Звездни компромати - 371 част

• 74 170
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Ваня Червенкова и мъж са егати анимационните герои...

Скрит текст:

Ваньо ма, ще сецнеш момчето! Вярно, че е младо и е спортист, но не сте в една категория все пак.

# 271
  • Ямбол
Blac Chyna - Какви форми само ! о.0
Hollywood вариянт на нашите принцеси-парцалеси.
Пенелопе Крус много лъчезарна.
Mandy Moore
Celine Dion , доста експериментира със себе си Селин Simple Smile
Гага с гаджето
Priyanka Chopra и тя с гаджето Nick Jonas

# 272
Много ми харесва Селин Дион, свежарка е!

А Кака Ванче дали е хванала букета на сватбата?

# 273
  • София
Кайли Дженър на корицата на Форбс. Само на 20 години е на път да се превърне в най-младата милиардерка в света, спечелила богатството си сама и изпреварвайки Марк Зукърбърг. Богатството й в момента е 900 млн. долара. Компанията й за козметика се оценява на 800 млн. долара, най- продавани са червилата, вдъхновени от нейните устни, за които тя признава, че са резулат от филъри, но обещавала скоро да върне естествения им вид 😁
Скрит текст:

# 274
Селин Дион, след смъртта на съпруга си, се развихри супер много. Тя през целия си живот не е имала толкова различни прически, дрехи и ... поведение. Това ме навежда на някои мисли за брака й.... Rolling Eyes

Сега видях поста над моя... червилата Kylie на тази Кайли ли са? Flushed Значи съм живяла в заблуда до този момент. Мислех, че са на Кайли Миноуг. Божееее, одъртявам! Joy

# 275
Този Гущеров не си взе никаква поука от първия си брак.

# 276
  • На ръба..
Пенелопе много отслабнала ми се вижда, поне краката много слабички.
Селин не можах да я позная и мислех, че съм цъкнала на некой друг линк. Много голяма промяна. И мен ми мина през ума това за брака..

# 277
  • София
Кейти Пери по нощница и маратонки:thinking:
Скрит текст:
и с Орландо
Скрит текст:

# 278
Форбс много го критикуват за това "спечелила богатството си сама", а и в статията пишело, че информацията им не е потвърдена, т.е. е по информация на мама-жерката.

Кейти и Орландо пак ли се събраха? Още си спомням коментарите за сянката на пениса му в темата... но истината беше разкрита.Simple Smile

# 279
Това с пениса съм го пропуснала.
Някой ще ме осветли ли за сянката?

# 280
Това с пениса съм го пропуснала.
Някой ще ме осветли ли за сянката?

Пиши в Гугъл-картинки orlando katy perry paddle board, 18+ са, внимавай, ако си на работа. Бяха се появили едни снимки, на които беше сложено черно квадратче, но се виждаше сянката, та тук се спореше на какво е тази сянка - дали на това, което си мислим, или на дръжката на веслото.  Grinning

Петък е...

# 281
Този Гущеров не си взе никаква поука от първия си брак.
Според мен си е взел, та затова и булката този път е безгласна буква. Следващата да е направо секс кукла, викам аз. Ще си спести пари и ядове, а ще получи същото!

# 282
# 283
А Кака Ванче дали е хванала букета на сватбата?
Joy Joy
Мисля че Светла Умното ще роди малък Добромир и ще се бетонира....

# 284
Младоженците изглеждат щастливи, като хора не ми допадат, но им пожелавам семейството им да издържи . Май баща му го няма, което не говори добре за него, каквото и да е синът му се жени все пак.
Гущеров старши ако почне да присъства на всяка сватба на сина си, къде ще му излезе края!
Затова е бил само на първата.

Общи условия

Активация на акаунт