Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите по математика, изучавани в 10 клас Лайстунг?
Какви са минималните балове за второто класиране в 91 НЕГ?
Какви са предметите в 8 клас и какви са изискванията за изучаването им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите по математика, изучавани в 10 клас Лайстунг?
-
Какви са минималните балове за второто класиране в 91 НЕГ?
-
Какви са предметите в 8 клас и какви са изискванията за изучаването им?
-
Какви са минималните резултати за второто класиране в 73 СОУ?
-
Кога ще бъдат обявени паралелките за 8-ми клас и кога ще се проведе родителската среща?
Харесаха ми погледите и усмивките, които много родители си размениха в този момент.
, знам, но аз мога да пиша само от собствената си камбанария и с желанието да съм от полза по какъвто и да е начин на когото и да е, както и когато е необходимо. Всеки трябва да намери за себе си подход в ситуацията, защото всяко семейство е в различна изходна позиция. Желая на всички от сърце да намерят правилния начин.
А как се е влюбил в Джалева...Фантастична била, какво чувство за хумор имала, какво им разказала, какво им показала...Тази година щял да учи след немския най-много по български
Много сладък! Така се зарадвах, че нещо го изкара от обичайното му пуберско състояние "нищонемеинтересува" и "оставетеменамира"...Децата в класа били страхотни. Засега са се разделили на момичета и момчета, но тези дни щели да се поопознаят. Планове има човекът
и няколко пъти в годината статистика за мястото, на което се намира детето в класа - за ориентация на родителите. Контролни всяка седмица, а при несправяне с материала - по два пъти. Оценката за срока - средно аритметично. Допълнителни занимания - хор, театрална група /което обаче работи изцяло на немски, тоест нашите ще са за нея чак към девети клас/, спорт - май чух нещо за отбори по волейбол и футбол, но госпожата подчерта, че нямат база за регулярни тренировки - салонът е един и е пълен по цял ден, понякога и с по два класа. Така че явно остават уикендите.
Рапорт даден, рапорт-приет!