Аз съм любовницата...

• 17 978
  • 253
  •   1
Отговори
# 180
Ами с такова поведение приятелки няма да си намери или поне не истински.
Мен друго ме озадачава. Ако приемем, че историята е реална, при положение, че е била от другата страна, от страната на излъганата съпруга и знае какво е чувството, с кой мозък е тръгнала с женен мъж с дете?  Отмъщава на хора, които нямат нищо общо с нейната драма, за да се почувства по-добре или просто не иска само тя да е прее*ана?

# 181
И аз се учудвам на много съпруги, които пишат оправдателни оди за любовниците от мъжки и женски род, ама на, факт са. Явно не им влиза в забранителния списък на ценностите и при случай заемат едната или другата роля.

# 182

Ами в такъв случай не мога да разбера къде е драмата, че чак цяла тема си пуснала. Щом не те е страх, че ще ти посегне, а в същото време си сигурна в намеренията си, не виждам какъв е проблемът.

Драмата е, че не е робот, има неовладяни чувства и се нуждае от приятелки, които да я надъхат в правилната посока. Не е споделяла с други, затова се обръща към непознати. Може пък да успее. Този един месец, ако не я търси скъпия, ще й даде време да се справи със собствените си неразбории в главата и сърцето.

Аз бих я посъветвала горещо да го удари на живот, ама яко, дори да замине в чужбина, ако има възможност. Лято е, сезонът е подходящ. Така новите емоции ще тушират липсата на мъжа и скоро ще е готова за категорично скъсване.

Ако му каже отведнъж край, той ще я побърка с досаждане и тя няма да устои. Вече е минала през това.

Black_Sapphire,
много добре си разбрала ситуацията и си напълно права!

# 183
И аз се учудвам на много съпруги, които пишат оправдателни оди за любовниците от мъжки и женски род, ама на, факт са. Явно не им влиза в забранителния списък на ценностите и при случай заемат едната или другата роля.

Забранителен списък?! Огледай се и виж колко хора живеят в паралелни връзки и двойнствен живот, после ако искаш, си задай въпрос - защо.
Това е обективната действителност и не виждам кому е нужно да четем и пишем морал.

# 184
Изневерите са в моя забранителен списък, затова не бих участвала в такива в никаква роля.
Но явно не са в забранителния списък на много хора. Затова да не се чудим, че прецакани съпруги стават на свой ред любовници. Въпрос на ценности. Само не е хубаво да има двоен стандарт - да бъдат любовници, а след това да плачат в ролята на прецакани съпруги.

# 185
Ами с такова поведение приятелки няма да си намери или поне не истински.
Мен друго ме озадачава. Ако приемем, че историята е реална, при положение, че е била от другата страна, от страната на излъганата съпруга и знае какво е чувството, с кой мозък е тръгнала с женен мъж с дете?  Отмъщава на хора, които нямат нищо общо с нейната драма, за да се почувства по-добре или просто не иска само тя да е прее*ана?

Приятелки имам, просто се срамувам да им кажа. И не бих откраднала нечии мъж. Неведнъж се е случвало техните да ми налитат. Аз мъже не крада и семейства не развалям.
Сега ще ви разкажа как се влюбих в този индивид. Всичко започна защото имах нужда от отговори. Както повечето са разбрали, бившият ми мъж ме напусна заради друга жена. Той нямаше доблестта да ми го каже в очите, разбрах го по-късно на делото за развода. Видях нейна снимка на телефона му (wallpaper), месец по-късно се разхождаха вече хванати за ръка. Дълго време търсех вината в себе си.
Исках да разбера защо един женен мъж изневерява. Какви са мотивите му. Какво не му стига вкъщи. Последваха дълги разговори с женения. Противно на очакванията ми той каза, че е щастлив вкъщи. Че си е избрал жената до края на живота и никога не би я оставил. Продължавах да питам, да питам... той ми разказа за другите му връзки през годините...
Постепенно се влюбих. Усещах, че е нередно и неправилно. Затова се опитвах да прекратя нещата, няколко пъти. Но той не се отказваше. Затова измислих този вариант, за единият месец. Само така успях да го убедя. За сега наистина не ме е търсил. Нито аз него.

# 186
За какви неовладяни чувства говорим, при положение, че тя сама каза, че целенасочено си е търсила обвързан мъж, за да си направи експеримент. Щях да я разбера, ако го беше срещнала и се беше влюбила в него, и след това чак да е разбрала, че е семеен.
В нейния случай, знае, че в гората има мечки, но пак отива.
Стига бе, хора, та нали точно това ни отличава от животните. Предполага се, че трябва да действаме на базата на разума, а не на животинските си инстинкти. Да, човешко е да се греши, но когато го правиш съзнателно , е признак на много слабо развит мислителен орган.

# 187
Ама те всички са много щастливи вкъщи, да ти кажа. Реалността говори друго обаче.

# 188
Изневерите са в моя забранителен списък, затова не бих участвала в такива в никаква роля.
Но явно не са в забранителния списък на много хора. Затова да не се чудим, че прецакани съпруги стават на свой ред любовници. Въпрос на ценности. Само не е хубаво да има двоен стандарт - да бъдат любовници, а след това да плачат в ролята на прецакани съпруги.
Скъпа, аз също бях като теб, голяма моралистка. На бившият си мъж никога не съм изневерявала, нито на тези от предишните си връзки. Ненавиждах любовниците, чудех се как една жена може да падне толкова ниско, да се примири с ролята на "втората" жена. Сочех с пръст тези, които изневеряват...мъже, жени... Винаги съм търсела чистота в отношенията.
Затова искам да ви кажа следното. Не съдете прекалено строго. Защото животът така ви подхваща в неговата вихрушка, че не знаете къде ще ви запрати.

Аз урока си го разбрах. Повече любовница не.

# 189
Стига бе, жена. КажИ честно, че си на 28+. За справка аз нямам още 25 навършени и никога няма да търся отговорите на въпросите си по този начин.
Кое е общото между стария и новия мъж, освен онова между краката? Мъжете, а и жените, си хващат любовници поради хиляди причини. Не виждам как цялата тази история е щяла да ти помогне.
Не е ли било просто по-лесно с бившия да седнете като хора и да си поговорите, просто да разбереш кое е го е накарало.
И най-важното, новия даде ли ти отговора? Сподели с нас, нали си пуснала темата, за да не попадаме в твоята ситуация.

# 190
Стига бе, жена. КажИ честно, че си на 28+. За справка аз нямам още 25 навършени и никога няма да търся отговорите на въпросите си по този начин.
Кое е общото между стария и новия мъж, освен онова между краката? Мъжете, а и жените, си хващат любовници поради хиляди причини. Не виждам как цялата тази история е щяла да ти помогне.
Не е ли било просто по-лесно с бившия да седнете като хора и да си поговорите, просто да разбереш кое е го е накарало.
И най-важното, новия даде ли ти отговора? Сподели с нас, нали си пуснала темата, за да не попадаме в твоята ситуация.
Бившият мънкаше и измисляше какви ли не причини и всеки път ги менеше. За любовница отричаше.

Отговорът конкретно за този мъж. Той наистина се чувства перфектно да обича и да го обичат 2 жени. Опитва се да накара и двете да се чувстват добре.  Той казва, че любовта трае 2-3 години, с любовниците изкарва точно толкова. Жената вкъщи си я е избрал, отговорен е към нея и семейството си. Другата жена му е друг вид любов.
Казва, че ще спре, догодина настъпва нов етап в живота му. И иска да си бъде до жената. Уж. Но аз не вярвам.
От опит знам, че женкарите не се променят.

# 191
Да започнеш отношения в статус любовница, с цел  издрапаш до - "първата" е стандартният модел на тези отношения. Поведение -  продукт на еднолично решение, плод на ниско самочувстие и недооценено, боледуващо его. Някакси, безрезервно уважавам жени, направили съзнателен избор да бъдат "втората", без драми и без очаквания. Ако е решила, да бъде до него, да го обича, подкрепя, или пък само  за секс - тя си знае, но без да издевателства.

# 192
И накрая какво излиза, че цялото проучване, което си ударила е epic fail.
Отговора на любовника доказва думите ми, че мъжете колкото са еднакви, толкова са и различни. Бившият ти очевидно не е искал да те обгрижва паралелно с новата му, щом ти е бил дуспата, причината явно е друга.
Конкретен, точен и ясен отговор не си получила, но за сметка на това си се влюбила и си си докарала нови въпроси до главата. Сега се търси нов, за да ближе новите рани. Дано поне си си взела поука следващия да не е обвързан.

# 193
Принципно при подобно прилепчиво поведение всяка твоя реакция (отговор) връща часовника на 0. Т.е. ако му отговориш на 5, 10, 20 смс или мейл го учиш, че са нужни 5, 10, 20 опита от негова страна, за да му обърнеш внимание. И той ще го прави. Тъй че мейлчетата в коша/блок, смс-ите блок, виж - за причакването пред дома - не знам, не ми се е случвало. Може би бих останала на гости при приятелка за седмица-две, бих си взела дълга отпуска извън града или бих помолила някой познат мъж да се поразходи с мен.

А, щом поддаваш - съвет нямам. Мислех, че искаш да прекратиш.
За друг мъж не е опция..Много е ревнив. Уж на шега подхвърли, че ако види друг мъж да излиза от дома ми ще го натовари в багажника на колата си. Майтап ли беше, не знам Flushed
Той е много интелигентен мъж. Не ми се вярва да направи нещо такова. Но честно казано, след няколко подобни подмятания...не съм много спокойна
Ти сериозно ли?  Ревнив,а пък той жена си има? Значи той може да си ляга до жената след като е бил с теб,ама ти сакън недей че в багажника ще го натовари... Колко да е интелигентен един подъл и нагъл човек? Несъвместими понатия са за мен! Не знам и ти как си лягаш със семеен човек.  Не знам и съвестта къде ви е,как спите нощем?

# 194
И накрая какво излиза, че цялото проучване, което си ударила е epic fail.
Отговора на любовника доказва думите ми, че мъжете колкото са еднакви, толкова са и различни. Бившият ти очевидно не е искал да те обгрижва паралелно с новата му, щом ти е бил дуспата, причината явно е друга.
Конкретен, точен и ясен отговор не си получила, но за сметка на това си се влюбила и си си докарала нови въпроси до главата. Сега се търси нов, за да ближе новите рани. Дано поне си си взела поука следващия да не е обвързан.
Напротив, получих много отговори. От мъжка гледна точка и от позицията на улегнал мъж, с опит, той ми обясни много неща. Той знае моята история и анализира поведението на мен и на бившия ми съпруг.  Каза ми, според него, какви са причините довели до развода (и до появата на друга жена).
Разбрах това, което искам.
Не мисля да се хвърлям в нова връзка. Ще си почина малко и ще се насладя на свободата си.

Общи условия

Активация на акаунт