91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"- тема 3

• 83 973
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Гюлеметова е фантастична! Не я познавам лично, но водеше курсовете на сина ми в Милениум, той страшно я харесва! Аз съм се чувала с нея по телефона, много добро впечатление ми направи! Блазе ви🤗

# 271
  • София
Г-жа Гюлеметова е супер, децата я харесват много, въпреки че е малко режеща в оценяването. Преподаваше на моите девойки в 8 клас.Часовете й са интересни, провокира децата да мислят, винаги е усмихната. Неслучайно често е в номинациите на Фашинга за най-добър учител.
Белинда, кой ще преподава на  класа на сина ти по БЕЛ?

# 272
Гюлеметова е фантастична! Не я познавам лично, но водеше курсовете на сина ми в Милениум, той страшно я харесва! Аз съм се чувала с нея по телефона, много добро впечатление ми направи! Блазе ви🤗

О, супер! Благодаря, сега май сме с дългата клечка Sweat Smile

# 273
Успешна година в НЕГ на форумските осмокласници!  Следя ви, защото и ние искаме при вас ... ама дали ще ни стигнат силите бъдещето ще покаже.  За протокола, моля споделете дали класните на 8 класове са същите като миналата година или има размествания, както и какво е разделението по смени.  Благодаря!

# 274
  • На планетата Земя
Много се радвам, че немци ще работят с децата. Все пак ще зададем днес този въпрос. Училището ползва ли електронния дневник на Школо?

Белинда, и ние сме при същите учителки по БЕЛ и МАТ. Мисля, че са добри попадения.

Дъщерята се чуди днес вече може ли да ходи с едни къси панталони с тиранти или не. А сега де  Mr. Green

Saffron, промени при класните тази година няма. За смените не мога да кажа, защото не знам как са били на предишния набор. А и от нашия не всички са споделили коя смяна са.

# 275
Русалке, според дъщеря ми (11клас) - 5 часа седмично с немец, който е нов. Така, че не е ясно какво правим, тя е  Tired Отделно са сменени много от учителите с нови (химия, биология), напуснали са просто. Били млади, но е неясно какво ще изискват от тях и на какво ниво са.

# 276
  • София
Много странно как нов немец ще преподава с цел подготовка за ДСД... Освен ако въпросният идва от училище по света, където вече е работил с ДСД класове, не е изключено. И 5 часа седмично също ми се струват невероятни. Дори 12 клас, на които им предстои изпит след малко повече от два месеца, са с 4 часа с немец. За билогията нямам идея, но кой е напуснал по химия? От години дамите, предаващи химия, са две - М. Симеонова и М. Йотова. И двете са си там..

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 10:43 от пенсионирана русалка

# 277
  • София
Аз разбрах , че Йотова е напуснала....щяла да преподава на студенти по медицина, ако са верни слуховете.......

# 278
  • София
Белинда, кой ще преподава на  класа на сина ти по БЕЛ?
Марта Джалева.

Дали има шанс да видим някой учител довечера или само класните? Имам спомен, май в миналогодишната тема, че четох за първата родителска - само с класния, другите по появявали по-късно. Така ли е?

# 279
  • София
Може всъщност и да е вярно това за М. Йотова, да не е слух.... Моите девойки са друг профил и няма да учат в 12  клас химия, но тяхна приятелка е с профил биология /химия и с изненада разбра (бяхме заедно на морето), че няма да е тази година с г-жа Йотова както през миналата, а с М. Симеонова.

# 280
Точно така - Йотова е напуснала, тя им беше класна в 9 и 10 клас. Дойде и каза - имам 35 часа седмично (не знам дали и досега е било така, вероятно). 3 часа немски с основния преподавател и 5 часа с немец. Освен тя да не е разбрала, но пак ще питам.

# 281
  • София
Супер е, ако е така Simple Smile 3 с бг преподавател  : 5 с немски  е по-добро отношение от  досегашното 4:4 в 11 клас, на прага на ДСД. Само немецът да е наясно какво се иска и да си върши съвестно работата.

# 282
Спешна питанка за 9 клас ДСД
Може ли да ми дадете инфо или линк с необходимите учебници на немски по предметите - история, химия, биология и география. Днес са им показали учебниците, но моят човек не е записал нищо , защото си  е мислел , че в сайта ги има.  Да, но в сайта има само тези на български.
Дали някой клас е имал днес  английски при г-жа Синадинска  и какво е изискала тя. Иска ми се , ако може да поръчам накуп.

Благодаря!

# 283
  • столицата
И аз се интересувам.

# 284
  • София
Да, ще е интересно да разберем дали наистина смятат да карат по учебник за ниво А1, макар че сигурно 90% от децата са го минали в началното училище.

Общи условия

Активация на акаунт