Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Милано
За протокола 37 години преди 2 седмици д-р Джалдети , Принцес.Simple Smile преди това не е правено нищо....

Комплименти!!!Страхотно изглеждате!

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 15:22 от bubanka

# 211
  • София
Привет дами! Видях в предишните теми че частично е обсъждано, но все пак да споделя моята ситуация - През месец март др Етугов ми препоруча хайфу лифтинг на средна и долна част лице и шия - каза 1600 лв. Апарата му е Doublo-S, работи дерматолог. Реших да почакам за някоя промоция 😬 Междувременно проверих че др Денкова и др Кавлякова работят със същия уред на същата цена. В няколко козметични студия се прави хайфу на части от лице за 150 лв или цяло с шия 380лв. Уредите са немски, японски хайфу машини 🤨 работят обучени терапевти-козметици. Сега за месец август в Derma-Act има намаление 50% - казаха 800 лв за лице+шия,  апарат Doublo-S, работи дерматолог. Чудя се дали да пробвам първо на по-малка част от лицето, някъде за 150 лв в козметичен салон или направо да си правя лице+шия с Doublo-S в Derma-Act?
Целта ми е повдигане на контура, заличаване на марионетни линии, премахване на  малко двойна брадичка. Имам финансова възможност, по-скоро се чудя дали си заслужава и евентуално търся по-изгодна цена. Ще съм благодарна за съвети от по-опитни и компетентни от мен! 🌷

# 212
  • в 1001-та нощ
Една съфорумка си беше правила около очите в Дерма Акт при Чокоева и беше доволна. Ако съм запомнила правилно. За други отзиви от споменатите места не си спомням.

# 213
  • София
Постави ми го др.Анелия Здравкова,лекар с дългогодишен опит все пак.Точно затова съм доста изненадана,че се получи този ефект.Преди време моя позната при др.Ванеска получи прекалено повдигане на веждите и така си ходи около 3 месеца.Ванеска и каза,че няма какво да се направи..
Пфф ,уж отиваме да се разкрасим,а то става обратното понякога..

# 214
Не е вярно, че няма какво да се направи. Точно Ванеска ми коригира и двата пъти, в които съм слагала, едната вежда, която по принцип си ми е по вдигната. Оправи ги.

# 215
  • София
Казвам каквото ми е казала.Не се е случило на мен все пак,за да го кажа на 100% Wink

# 216
  • в 1001-та нощ
Аз останах с впечатление, че говорите за различни неща.  Даяна коментира, че след поставяне на ботокс - веждите са били прекалено вдигнати и няма какво да се направи, за да се спуснат надолу веднага. А при Жаки по рождение едната вежда е по-високо  и с ботокс е постигната симетрия.

# 217
Не, не. И двата пъти веждата тази, която си е по вдигната по принцип, скочи много по- нагоре от другата след ботокса. Коригира ми я на 14-16 ден и всичко е точно:)

# 218
  • в 1001-та нощ
Аха, а какво прави - доповдигна другата или смъкна надолу по-повдигнатата? Предполагам второто , но все пак Simple Smile

# 219
Привет дами! Видях в предишните теми че частично е обсъждано, но все пак да споделя моята ситуация - През месец март др Етугов ми препоруча хайфу лифтинг на средна и долна част лице и шия - каза 1600 лв. Апарата му е Doublo-S, работи дерматолог. Реших да почакам за някоя промоция  Междувременно проверих че др Денкова и др Кавлякова работят със същия уред на същата цена. В няколко козметични студия се прави хайфу на части от лице за 150 лв или цяло с шия 380лв. Уредите са немски, японски хайфу машини  работят обучени терапевти-козметици. Сега за месец август в Derma-Act има намаление 50% - казаха 800 лв за лице+шия,  апарат Doublo-S, работи дерматолог. Чудя се дали да пробвам първо на по-малка част от лицето, някъде за 150 лв в козметичен салон или направо да си правя лице+шия с Doublo-S в Derma-Act?
Целта ми е повдигане на контура, заличаване на марионетни линии, премахване на  малко двойна брадичка. Имам финансова възможност, по-скоро се чудя дали си заслужава и евентуално търся по-изгодна цена. Ще съм благодарна за съвети от по-опитни и компетентни от мен!
С това Хайфу ще си отвориш беля занапред. По-добре недей. Ако имаш по-пълно и бузесто лице е ок, защото стапя мазнини. На двойната брадичка мисля, че би повлияло добре, но на лицето няма да има този ефект, който търсиш. Няма да имаш повдигане от Хайфу.

pepina_prima, изглеждаш страхотно. Хареса ми, че снимката ти е натурална, а не с 2 кила грим. И ти си много хубава.

# 220
  • София
Мерси шарпи
Не ми е бузесто лицето, даже ми трябва обем и др каза 2 мг хиурон на три точки на лицето 2-3 месеца след хайфу лифтинга. Мислех че топенето на мазнини нужно за двойната брадичка е опция на програмата/апарата, защото за лицето ми не е нужно. Някой друг минал през хайфу?

# 221
На мен естествено не ми липсва и целулит. Но досега не съм правила нищо по-съществено като процедури, освен да  лоча вода по 2-3 литра на ден и да го карам само на плодове и салата. Пробвах и масажи с кафе, но това ми дойде малко ''мижи да те лъжем'' Вие как борите целулита?

# 222
  • София
При мен е повече воден целулита и увелича ли водата имам значително подобрение. Иначе направих няколко процедури термолиполиза и съм доста доволна,макар че сега прекъснах малко заради почивки.

# 223
При мен е повече воден целулита и увелича ли водата имам значително подобрение. Иначе направих няколко процедури термолиполиза и съм доста доволна,макар че сега прекъснах малко заради почивки.
Може ли повече информация , за апарата , брой процедури и т .н.

# 224
Аз се записвам от днес с една мезотерапия с комплекс пептиди, ХК, витамини и аминокиселини.
Мажа лицето след процедурата с deep repair balm на teoxane.

Общи условия

Активация на акаунт