Омъжих се за изрод

• 11 964
  • 142
  •   1
Отговори
# 90
Някъде написах ли "изневерявам "? В семейния кодекс така пише , наистина. Но Аз не съм изневерявал а.  Бившия ми съпруг е в момента на 60 години. Едно време тази разлика не си личеше и не представляваше нищо. Бяхме много  щастливи и живеехме добре. Бях жена и имах самочувствието , каквото Вие имате. Но вкъщи вече нещата седяха по един различен начин. Той самият ми каза , че е време да тръгна по нов път , разболя се , каза че трябва да се погрижа за себе си и децата и така стоят нещата и до сега. Обича ме , обожава ме , обича мен и всяко едно от децата ми , но знае , че това не е нашият път. За това иска да отидем при него временно докато се оправим. Но аз не мисля , че това е редно. Не искам да го коментирам и не искам да говоря за това. Обичам го много , но като баща и така седят нещата от години наред.

Значи човекът те е носил на ръце, приел е първото ти дете като свое и дори и сега го гледа, а ти си би шута, защото се е разболял?!?! Нагла си, много си нагла. Докато ти ходеше по задника, не беше стар, сега не става за креватни забавления и ти се прехвърли на следващия? Свраката скача, скача, па се надене. Жалко за децата ти, а ти си получила това, което си търсила. И не се връщай при бившия ти, достатъчно е страдал от добротата си.

# 91
Аз го разбрах, че е намерила помощ под формата на съвет, в който да се вслуша....или друг вид някаква е имала предвид?!?

Може би поредния....

Или нов мъж, или пари.
Едва ли има капацитета да приеме друг вид помощ.

# 92
Аз го разбрах, че е намерила помощ под формата на съвет, в който да се вслуша....или друг вид някаква е имала предвид?!?

Може би поредния....

Или нов мъж, или пари.
Едва ли има капацитета да приеме друг вид помощ.

Недей, че сега ще влезе да се оплаче, как я критикуваме и оплюваме... Naughty

Не е виновна тя, животът е тежък и няма късмет с мъжете.  Crossing Arms

# 93
В 5-тия месец пиян ме изгони да спя по пейките . След като се роди бебето , още в болницата ми каза , че няма място за моите деца в колата да ме изпише.
А Вие защо се качихте в колата му само с бебето?
Такси от родилното и при мама(баба).
Всъщност този последния от предишния си брак има ли деца?
Полага ли някакви грижи за тях?
Бившата му жена познавате ли я?
Цитат
Чл. 61. (1) Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.
(2) Ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак,
за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак.
Все още бях омъжена , когато той ми даде пръстен и ми предложи брак.
 Когато разбрах , че съм бременна започна развода

# 94
То е следвало още в петия месец да си тръгне, като я е гонил по пейките да спи... Ама.... де толкова акъл.

# 95
Не търси логика. Тук всичко е толкова объркано, нито съвпада времемо.

# 96
Според мен пък не е честно да се връща при бившия. От къде накъде? Веднъж го е зарязала и забременяла от друг още преди да се разведе, вече не го обича - сама си казва. Защо да се връща при него? За да си тръгне още веднъж, когато срещне поредния? Освен това от свестния човек се е отървала без проблеми, а от “изрода” не събира кураж. Седи и го търпи, чак и децата са разкарани по негова вина. А и как така уж ти забранява да виждаш и говориш с родителите си, изгонил е децата ти пък твърдиш, че прекарваш по цял ден с тях? Виж, животът си е твой. Реакциите на хората тук са такива,  защото сама си се вкарала в блатото, в което си и проблемът е че още не го осъзнаваш. Робиня била. Робиня си на собствената си глупост и безхарактерност. Жалко за децата отново казвам. Спасението е да събереж кураж и да осъзнаеш, че не си робиня на друг освен на себе си и да се махнеш с бебето от там.

# 97
Фактически съвпада. Намерила е мъж , докато е била бременна от преден , който е сключил брак с нея преди раждането на детето. Така де юре се спестява припознаване , осиновяване и т.н. После му ражда негово дете. И 15 г, докато ,  незнайно по  какви причини , възрастният мъж и дава възможност да си продължи живота. И тя се възползва. Развеждат се преди да се роди третото дете . Предполагам, сключват брак с "изрода" точно по тази причина , за  да избегнат презумпцията за бащинство с 300 - те дни. На възрастния множко наследници щяха да му дойдат три броя , при един биологичен.
Оф , тежка история.
И авторката се сърди и не разбира , че тук всички , ако коментираме , е защото съчувстваме НЕ на нея , а на НЕЙНИТЕ деца. Това е форум за майки , не  е Лична драма. Не зная авторката какво очакваше , всъщност , при положение , че има изходи , и то не един.
Авторке , ти какво смяташ да правиш оттук насетне ? Какво е желанието ти ? Как ти ги виждаш нещата като най-добри за теб ?

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 17:20 от tays

# 98
Авторката намери подкрепа вече, не я търсете.

# 99
Събрали се два изрода....

# 100
Авторката намери подкрепа вече, не я търсете.
Аз наистина искам да прочета какво е решила. И не , не  е любопитство.

# 101
Ами и аз се интересувам, но дали ще ни огрее да узнаем? Нали се почувства засегната и даже ми е чудно как темата още е отворена.

# 102
Ужасни сте! Сбъркала е, търси помощ. Така ли и помагате? Като казвате, че са се "събрали два изрода"???
Посочихте и грешките. Защо ритате човек, паднал на земята?
Дайте и кураж, подкрепа. Да се изправи и да се бори!!!
Към авторката - получи няколко ценни съвета и помощ, така казваш.
Бори се, момиче, за децата го направи. Събери ги на едно място. Те да са ти приоритет. Стабилизирай се. Човекът ще дойде когато се успокоиш и си в мир със себе си.
Животът е пред теб! Вярвай в себе си малко повече. Само от теб зависи да промениш съдбата си!
Затвори тази тема и не влизай тук известно време. Защото това вече ти вреди вместо да ти помага.
Ако имаш нужда от човек за разговор- насреща съм.
Успех!

# 103
След всичко прочетено до тук авторке , ще ти кажа следното- имаш сериозен проблем, психически.
Нещата не са както ги обясняваш, лъжеш на поразия!
Сигурна съм, че не си толкова тормозена, нито пък затворник.
Просто е дошло време за мъж номер 5 ...Не дай Боже за дете 4!
Не го причинявай на още едно дете!
И да знаеш, проблема е в твоя телевизор...

# 104
Лошото е,че тя не търси грешката в себе си ,а все някои друг и виновен.Първия изневерявал,втория стар и болен,третия изрод.А с какво тя е привлякла такива хора,защо ги е допуснала в живота си и решила да им роди деца не се обсъжда.
Жена,която на почти 40г и с три деца не си е изяслила проблемите си и уточнила приоритетите си за мен е загубена кауза.
На нейно място бил се върнала при бившия-поне е грижовен и обича децата и  поне те ще имат добра среда.

Общи условия

Активация на акаунт