Звездни компромати - 371 част

• 74 133
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мелания много ми харесва, стилна е, женствена, естествена, поне на мен такова впечатление прави.
Радева и тя е хубава жена, тоалетите й са малко постни обаче..
И на Шер устата й вече е изкривена от операции, Мерил Стрийп е невероятна.
Нило ще е сто пъти по-приемлива ако не се гримира, ако не прави тъпи муцки и се държи по- естествено. На повечето клонинги не им знаеш естествената усмивка, братче.

# 631
Шер пак се държи, в сравнение с една Мелани Грифит, например или Донетала Версаче. Долната й устна не е най-красивата на света, ама като цяло си е добре жената.

# 632
Шер за 72 е просто супер.

# 633
  • На брега на реката
Айде завиждайте мама каква яка пръчка е Joy
Секси Илиана Раева демонстрира перфектна форма на 55

# 634
Шер повече ми харесва от Илияна - яката пръчка, която не е зле да ограничи снимките по бански.

# 635
По важно е на ограничи просташкия си речник, защото ще "пукяса" не от глад за пасти и мохито, а от простотия.

# 636
Да гладуваш сума време за да покажеш на внучката как на 55г си била 50кг или на 50г си била 55кг? Да ти е.ем и ценностите ....

# 637
  • Gotham City
ПОбедителят от Къртицата , Любо, също коментира  Laughing

Скрит текст:

# 638
Колко е висока тази жена? Това не са 50 кила.

# 639
  • Варна
Илияна без дъх ще остане, ако не спре да си гълта корема.

# 640
Г-жа Раева ни показва точно обратното на това, което претендира, че притежава. Просташко-мутренско държане и то от жена е супер грозно.

# 641
Не разбирам, защо трябва да набиваш долари да рекламираш подобни постове?!?  ФБ сигурно заради нашите кифли е ограничава непрекъснато достигането на неплатени постове. Гениално.

# 642
  • София
Шер пак се държи, в сравнение с една Мелани Грифит, например или Донетала Версаче. Долната й устна не е най-красивата на света, ама като цяло си е добре жената.

То винаги може и по-зле да е. Не може ли просто да си остареят естествено? Има толкова хубави жени 60+ и 70+, които не се обезобразяват.

# 643
Илияна не е 50 кг., абсурд. По може 60-65. Trollface

# 644
Голяма гордост да си прецакаш почивката, само за да изкрещиш накрая:"ГледайтИ, завиждайтИ".  ooooh!
Точно на тези снимки не ми изглежда 50 кг.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт