Аз съм любовницата...

• 18 022
  • 253
  •   1
Отговори
# 75
Тема за пуканки е направо. Г- жо автор на темата .... ще си останете любовница, ако не прекъснете сама връзката. Той просто ви е намерил слабото място и затова като се опитате да прекратите ви манипулира...
Цялото това нещо ви го казвам, като жена, която е имала две връзки за по няколко месеца с женени мъже, за разнообразие. И винаги когато виждах, че нещата вървят към нещо, което не ме устройва съм прекратявала. Пробвали са се да ме манипулират, но не съм се връзвала. На телефона и на пощата има една функция block ..... ако сте решила да прекъснете го направете и ползвайте функцията

# 76
Нещото, което пропуснах да спомена. Този мъж е адскии умен и сензитивен. През целия си живот не съм срещал такъв. Иска ми се, не знам дали е възможно, да останем приятели. Затова се опитвам безболезнено да го откъсна от себе си. Не искам да го заплашвам, застрашавам или обиждам. Не знам на какво е способен. Не знам дали трябва да се пазя...не съм видяла лошо...но тези подмятания за багажника, упоритостта му...лудостта му на моменти...ме плашат...
[/quote]

Аз не знам какво се бориш със себе си, след като той дава признаци на възможна агресия. Бягай от него. Смени си адреса, ако трябва.
Ако подсъзнателно се боиш от него, значи имаш основания, повярвай си.
За мен, ти не искаш да скъсате и затова не късате.
И не е възможно да си останете приятели, то се вижда. Съсредоточи се върху скъсването, а не му мисли на него сензитивната и потайно-агресивна психика.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 08:54 от Uncommon

# 77
С двама от бившите си съм останала в добри приятелски отношения, защото сме имали добри взаимоотношения преди да се разделим сексуално.. а преди да сме имали сексуална връзка сме имали добра основа....,
Вие нито имате добра основа, нито ще я имате някога, за да бъдете приятели. Факт, че докато той е бил женен си е позволил за започнете връзка, значи той търси само секса от теб. Нищо повече

# 78
Авторке, ако искаше да го напуснеш, досега да си го направила. Оправданията ти са глупави.

На теб ти харесват тези отношения и затова не ги променяш. Не знам ние защо си хабим клавиатурите.

# 79
Влюбена си силно в този мъж. И му вярваш на всяка глупост.

# 80
  • Варна
Попаднала си на пълен боклук. И ти харесва. Ами стой си като не ти стиска да прекратиш. Всичко, изброено дотук, е оправдания.

# 81
Нека се включи авторката, защото на мен в началото ми се струваше, че искаше да се раздели с него и питаше за начин. Дадоха се много предложения, които със сигурност ще свършат работа. Сега, след като прочетох всичко, мисля, че всъщност не иска да се разделят, не знам и аз защо е пуснала темата....

# 82
  • Варна
Изобщо не иска. Искала да си останат приятели, моля ти се... То това трудно става и при нормални отношения, а при тези е невъзможно.

# 83
За да си мислим,  че е единствената, срещнала такъв прекрасен мъж.

# 84
Нека се включи авторката, защото на мен в началото ми се струваше, че искаше да се раздели с него и питаше за начин. Дадоха се много предложения, които със сигурност ще свършат работа. Сега, след като прочетох всичко, мисля, че всъщност не иска да се разделят, не знам и аз защо е пуснала темата....
Напротив. Искам. Опитах по нормалния начин няколко пъти. Не стана. Затова сега сме се разделили "уж" временно за 1 месец "да си подредя главата". Така го прие. Обеща да не ме търси и притеснява. Отворих темата, защото имам нужда от допълнително надъхване, даже укори. Това ще ми даде сила да бъда още по- категорична.

# 85
За да си мислим,  че е единствената, срещнала такъв прекрасен мъж.

Да, да, този особено е от най-прекрасните!

Изобщо не иска. Искала да си останат приятели, моля ти се... То това трудно става и при нормални отношения, а при тези е невъзможно.

Приятелииии…...TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface

Напротив. Искам. Опитах по нормалния начин няколко пъти. Не стана. Затова сега сме се разделили "уж" временно за 1 месец "да си подредя главата". Така го прие. Обеща да не ме търси и притеснява. Отворих темата, защото имам нужда от допълнително надъхване, даже укори. Това ще ми даде сила да бъда още по- категорична.

А защо временно?!? Казваш му, че вече не те удовлетворява това положение и край. Какви драми, какви пет лева....
В краен случай ставаш нагла и обсебваща и той ще се изпари набързо....

# 86
Дано през този месец намери друга глупачка. Ама това хич няма да ти е гот на теб.

# 87
  • ВАРНА
 Кажи му,че си бременна.Тогава той ще те блокира.Или го запознай със засукана приятелка.Бързичко ще станеш бивша.

# 88
А защо временно?!? Казваш му, че вече не те удовлетворява това положение и край. Какви драми, какви пет лева....
В краен случай ставаш нагла и обсебваща и той ще се изпари набързо....

Обясних защо "временно". Опитах за " постоянно" няколко пъти. Не го приема.
Не искам да бъда груба или " обсебваща", защото не знам какво да очаквам от него.
И да, иска ми се да останем приятели, но не сега. След време. Но подозирам, че така ще се разделим, че няма да е възможно.

# 89
Очакваш, че пак ще дойде на вратата ти. Ако не дойде, ще си разочарована и ти ще го потърсиш. 

Общи условия

Активация на акаунт