Нашите кухни - 75

• 89 678
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ами и аз се зачудих какъв ще да е този бутиков механизъм, ама най-вероятно е печатна грешка и се има предвид бутилков Grinning

# 286
Ахааа е без уредите ми се струва малко скъпичко, но ако майсторите работят добре, в срокове и имате възможност, защо не. Ние бяхме малко на принципа "Абе, кухня се прави веднъж или два пъти в живота, да заложим на по-скъпата" 😁 Но ще се разбере като започнем да я ползваме.

# 287
Аз имам един въпрос - какви са вариантите да избегнем слагането на дръжки? Харесали сме си кухня в три цвята(още не мога да повярвам) и дръжките ще са в повече. Иска ми се да е изчистена.
Понеже няма да я прави дърводелец, няма как да е с така наречените Филета, та се чудя има ли друг вариант?

# 288
  • София

Кой вариант е по удачен? На мен ми харесва 2, но майстора казва , че врата 60/90 ще е тежка и ще провисне.....

# 289
 С хубави панти няма проблем, ако искаш сложи 3 панти / 2 горе, 1 долу/,

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 18:33 от 4efits

# 290
  • По широкия бял свят
Аз имам един въпрос - какви са вариантите да избегнем слагането на дръжки? Харесали сме си кухня в три цвята(още не мога да повярвам) и дръжките ще са в повече. Иска ми се да е изчистена.
Понеже няма да я прави дърводелец, няма как да е с така наречените Филета, та се чудя има ли друг вариант?
Пуш бутони.

# 291
  • Раковски
За горния ред може и без пуш, вратите се пускат 1 см надолу, само с вратата на аспиратора може да има проблем (ако е за вграждане). на долния ред съдомиялната е проблем за пуш ако не се вземе едно нещо дето е една шапка пари.

# 292
  • По широкия бял свят
Има и съдомиялни с пуш. Вижда се на снимката по горе.

# 293
  • Раковски
Това не е пуш а servo-drive flex.

http://interior-i.bg/userfiles/editor/file/SERVO%20DRIVE%20flex%5B5%5D.pdf

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 23:37 от shadowman

# 294
  • По широкия бял свят
Може и така да се казва, не споря. Важното е, че кухня без дръжки е постижима.

https://www.youtube.com/watch?v=Tn3Dy6SFHUc

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 23:48 от didd

# 295
  • Across the Multiverse
Ние няма да имаме дръжки (или поне не видими), а имаме само 2 пуша- за останалите чекмеджета и шкафчета ще има едни като улейчета на вратичките, не знам как да го обясня. Но за вграждане само MW имаме, без други уреди.

# 296
аз също не съм решила дали ще имаме дръжки на кухнята, още се двоумя, със сигурност ще е по изчистено ако е без, тези пуш бутони как са като цена, оскъпяват ли много?

# 297
  • София
Аз пък хич не харесвам пуш - системата. Имам чувството, че след всяко отваряне, ще трябва да се чистят вратите. А за бял лак, както искам аз, не ми се и мисли:-(

# 298
  • София
Аз пък хич не харесвам пуш - системата. Имам чувството, че след всяко отваряне, ще трябва да се чистят вратите. А за бял лак, както искам аз, не ми се и мисли:-(
Няма да се цапа толкова, все пак няма да пипаш с мръсни и мазни пръсти.

# 299
  • Across the Multiverse
Оскъпяват доста, да, но не мога да кажа конкретно колко. Затова само на 2 места сложихме, където нямаше алтернатива без дръжки (шкафовете на колоната за вграждане на микровълновата).
С дръжки също се цапа върху и около дръжките, ако пипаш с мръсни ръце, даже по-трудно се чисти. А и пуша можеш да го натиснеш и с друга част на ръката, ако те плашат отпечатъците  Wink Въпрос на вкус и стил на кухнята е по-скоро според мен. Аз нямам нищо против дръжките, дори за много дизайни са черешката на тортата, но тъй като това, което харесвам не го намирам, нашата кухня ще е без.

Общи условия

Активация на акаунт