Аз съм любовницата...

• 17 977
  • 253
  •   1
Отговори
# 195
Какви са причините - другата го е натискала да стане съпруга.

# 196
Скрит текст:
Изневерите са в моя забранителен списък, затова не бих участвала в такива в никаква роля.
Но явно не са в забранителния списък на много хора. Затова да не се чудим, че прецакани съпруги стават на свой ред любовници. Въпрос на ценности. Само не е хубаво да има двоен стандарт - да бъдат любовници, а след това да плачат в ролята на прецакани съпруги.
Скъпа, аз също бях като теб, голяма моралистка. На бившият си мъж никога не съм изневерявала, нито на тези от предишните си връзки. Ненавиждах любовниците, чудех се как една жена може да падне толкова ниско, да се примири с ролята на "втората" жена. Сочех с пръст тези, които изневеряват...мъже, жени... Винаги съм търсела чистота в отношенията.
Затова искам да ви кажа следното. Не съдете прекалено строго.
Скрит текст:
Защото животът така ви подхваща в неговата вихрушка, че не знаете къде ще ви запрати.

Аз урока си го разбрах. Повече любовница не.
Не опира до съдене....а по-скоро до лични морални и прочие разбирания.
Като млада се оказах в ролята на любовница, писала съм за това....Затова, за себе си съм убедена, че повече в такава роля няма да вляза.Оттогава, първия въпрос, който задавах/задавам/ЩЕ задавам, е "Женен ли си?".

# 197

За друг мъж не е опция..Много е ревнив. Уж на шега подхвърли, че ако види друг мъж да излиза от дома ми ще го натовари в багажника на колата си. Майтап ли беше, не знам Flushed
Той е много интелигентен мъж. Не ми се вярва да направи нещо такова. Но честно казано, след няколко подобни подмятания...не съм много спокойна
[/quote]
Ти сериозно ли?  Ревнив,а пък той жена си има? Значи той може да си ляга до жената след като е бил с теб,ама ти сакън недей че в багажника ще го натовари... Колко да е интелигентен един подъл и нагъл човек? Несъвместими понатия са за мен! Не знам и ти как си лягаш със семеен човек.  Не знам и съвестта къде ви е,как спите нощем?
[/quote]
Ревнив е, да. Това не ме е притеснявало, защото аз като съм с 1 съм само с него. Иска и двете му жени да обичат само него.
За лягането със семеен човек...Сега ще ви обясня. Аз не съм изкушила този мъж да бъде с мен. Той сам го поиска и се бори за това 2 месеца. Обясняваше ми как няма да предизвикам щета на семейството му. И мисля, че е така. Да, не ми харесва тази роля, изпитвам угризения, разбира се. Затова се опитвам да се измъкна.

# 198
  • Насред хаоса
Иска и двете му жени да обичат само него.

Двете му жени? И той искал?! Айде, жена му си е жена му, ти защо се слагаш в графата негова собственост? Вие домашни любимци ли сте, що ли, та някакъв да се разпорежда с вас като с неговите си предмети и на това отгоре да има безобразната наглост да забранява същото на вас? Сопа трябва, ама не знам точно дали за него или за вас.

# 199
Ревнив е, да. Това не ме е притеснявало, защото аз като съм с 1 съм само с него. Иска и двете му жени да обичат само него.
За лягането със семеен човек...Сега ще ви обясня. Аз не съм изкушила този мъж да бъде с мен. Той сам го поиска и се бори за това 2 месеца. Обясняваше ми как няма да предизвикам щета на семейството му. И мисля, че е така. Да, не ми харесва тази роля, изпитвам угризения, разбира се. Затова се опитвам да се измъкна.

Егаси и наглеца! Само него да обичала! Той що не обича само жена си?

Двете му жени...…!!!!!!

Това като едно предаване по TLC за многоженците в САЩ. Живеят като в секта, правят деца на жените си, всяка от тях ражда по 10-15 деца....отврат. Гледай го някога, ако попаднеш. Може би е леко пресилено сравнението, обаче ми е също толкова неприятно... Peace

# 200
А може да не сте само две... Мдам.

# 201
Не разбирам как си причиняваш сама тези драми, социални експерименти си правиш със самата себе си. "Борил" се бил, като чета такива гръмки фрази за съвсем тривиални неща и само жал ми става. Искал и двете му жени да са му верни - ами да сменя контитента малко по на изток и готово.
Въобще погледни по-трезво на нещата - нито е толкова интелигентен, нито е толкова смел и се прави на мачо, защото му позволяваш. Намери си занимание, нова компания или работа - въобще смени си малко стереотипа, за да не мислиш за тоя "интелигент" , освен това ми се струва, че ще си намери друга "втора"  дори по време на изчаквателния един месец.

# 202
Нямало вече, нещо такова се обясняваше авторката.  Тя ще е последна и въобще  чудо.

# 203
Двете му жени? И той искал?! Айде, жена му си е жена му, ти защо се слагаш в графата негова собственост?
В някои държави е разрешено многоженството.
Може би там им е мястото, за да са "равнопоставени" всички съпруги.  Mr. Green

# 204
А може да не сте само две... Мдам.
Ами след като 1мес. е без любовница явно не е само една

# 205
  • София

Забранителен списък?! Огледай се и виж колко хора живеят в паралелни връзки и двойнствен живот, после ако искаш, си задай въпрос - защо.
Това е обективната действителност и не виждам кому е нужно да четем и пишем морал.

Всичко е в мярката и в забранителния списък.
Да се успокояваме, че другите били прасета, та и ние да сме, не го разбирам.

Има елементарен морал, който трябва да се спазва- като си свободна, нямаш работа при женен.
Ако и двамата сте семейни, поставяш границите, които си решил/а.

Не че, няма да разсмееш Господ, правейки си планове, но все пак трябва и да си в някакви норми.

# 206
Какви норми, влюбват се хората. И като кажат - ах, ма то е любов, не пита.

# 207
Ми, пазете си мъжете, бре, ако мислите, че можете. Женен бил, ще рече човек, че е дементен, и не помни, че има жена и коя е....

# 208
Аз пък друго се чудя. Да знам аз, че мъжът ми хойка и да го търпя...ако има такива съпруги, които четат, моля да ми обяснят...защо?

# 209
Ха! Това ли ти е драмата? Може па и тя да си хойка, да и е писнал и да й е по-добре други да го търпят, да си гледа детето (доколкото разбрах е голямо), значи жената може да й е по-добре тоз плазмод да е на някоя кифла проблем, не неин, тя да си живее живота - приятелки, кино, театър, екскурзии, сладкарници... И да не й се занимава с разводи и чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт