Звездни компромати - 371 част

• 74 170
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
А тези двамата, отпред и леко в дясно, дори са под ръка без да са семейство Wink

# 166
Мамата има подобаващ коментар под снимката, надявам се под тази на Марая да няма такива Praynig

# 167
  • Countryside
Тази Мара наистина била много просто парче! Видя какви коментари събра на предишата снимка с дупето на детето и на другия ден пак подобна снимка. Нямам думи!

# 168
Тази Мара наистина била много просто парче! Видя какви коментари събра на предишата снимка с дупето на детето и на другия ден пак подобна снимка. Нямам думи!
Е, то това е с провокативна цел. Един вид  гледайтииии, завиждайтииии

# 169
А тези двамата, отпред и леко в дясно, дори са под ръка без да са семейство Wink

Даже Ердоган пък се води с някакъв под ръчичка Trollface жена му самичка си върви.

# 170
  • Добрич

Даже Ердоган пък се води с някакъв под ръчичка Trollface жена му самичка си върви.

Това имах предвид WinkSmile

# 171
Е, то това е с провокативна цел. Един вид  гледайтииии, завиждайтииии
Да завиждам на нейното дупе-ок. Ама на детето? 🤐

# 172
Мдааа...
Ако някоя майка живее бедно, храни детето си с кренвирши и купува дрехи втора употреба, като нищо ще бъде окачествена като безотговорна и социалните биха цъфнали да проверяват.
Но да качваш задника на 10 годишното си дете в Интернет пространството и упорито да събираш коментари от сорта на "ще я разцепя" е толкова отговорно и безопасно! Не изисква никакви проверки! Тц!

Егати дивата простачка е тази Мария! Дива простачка!

# 173
Хич не харесвам публичното поведение на Радева, но на тези снимки ми харесва. Както и Макрон. Роклята на Мелания според мен  ще изглежда по-добре с леко по-изрязано деколте.
Дали защото преди не сме могли да следим добре изявите на управляващия елит по света, или пък наистина има промяна, но се навъдиха едни президенти и премиери - пълни карикатури. Липса на всякаква мярка и стил.

# 174
  • I want it all and I want it now.
Тотално е изтрещяла Мария.

# 175
Тотално е изтрещяла Мария.

Не е изтрещяла според мен. По-скоро това си й е природното състояние, но инстаграм и тн. дават поле за изява на тези семпли черепни кутии. Нагли и прости, но видяли се с пари и стой, та гледай самочувствие...

# 176
  • София
ако това е нивото на една дама, предпочитам чешкия президент.
наздраве!  Cocktail

# 177
# 178
А отразихте ли Николета, дето спи на матрак и бял чаршаф директно на плажа:
https://www.instagram.com/p/BlIiMTSg3Ki/?taken-by=nikoleta_lozanova

# 179
  • На морето!
Вместо запис, от мен Зейнеб в страхотен панталон.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт