Аз съм любовницата...

• 18 010
  • 253
  •   1
Отговори
# 165
Авторке , последен пост от мен и се отписвам от темата , защото виждам, че нямаш нужда от съвети , а да занимаваш мислите си с него, дори чрез цяла тема. Ти няма да си проясниш мислите за този месец , защото не ги стопираш. Той сега не ти звъни , защото знае ,че ти ще му се обадиш , издразнена , че така бързо те е прежалил. Никаква няма да я свършиш с края.
И, един съвет- ако искаш интересно четиво , намери темата в този подфорим "Любовницата ми изневери" с автор Корлеоне 666 /май така беше ?/.
Замени там думата "изневери" с "иска да ми избяга " и чети мъжко мислене. Ще ти е полезна много , според мен.

# 166
Ти недей разправя, че си се влюбила в интелекта му. Като бяхте заедно задачи от квантова механика ли решавахте? Влюбила си се физически в него, а също че е малко опасен, малко брутален, че те е "завладял", може би без много-много да те пита, че ти създава адреналина на забранената любов. Класическата пуберска история за "лошото момче". Повечето жени поумняват достатъчно на определена възраст, за да не се връзват на тая въдица, явно ти си пропуснала. И още не ти е дошъл акълът в главата, щом го защитаваш какъв бил умен и честен, и щом не смееш да го отрежеш от раз. Явно не те е наранил достатъчно. Почакай да ти направи някое бебе и да каже, че не го иска.

# 167
Скрит текст:
Скрит текст:
Положението е хем боли, хем сърби. Очевидно дамата е ниско самочувствие и се чувства супер, гига-мегата яко, когато някой тооолкова настоятелно "драпа" и "страда" по уникалната й особа. Лично аз съм разкарвала такава прилепчива ваденка (без да имаме каквито и да е било отношения, но постоянно ми звънеше и висеше пред нас) с простичкото - подадох жалба в районното за тормоз. Ни вопъл, ни стон после от прилепалото.

За болднатото - нищо подобно.
Грабна ме интелектът на този мъж.
Скрит текст:
Не си галя егото, аз съм харесвана жена
.
Сериозно?   Satisfied
Мъж, който лъже като дрЪт циганин, скача от "пчеличка на пчеличка" има интелект???Не ме разсмивай.
Пича е хитър тарикат, а това е на светлинни години от интелекта.
А колко хитър е тариката, се вижда от факта, че е успял да омотае с глупости една (уж) харесвана от мъжете жена.
Ако последното беше вярно, едва ли щеше да падаш в толкова плитки и лесни мъжки капани.Обикновено така се лъжат жени без самочувствие или наивни хлапачки.

Да съм написала някъде, че е излъгал някого за нещо?
Искаш да кажеш, че тарикатът и плейбоят (да го наречем), не може да бъде умен? Точно обратното даже. Тези понятия не са взаимноизключващи се.
Същото се отнася и за последното ти изречение. Нима една симпатична жена не може да се влюби и да стане наивна? Сериозно?
ЛЪже, лъже...теб те лъже от ден първи.Колко те обича, колко си специална, колко си най-колко е нещастен и т.н., да не пиша всичко, че е дълго.
Ако в цялата тая плява имаше поне зрънце истина, пича отдавна щеше да е разведен и женен за теб.Ама той си стои "на топло" при жена си, само през година-две сменя "цветенцата, които опрашва", нали?
Една хубава жена може да се влюби, да.Но една харесвана и ухажвана от мъжете жена, просто не се хваща на подобни елементарни "въдички", каквито твоят хубавец ти е пуснал.

# 168
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Положението е хем боли, хем сърби. Очевидно дамата е ниско самочувствие и се чувства супер, гига-мегата яко, когато някой тооолкова настоятелно "драпа" и "страда" по уникалната й особа. Лично аз съм разкарвала такава прилепчива ваденка (без да имаме каквито и да е било отношения, но постоянно ми звънеше и висеше пред нас) с простичкото - подадох жалба в районното за тормоз. Ни вопъл, ни стон после от прилепалото.

За болднатото - нищо подобно.
Грабна ме интелектът на този мъж.
Скрит текст:
Не си галя егото, аз съм харесвана жена
.
Сериозно?   Satisfied
Мъж, който лъже като дрЪт циганин, скача от "пчеличка на пчеличка" има интелект???Не ме разсмивай.
Пича е хитър тарикат, а това е на светлинни години от интелекта.
А колко хитър е тариката, се вижда от факта, че е успял да омотае с глупости една (уж) харесвана от мъжете жена.
Ако последното беше вярно, едва ли щеше да падаш в толкова плитки и лесни мъжки капани.Обикновено така се лъжат жени без самочувствие или наивни хлапачки.

Да съм написала някъде, че е излъгал някого за нещо?
Искаш да кажеш, че тарикатът и плейбоят (да го наречем), не може да бъде умен? Точно обратното даже. Тези понятия не са взаимноизключващи се.
Същото се отнася и за последното ти изречение. Нима една симпатична жена не може да се влюби и да стане наивна? Сериозно?
ЛЪже, лъже...теб те лъже от ден първи.Колко те обича, колко си специална, колко си най-колко е нещастен и т.н., да не пиша всичко, че е дълго.
Ако в цялата тая плява имаше поне зрънце истина, пича отдавна щеше да е разведен и женен за теб.Ама той си стои "на топло" при жена си, само през година-две сменя "цветенцата, които опрашва", нали?
Една хубава жена може да се влюби, да.Но една харесвана и ухажвана от мъжете жена, просто не се хваща на подобни елементарни "въдички", каквито твоят хубавец ти е пуснал.

Просто "хубавите ябълки, свинете ги ядат"....

# 169
Авторке , последен пост от мен и се отписвам от темата , защото виждам, че нямаш нужда от съвети , а да занимаваш мислите си с него, дори чрез цяла тема. Ти няма да си проясниш мислите за този месец , защото не ги стопираш. Той сега не ти звъни , защото знае ,че ти ще му се обадиш , издразнена , че така бързо те е прежалил. Никаква няма да я свършиш с края.
И, един съвет- ако искаш интересно четиво , намери темата в този подфорим "Любовницата ми изневери" с автор Корлеоне 666 /май така беше ?/.
Замени там думата "изневери" с "иска да ми избяга " и чети мъжко мислене. Ще ти е полезна много , според мен.

Ще прочета темата, благодаря.
Забелязвам не само в моята тема, а и на други хора, че те искат съвет, а вие ги "разкоствате".  Бъдете градивни в критиката си, само тогава ще има положителен ефект.
Иначе си права, че трябва да спра да мисля за него. Ще пиша когато има развитие.
Благодаря на всички за мнението и съветите!

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 14:50 от de_ja_vu

# 170
И аз мисля да се отпиша от темата, освен ако не се случи нещо много, хипер-, суперяко след 1 месец. Нещо ми подсказва обаче, че месец е много - ти няма да издържиш!
Имам само един въпрос: имате ли работни взаимоотношения, респ. той шеф ли ти е?

# 171
И аз мисля да се отпиша от темата, освен ако не се случи нещо много, хипер-, суперяко след 1 месец. Нещо ми подсказва обаче, че месец е много - ти няма да издържиш!
Имам само един въпрос: имате ли работни взаимоотношения, респ. той шеф ли ти е?
Не ми е шеф.
За другото- времето ще покаже.

# 172
Въобще не се занимавай с този човек. Подобни връзки нямат перспектива, а и какъв е смисълът да бъдеш втората цигулка. Той си има развлечение в твое лице и явно хич не му дреме за семейството му. А такива долни мъже има, защото има и жени, които им се връзват...Подобни отношения мога да ги разбера донякъде само ако е било за една вечер и е станало инцидентно привличане и т.н., но чак да поддържаш отношения с него като му знаеш положението е абсурдно.

Пренасочи мислите си в друга посока, занимавай се с нещо ново активно и ще видиш колко бързо ще го забравиш.

# 173
  • София /Абсурдистан
 Такива никога не се развеждат. Просто го разкарай, нищо няма да направи.Да прави фасони на жена си.

# 174
Сега аз не разбрах - искаш да го зарежеш, но те е страх той как ще реагира и че може да ти посегне физически ли?

# 175
  • Paris, France
Аз винаги казвам в прав текст, че връзката е приключила и се чувствувам свободна и необвързана. Не, че искам да я прекратя, че не съм щастлива или че не мога повече, защото това показва колебание, нерешителност и слабост. Не допускам кракът на дадения човек да стъпи в дома ми. Ако се появи пред вратата говорим кратко и през затворена и заключена врата. Не отварям по никакъв повод. Манипулаторите могат да си измислят прилошавания, жажда, нужда от тоалетна и подобни за да им се отвори. Обяснявам спокойно, че не е възможно и ги пращам, като вежливо давам адрес на близък ресторант с тоалетна, лекарски кабинет или болница. Ако не си тръгват предупреждавам, че ще повикам полиция и след 5-10минути наистина я викам.

Господинът няма мотив да прекратява безплатна или евтина връзка с оправна и борбена жена, която е значително по-млада от него и лесно може да го замени. Много добре знае, че гражданското му състояние е негатив на пазара на плътта, където е пълно със свободни и по-безгрижни мъже. Увъртане и колебания са безсмислени. Самият факт, че е женен го прави доста трудно пласируем, особено на 40+ и затова не иска раздяла.

Проблемът на авторката е, че иска раздяла, но не с него, а между него и жена му.

# 176
Сега аз не разбрах - искаш да го зарежеш, но те е страх той как ще реагира и че може да ти посегне физически ли?

В момента сме разделени. След един месец ще продължим да бъдем, просто той още не го знае Grinning
Страх не е точната дума. "Притеснена" е. Честно казано не мисля, че би ми посегнал физически. Не знам какво да очаквам.
Усещам как всеки ден ставам все по- уверена и твърда в решението си. Да става каквото ще. Аз не мога повече така...

# 177

В момента сме разделени. След един месец ще продължим да бъдем, просто той още не го знае Grinning
Страх не е точната дума. "Притеснена" е. Честно казано не мисля, че би ми посегнал физически. Не знам какво да очаквам.
Усещам как всеки ден ставам все по- уверена и твърда в решението си. Да става каквото ще. Аз не мога повече така...
Ами в такъв случай не мога да разбера къде е драмата, че чак цяла тема си пуснала. Щом не те е страх, че ще ти посегне, а в същото време си сигурна в намеренията си, не виждам какъв е проблемът.

# 178
И кое му е лошото - свободна жена си. Семейството му е развалено много отдавна и разбира се, че ще се вкопчи в теб и няма да те пуска. Вариантът - връзка със свободен мъж едва ли те устройва, освен ако не желаеш да се натресеш пак на това, от което си се освободила.

# 179

Ами в такъв случай не мога да разбера къде е драмата, че чак цяла тема си пуснала. Щом не те е страх, че ще ти посегне, а в същото време си сигурна в намеренията си, не виждам какъв е проблемът.

Драмата е, че не е робот, има неовладяни чувства и се нуждае от приятелки, които да я надъхат в правилната посока. Не е споделяла с други, затова се обръща към непознати. Може пък да успее. Този един месец, ако не я търси скъпия, ще й даде време да се справи със собствените си неразбории в главата и сърцето.

Аз бих я посъветвала горещо да го удари на живот, ама яко, дори да замине в чужбина, ако има възможност. Лято е, сезонът е подходящ. Така новите емоции ще тушират липсата на мъжа и скоро ще е готова за категорично скъсване.

Ако му каже отведнъж край, той ще я побърка с досаждане и тя няма да устои. Вече е минала през това.

Общи условия

Активация на акаунт