Нашите кухни - 75

• 88 977
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Ще видя каква е разликата (ако има такава) като отида след малко да видя и втория проект.
Първият го гледах днес по-рано, има на два от шкафовете стъкло, две като етажерки, другото е стандартни затворени шкафове. Не знам дали от това идва разликата, иначе материалите са едни и същи.

# 316
  • Раковски
Лесно се сравняват цени, влизате в сайта на продавача и гледате, давам пример:

самет - https://rosi.bg/panti-i-vodachi-113/vodachi-za-chekmedjeta-152/? … &filter_by=-1

блум - 1 http://interior-i.bg/userfiles/editor/file/TANDEM%20-%20chastich … %20isteglyane.pdf
      2 http://interior-i.bg/userfiles/editor/file/TANDEM%20-%20pylno%20isteglyane.pdf

# 317
На едното място дето ми предлагаха Самет, пантите са Вюрт, а на другото и панти и водачи са Блум. ММ вика да се спрем на кухнята с Блум, защото като цени са сходни и като външен вид.
Миялната само ще вградим.

# 318
  • София
Предположете колко ще струва тази кухня, в сравнение с вашите и опитът който сте събрали покрай търсенето. Чакам цена , а нямам търпение. Simple Smile))
Само са кухнята става въпрос Wink

# 319
  • Раковски
2500-3000, хубаво е да се знае какъв е материала и обкова.

# 320
Ако фурнир + гланц боя едва ли ще е 3000 при дължина повече от 3 м

# 321
  • София
 Невидими части ПДЧ, видими части МДФ и механизми BLUM.
Дайте коментар, дали си заслужава, моля ви!
Изобщо не съм се запознала с цените още :-/

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 14:58 от ketito

# 322
  • Across the Multiverse
При положение, че не сте дали дори размери как да коментираме дали си заслужава  Rolling Eyes Също, „само за кухнята“ явно значи без уредите, но предполагам все пак включва плот и гръб ? От какъв материал ще са те ? Мивка, смесител, някъде има ли плавно затваряне, пуш, осветление ?

# 323
Наистина хора, пускайте детайлизирани оферти с размери и всичко, така 5.800лв добре ли е? е невъзможно да се гадае! 🙄

# 324
  • София
Нямам проект. Харесах тази кухня и питах във фирмата колко е излезнала , за да преценя какво са цените. Според мен 3 от шкафовете са 60 см, другите 3 -40 см. Значи дължината е 3 метра.

# 325
  • Across the Multiverse
Много е добре, поръчвайте !

# 326
# 327
Моята кухня е почти 5 метра, Г-образна, пдч и видими части фолиран Мдф, панти и водачи Блум, с включен термоплот, без уреди - цена 3 800 лв. Това е цената с корниз, добавих и вратичка за миялната, че не е гот свободностояща. Иначе беше към 3500лв. Как ви се струва?

# 328
Почти 4 метра/ ако не и точно толкова/, права линия, мдф гланц, блум механизми - 6 броя, термоплот и гръб -3500
Също свободно стояща съдомиялна, затворена с вратичка - не си личи.

# 329
  • София
Ох, цените са ви доста добри Scream
Препоръчайте фирми, ако сте от София, моля!

Общи условия

Активация на акаунт