Звездни компромати - 371 част

• 74 124
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Мадона и аз я следвам в Инстаграм, но честно казано доста се разочаровам от публикациите й. В смисъл, че не вярвах да е чак толкова повърхностна персона, но след всички снимки с ушички, муцунки и просто щракнати едно към гьотере, ми се струва, че или по принцип си е нарцис и си вярва, че всякак изглежда добре и бива да сподели хубостта си с младо и старо, или и нея я гони онзи синдром на третата възраст, когато ти се иска да изкрещиш на целия свят, че има още много хляб и салам в теб. Снимките на Джей Ло-то също ме карат да си мисля същото.

# 661
Пък аз отдавна имам съмнението, че това в инстаграма не е Мадона. Като знам как започна, като съм следила предишните й изяви и филмите (дори и да са художествена измислица!), колко земна беше по време на брака си с Гай Ричи и как предишните й партньори я описват.. тая или е тотално изкукуригала, или просто не е тя!

бтв, много хубава снимка е пуснала на Майкъл Джексън за да отбележи годишнината от смъртта му:
https://www.instagram.com/p/Bk_J3gMgCRe/?taken-by=madonna

# 662
  • Пловдив
А според мен Илияна е 50 кг.

# 663
И 45 да е не ми харесва тялото и. А още по- малко акъла и.

# 664
След месец става на 44 г., евала Simple Smile

Илиана може и да е 50 кг. Но килограмите стоят различно на различните хора. Идеално изглежда на фона на всичките фитнес тела, забили в крайности,  но поведението ѝ разваля всичко.

# 665
Язък й за килата, щом от тях и грам не са възпитание и приличие.

# 666
Мерси казвам аз на такова тяло без грам мускул. И това ми било спортист  Stop Предпочитам да тренирам цяла година и на плажа да се отпусна и да си хапна и пийна каквото ми е кеф, а не да чакам последния ден и да се нахвърля на храната като обезумяла, но предполагам това и е навик от годините на професионалния спорт.
Но кой иска да впечатли не разбирам? Аз като се грижа за тялото си го правя, за да ми е кеф на мен, а не да се оглеждам на плажа кой ме гледа завистливо  Mr. Green и да чакам пътека от припаднали от възхита хора  Laughing Удря ми на липса на самочувствие, или на криза на средната възраст, не знам. Но каквото и да е - прекалено много внимание и обърнах  Grinning

# 667
  • ВАРНА
 Може би след години във форума ще бъде чест да носиш ника " бабата на Илияна"!

# 668
  • София
Може би след години във форума ще бъде чест да носиш ника " бабата на Илияна"!
И задължително с профилна снимка на бабата по бански, `га е била 50 кила.  Wink

# 669
  • София-Младост
Божей, Илиана и Никол Ст. пълнят поне 10 страници като се появят Simple Smile))
Бременната Ерика Кристенсен

Една вече родила Лиляна, Зейнеб с този тен...състарена изглежда

Уил Смит

И градската визия на Каканашева...https://www.instagram.com/p/BlTWEqAlQAd/?taken-by=megz_miglena_kakanasheva

# 670
Всичко ОК с Илияна - и кила, и вид, и с мускули и без мускули... обаче да си спонсорираш такъв пост АХАХАХАХ
Ще умра просто! Joy
Не си спонсорира постовете, когато приканва към някаква кауза. Не си спонсорира поста в защита на дъщеря си.
Но е спонсорирала пост с полу-голото й тяло на 55 години с жизненоважната информация, че е 50 кг. Joy

Тази жена счупи тъпомера! До нея НиЛо ми изглежда минимум като научен сътрудник в БАН. Браво, бе, Илиана! Joy

# 671
  • София
Божей, Илиана и Никол Ст. пълнят поне 10 страници като се появят Simple Smile))
Бременната Ерика Кристенсен
Нормално, нашенски вип-ове са все пак. Аз тая Ерика сефте я виждам и чувам.  Grinning

Ама чакайте бре, Илияна си плаща, за да й гледаме 50-те кила ли? Понеже не й прочетох писанията, помислих, че може би рекламира някакви хапчета или режим за отслабване. Ако рекламира хммм... себе си, много е изтрещяла горката!   Joy

# 672
  • София-Младост
Тонка*
Аз в един сериал Parenhood съм я гледала...леко ми прилича на Петковата Яна.
Щях да питам за това спонсориране...чат пат виждам подобни постове на хора, които следят, но не мисля, че си плащат за да се върти снимката.

# 673
Да и според мен това е най-забавното, че госпожата плаща за да си рекламира фейса. Ма иначе е много харесвана и обичана, дрън-дрън.

# 674
Голямо дъно ще е, ако си плаща да се размятква с тези си снимки из фейса. Не е за вярване чак, ама всичко е възможно, особено от Раева...

Общи условия

Активация на акаунт