Звездни компромати - 371 част

• 74 151
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Само ако си алергичен към нещо, иначе не 🤣😂😅

# 136
Преди време имаше някаква официална среща, и като залиташе и се хващаше за стените, казаха, че било алергия Simple Smile

Хихи, да... или реакция на лекарства.

И предишният им президент беше смешен, той пък стана известен с краденето на химикалка от някаква официална среща.

Видео, ако някой иска да се посмее:

https://www.youtube.com/watch?v=lFPH8rNEQd4

# 137
  • София
Под видеото на крадливия има и за пиендето. Ужас някакъв, срам ме хвана само като го гледам.

# 138
  • София
И аз бих се кандидатирала за президент на Чехия. След като ще живея в замъка. Толкова я обичам Прага. Heart

# 139
И аз го гледах видеото, силна алергия ще да е било 🤣

Тез хора нямат ли разни там антуражи и екипи, да не допускат такива излагации?

# 140
  • София
колко мили и толерантни са всички:))) столче му сложили, обгрижват го човека.

# 141
Ми болничък е.

# 142
Хаха, на Земан целия му екип е така, като спечели последните избори и правиха парти в централата си, някакъв дядка припадна пред журналист. По-скоро директно си полегна и задряма.

# 143
  • Gotham City
В Ютуб първото предложение, когато напиша Czech president ми е drunk
https://www.youtube.com/watch?v=APXDT9lCyxk

# 144
И аз бих се кандидатирала за президент на Чехия. След като ще живея в замъка. Толкова я обичам Прага. Heart

Ще те изберат само ако можеш на 5-6 големи бири да участваш в държавни тържества в горе-долу вертикално положение. Laughing Иначе не.

Те си го преизбраха наскоро. Не е лесно в бившите соц-страни с тези... натурални бай ганьовци.

# 145
Simple SmileТова е компроматна клюкарска тема, среща на НАТО, уж военни работи пък с жените си, пускат се официални снимки, естествено че ще се коментира.
Наложи се американския модел на първа дама и в Европа, преди не беше така. А всяка от президентшите си прави избора дали ще седи достойно в светлините на прожекторите или ще дава хляб на коментари.

# 146
Нашите ганьовци, отвъд завесата пък джендъри.......забавно е в политиката  Laughing.
Значи можеш да си пиянде и да станеш президент 
Може и още как. Тъкмо щях да кажа, че може би сте млади и не помните Елцин, но видях, че са го включили и него в клипчето с пияния чех.
П.П. Щом Тръмп може да е президент, всичко останало е допустимо.  Mr. Green

# 147
А ето я и чешката Иванка Тръмп Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
това немога да го дам като снимка, но си заслужава да го споделя с вас:
https://www.odt.co.nz/news/world/former-pm-wins-czech-presidency

# 148
Първо ми беше много смешно, дори с глас се смях, но после ми стана адски противно това с пияния президент, толкова много пъти да е натаралянкан до козирка....  Ужас, безумен.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт