Звездни компромати - 371 част

• 74 126
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Колко е висока тази жена? Това не са 50 кила.

164.
и на мен хич не ми мязат на 50 кила Satisfied
куха лейка ...

# 646
Аз съм 162 см и съм 54 кг и изглеждам наполовина на нея... 
Тя да не стъпва с единия крак на кантара?

# 647
Да вземем да и купим един кантар на гладуващата,да не се мори излишно:)

# 648
Стискала се седмици наред за тия смешни снимки, накрая се е нагърмяла като за свтовно. Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато 😂

И аз като потребителката с готината баба да кажа, ама майка ми на 55г изглежда по-добре от връстничката си Раева. И съм убедена, че доста майки и баби са така, най-малкото не биха изпростяла да пишат подобни глупости, където и да било.

# 649
Пръчката, ако е 50 кила, значи кьорав мускул няма! 50 кила от които колко мазнини? Защото определено не изглежда така, както и се иска.
Не, че е зле за 55- годишна, но нищо изключително. Лошото е, че не усеща, че ще покаже на внучката само и единствено, че баба и на 55 има акъл на 15 годишна🤪🤪
Какво се чудим за дъщеря и? Тя крушата сливи не ражда... Кухи лейки.

# 650
  • Ямбол
Jessica Biel със сина си Simple Smile Явно е модерно момченцата да са с дълга коса.
Matthew Mcconaughey
Lindsay Lohan
Nikki Reed
Ambrosio на моренце в Рио, горката Simple Smile
Adam Levine с втората си дъщеря Gio Grace Simple Smile

# 651
мАри бабо, бабо! Илияно, що ти требва да се гологъзиш!?
Баба си и точка...!

# 652
Ха-ха, JACKLIN*, подсети ме за друга "мъдра" мисъл, която им пасва на натюрела..."Не може да те роди котка, а ти да не ловиш мишки." Много се излага с тия напъни Раева.

# 653
Барем като толкова искаше да се покаже колко е секси на 55, да беше поканила някой читав фотограф да я снима. Ако пък беше още по-хитра, щеше да наеме някой уж папарак да я "изхваща". Представям си как строява Наско да я снима. Не така, така, докато нацели подходящата поза. Иначе слабо, слабо,  колкото и да е слабо,  пак на дърто мирише, пусто. И на просто.

# 654
50 друг път. Що се излага без никой да я притиска?
Очаквам снимка върху кантара! И да се вижда дисплея Crossing Arms
Да, сравнително добре изглежда и ако не беше изпляскала тия глупости, щеше да получи адмирации от злобните глигани у форума. Ма пусто сърце не трае.

# 655
Тези снимки от статията на Раева съм ги виждала и преди, имам чувството, че са подбрани снимки от всичките ѝ воаяжи в последните 2-3 години. Ама да се снима, грам не ми пречи, но и не изглежда особено стегната, да, ок е, супер, браво, и?! Завиждаме ти Илияна, бъди спокойна!

# 656
Илияна внучката си ли ще лъже, че е 50 кг?! Защото само бебе може да и повярва.
А дали и колко е секси...не смея да коментирам. Но всички разбраха, че явно има сътресения в рая, пардон в любовната идилия с Наско, щом до такива словоизлияния е стигнала.
Продължава да рине дъното тази фамилия.... Thinking

# 657
50 друг път. Що се излага без никой да я притиска?
Очаквам снимка върху кантара! И да се вижда дисплея Crossing Arms

Сега ще я накараш да търси някой лост, от който да виси, докато се тегли.Laughing

Сестрата на Кейт Мос - Лоти - голо селфи - тези момиченца редовно забравят да погледнат кочината зад гърба си. Да си го беше спестила - една увиснала гърда и отзад бардак.

Мадона с всичките деца

Райън Филип - не е петък, но е добро начало.

Ел Макферсън без грим в ежедневието

# 658
  • На ръба..
Баба Рая предлагам да взема щерка си, внучка си и да се скриват някъде на дълбоко...и да им спрат достъпа до интернет!

# 659
Чакам включване от барманката Бони, която да потвърди, иначе на г-жа Раева аз не вярвам!
О, готин Матю! Добре, че си върна килограмите той!

Общи условия

Активация на акаунт