЙ.

Не искам да бъда груба или " обсебваща", защото не знам какво да очаквам от него.
И да, иска ми се да останем приятели, но не сега. След време. Но подозирам, че така ще се разделим, че няма да е възможно.

Хем боли, хем сърби му се вика на това....!  Mr. Green

ПС: Сори за откровеността, знам, че истината боли най-много.... Peace

# 93
Очакваш, че пак ще дойде на вратата ти. Ако не дойде, ще си разочарована и ти ще го потърсиш. 
Не, трябва да прекратя това. Не се чувствам добре в тази ситуация.
Искам свободен мъж... който да мога да хвана за ръка, с когото по празниците да сме заедно..., да ходим на почивки...
Само тези, които са били на мое място знаят колко много неща не могат да правят в това "положение". И честно да Ви кажа, когато се забърках в това, изобщо не съм вярвала, че ще стане толкова сериозно и какво ще ми дойде до главата.

# 94

Ма ти му вЕрваш!?!
На години каза, че си?

# 95
  • Варна
Ами намери си друг мъж, какво те спира? После кажи на тоя, че си бременна от новия и край.

# 96
Ами... в такъв случай помисли дали да не жертваш тези 2-3 години до "сълзичката". Колко му е. Няма смисъл да се криете, щом жена му знае, може и за ръка да се държите, и да си делите празниците - примерно Коледа при нея, НГ у вас.

# 97
Ами намери си друг мъж, какво те спира? После кажи на тоя, че си бременна от новия и край.

А, викате да забременея за 1 месец от друг и този съвсем да откачи...

# 98
Как точно ще откачи?!?

Плюс това не е задължително да забременееш наистина, просто може да му кажеш така. Той също те манипулира стабилно.

# 99
Мило момиче, отиди при жена му и й кажи, ама й кажи пред други хора - заклещи я в супера, на работното й място. Кажи й, че нейният мъж не може да живее без теб, преследва те, иска да е с теб, и тя му пречи да е щастлив. Кажи й да престане да си затваря очите и да го пусне този мъж.

След това отиди в работата на този хубостник и му кажи ама пак пред хора, че ето - след толкова много уговорки, лаене на колене пред теб, молби и т.н. ти най-накрая си решила да му дадеш шанс. Обаче, той трябва да те заслужи - той трябва да се разведе, да те изведе навсякъде официално, да те помоли да се омъжиш за него. Той трябва да те заслужи, а не само да те иска. Ама така - пред всички го кажи това - ама с равен тон. И накрая му кажи, че трябваше да си честна с жена му и си й казала всичко.

След това си наеми бодигард - за 1-2-3 месеца. Да му показват къде греши в закона. След това отиди и в полицията и си направи едно оплакване за тормоз.

И след всичко това - засрамване на благоверната жена пред всичките й приятелки, засрамване на мъжкото его в работата му - да видим дали този хубавец ще дръзне да те преследва.

Момиче, нещата не стават само с "искам". Трябва не да го блокираш - ами да го нападнеш там където ще го заболи: общественото мнение. Всички да го разберат той какъв е. Иначе няма да се отървеш.

# 100
Ами... в такъв случай помисли дали да не жертваш тези 2-3 години до "сълзичката". Колко му е. Няма смисъл да се криете, щом жена му знае, може и за ръка да се държите, и да си делите празниците - примерно Коледа при нея, НГ у вас.
Laughing Laughing
Е, не...Жена му знае, но той се крие. Не го прави нагло. Не се показва пред хората.

# 101
  • Варна
Не съм казала да забременяваш наистина.

А ти щом толкова му пазиш страх, добре те е обработил.

# 102
а благоверната му с какво е виновна, за да изтърпи и това?
ах, да - забравих, не го е освободила при някоя негова предишна забежка!

# 103
Мило момиче, отиди при жена му и й кажи, ама й кажи пред други хора - заклещи я в супера, на работното й място. Кажи й, че нейният мъж не може да живее без теб, преследва те, иска да е с теб, и тя му пречи да е щастлив. Кажи й да престане да си затваря очите и да го пусне този мъж.

След това отиди в работата на този хубостник и му кажи ама пак пред хора, че ето - след толкова много уговорки, лаене на колене пред теб, молби и т.н. ти най-накрая си решила да му дадеш шанс. Обаче, той трябва да те заслужи - той трябва да се разведе, да те изведе навсякъде официално, да те помоли да се омъжиш за него. Той трябва да те заслужи, а не само да те иска. Ама така - пред всички го кажи това - ама с равен тон. И накрая му кажи, че трябваше да си честна с жена му и си й казала всичко.

След това си наеми бодигард - за 1-2-3 месеца. Да му показват къде греши в закона. След това отиди и в полицията и си направи едно оплакване за тормоз.

И след всичко това - засрамване на благоверната жена пред всичките й приятелки, засрамване на мъжкото его в работата му - да видим дали този хубавец ще дръзне да те преследва.

Момиче, нещата не стават само с "искам". Трябва не да го блокираш - ами да го нападнеш там където ще го заболи: общественото мнение. Всички да го разберат той какъв е. Иначе няма да се отървеш.

Ужас. Ти сериозно ли го мислиш това горното за добър съвет в случая ? На колко години си ?

# 104
Ако благоверната не знае, а той й е разправял опашати лъжи на авторката, то женицата ще има какво да си говори с него. Ако е знаела и си е мълчала, да престане да си мълчи и да си поговори сериозно с мъжлето.

И в двата случая - авторката е хубаво да отиде и да й поиска прошка, за свое успокоение.

Общи условия

Активация на акаунт