Звездни компромати - 371 част

• 74 178
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Идвам с нова тема - цък. Ивет Григорова, майката на Луиза и шеф на Ивет Фешън е с нов мъж! На къмто 48-50 години не изключва възможността да ражда. Народа изтреще тотално! Ще подготвям мъжа ми, че ако ме ядосва, ще го сменя с някой още по-млад, че и момиченце ще си родя!

# 226
# 227
Защо булката си е запретнала полите до шията, всички знаем с какво се препитва, няма нужда да ни го навира в очите🤢

Златка с ужасни, грамадни бомби също🤢

# 228
Може ли на собствената си сватба да се ровиш в Инстаграм да лайкваш и коментираш снимки? 🙄

# 229
Може ли на собствената си сватба да се ровиш в Инстаграм да лайкваш и коментираш снимки? 🙄

Ми скучно и е на жената 😂🤪😂

# 230
Защо булката си е запретнала полите до шията, всички знаем с какво се препитва, няма нужда да ни го навира в очите🤢

Може да е ритала менчето с водата Joy

Шъ умрЪ, Антон Стефанов качил снимка с булката в профила си, и някаква жена му честити, като преди това пита коя е булката hahaha
https://www.facebook.com/anton.stefanov.33?hc_ref=ARQe4hvoaO4cEF … KD1to&fref=nf

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 22:50 от Ая

# 231
;

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 22:49 от Ая

# 232
ОТваряш профила на Антон Стефанов и все видни личности виждаш в листата му с приятели Simple Smile

# 233
  • Пловдив
Шъ умрЪ, Антон Стефанов качил снимка с булката в профила си, и някаква жена му честити, като преди това пита коя е булката hahaha
https://www.facebook.com/anton.stefanov.33?hc_ref=ARQe4hvoaO4cEF … KD1to&fref=nf
Блажени са невежите!
Кой не знае Светлана Гущер, кой не е чувал за нея?!

# 234
  • До морето
По -напред с Ваня Червенкова на снимката не е Моника, а онази доктор Франкенщайн- Каляшева.
Точно онзи ден мернах на Златка инстаграма и има съвсем скорошни снимки, лайкнати от гаджето й.

# 235
  • София
Тати Гущеров дали пак има спешна работа в чужбина? И да пропусне големия ковра-фест....

hahaha hahaha hahaha Много точно!

# 236
  • На топло
Мелания и Тръмп
Скрит текст:

# 237
  • София
Радева принципно ме кефи като цяло, но ми е много скучна откъм облекло. Все едни и същи модели рокли. Или българските дизайнери нямат фантазия, не знам. Не казвам, че й стоят лошо, добре изглежда жената.
А тази Мелания как пък може всеки път да е толкова ослепителна. Все се сещам как в началото на мандата всички бяха вперили погледи и очаквания в Иванка, пък тя отиде в девета глуха.

Тази сватба, дето сега онлайн я следим, щото явно е много весела и любовна, е сбирщина на всичко пропаднало, деградантско и пошло в нашето общество. Гнус пълна, даже не ща и снимките да им гледам, само искам да знам татко Гущер отделил ли е от ценното си време да присъства и до там с любопитството ми.

Ох, да не пропусна великия кадър на Моника Валериева JoyGrin Забележете концепцията на снимката, жената с кецовете до нея, масите и хората и тя как гордо се е опулила на фона на тази обстановка, пък за вида й думи нямам.

# 238
Освен Земан, и Юнкер е понаквасен на тази натовска среща.

# 239
Голяма забава е по тия срещи на НАТО!

Общи условия

Активация на акаунт