Звездни компромати - 371 част

• 74 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Gotham City
Който може и иска, да ходи да прегледа отговорите в сторито на инстаграма на Моника, то е компромат, до компромат, тръгнах да правя скрийншотове, ама .... не мога толкова много. Безумно тъпа жена, ама безумно тъпа. Оказа се, че онзи уж годеникът и бил женен всъщност Laughing и защо се пъне да пише на английски, като две думи не може да върже, не знам просто

# 496
Кандис 12 дни след второто раждане

https://www.instagram.com/p/BlGDHSxh_Gi/?utm_source=ig_embed
Хейтърите критикували корема и.

# 497
Кандис 12 дни след второто раждане

https://www.instagram.com/p/BlGDHSxh_Gi/?utm_source=ig_embed
Хейтърите критикували корема и.
Коментарите са забавни : някои изглеждали така след като са яли пица или чийзбургери. Joy

# 498
Кой пък толкова я хейти, сигурно хора, които хабер си нямат от бременност и раждане...

# 499
  • Варна
Защо са две еднакви снимки една до друга?

# 500
  • София
Аз пък завиждам, че на 12-тия ден след раждането се плацика в морето 😈 За простосмъртните, като мен, това е невъзможно!

# 501
  • София
И аз се зачудих как си припка по бикинки на плажа. Може би не е чувала за лохии и подобни гадости. Sunglasses Първия месец след раждането бях като парцал, камо ли да се развявам безгрижно като нея. Неблагородно завиждам!

# 502
Май след второто раждане по-бързо се възстановяваш, пък и жената сигурно е раждала нормално.

# 503
  • София
И аз съм раждала нормално, но какво от това.

# 504
След нормално раждане, ако е без усложнения и много шевове, казват че жената се възстановява по-бързо, знам ли..

# 505
  • София-Младост
След нормално раждане, ако е без усложнения и много шевове, казват че жената се възстановява по-бързо, знам ли..
Но не и за 12 дни...това изобщо не ми прилича на корем на току що родила.

# 506
В Холивуд са нечовеци.  Grinning

# 507
  • Rock & Roll feeling ...
Тя реално един корем е имала,който ми стои... брр... болезнено някак... :
Скрит текст:

# 508
Тука е на финалната права явно, бая се е смъкнал корема. На това му викам яко изместен център на тежестта.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт