Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 867
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Ами ако все пак решиш да ходиш пак там, звъни в деня на процедура, ако не вдигат не се разкарвай изобщо. От друга тема съфорумка е имала час за днес, пак никой не е отговарял на телефона. Така просто  не се прави! Некоректно е.

# 181
  • Бургас/Пз
Изключително съм доволна от Тифани, препоръчвам ги и за лазер и за хидрафейшъл Simple Smile  Peace

# 182
  • при Arctic Monkeys
 Аз днес правих МД кодове с 1 мл Жуведерм волума в Сийсайд, Варна.
При мен от поставяне на филъри в назо и марионетни , се получи един кофти ефект на натрупване в зоната на "мустака", така да се каже, което ме дразни много.Имам и отпускане на контура.Д-р Андреева беше внимателна, предложи ми и 0,5 в устните за оформяне на ъглите  и освежаване и лек обем, но аз не пожелах за сега.Доволна съм от резултата, но според мен и нея трябва да се добави още малко за окончателен ефект.Обмислям да го направя другата седмица и да се кротвам.☺ Не мога да се престраша да променям устата и това си е.

# 183
  • в 1001-та нощ
Честито Simple Smile Реши се Simple Smile В кои точки ги постави и кой продукт на Жуведерм?

# 184
  • при Arctic Monkeys
Жуведерм волума.Скули, странична и предна част, брадичка.Каза, че директно поставяне в марионетни и назо не е ок и в един момент филъра се натрупва и става това, което стана при мен.

# 185
Аз днес правих МД кодове с 1 мл Жуведерм волума в Сийсайд, Варна.
При мен от поставяне на филъри в назо и марионетни , се получи един кофти ефект на натрупване в зоната на "мустака", така да се каже, което ме дразни много.Имам и отпускане на контура.Д-р Андреева беше внимателна, предложи ми и 0,5 в устните за оформяне на ъглите  и освежаване и лек обем, но аз не пожелах за сега.Доволна съм от резултата, но според мен и нея трябва да се добави още малко за окончателен ефект.Обмислям да го направя другата седмица и да се кротвам.☺ Не мога да се престраша да променям устата и това си е.
Този начин на поставяне в устните повдига ъглите нагоре и прави по - младежко лицето .Не променя формата .
Доволни ли сте от МДкодовете ?

# 186
  • при Arctic Monkeys
Доволна съм. Лекарката каза, че окончателния резултат е видим след седмица. Няма смисъл от наливане с вода.Нямам синини или отоци.

# 187
  • в 1001-та нощ
Точно така - при тези продукти на Жуведерм - не е нужно наливане с вода Simple Smile

Жуведерм волума.Скули, странична и предна част, брадичка.Каза, че директно поставяне в марионетни и назо не е ок и в един момент филъра се натрупва и става това, което стана при мен.

Така е Hands Thumbsup

# 188
  • Милано
 Благодаря за новата тема🌾Мезотерапия не съм правила. Ползвам дермо ролер 1-2 пъти седмично.

# 189
  • Варна
Включвам се и тук, макар и да изтървах началото на темата, но ви прочетох. Аз правих мезотерапия преди месец може би, с Теосиал Puresense и Teosyal RHA 1 от двете по 1мл ми сложи. Честно казано не видях това освежаване което очаквах, освен едни топченца които ми се получиха след процедурата и после се разнесоха.
Сега преди седмица сложих Филър в назолабиалните и марионетните общо 1мл на Revolax deep . Доволна съм от ефекта, веднага ми се смъкнаха поне 5г от лицето. Сега въпроса е колко ще задържи, тъй като нямам опит и за пръв път слагам филър. Ботокс като цяло не мога да задържам -2-3 месеца и изчезва. Доктора каза че този филър би трябвало да ми държи между 9мес и 1год.,  но дълбоко се съмнявам Simple Smile

# 190
  • в 1001-та нощ
Ботоксът не се задържа - действа известно време и ефектът отслабва. Зависи и от приложеното количество, и от реакцията на организма. При мен първото поставяне също "изкара" няколко месеца Simple Smile За следващите - не зная - ще видим, не бързам с това Simple Smile

А този филър е съвсем реалистично да се задъжи в посоченото време -  с по-голяма плътност е, омрежен е, зависи и от стила ти на живот Simple Smile Може да останеш приятно изненадана Simple Smile

# 191
Може да има различни практики, но за ботокса мисля, че не е добре да се слага наведнъж. Ботокса блокира движението на мускулите  и за да се запази естественото изражение е добре първо да се види индивидуалната ни реакция  към него за да се прецени къде колко да се сложи.

# 192
Ясно- значи мезотерапиите по-скоро като освежаваща процедура след направени вече ботокс и хиалурон. Гневната ми бръчка не е толкова изявена, но забелязвам едно смъкване от скулите ми надолу, което ми дава доста изморен вид.Имат ли все пак тези неща негативни последствия върху кожата ни? А тези мезоконци какво представляват?

# 193
Ясно- значи мезотерапиите по-скоро като освежаваща процедура след направени вече ботокс и хиалурон. Гневната ми бръчка не е толкова изявена, но забелязвам едно смъкване от скулите ми надолу, което ми дава доста изморен вид.Имат ли все пак тези неща негативни последствия върху кожата ни? А тези мезоконци какво представляват?
Линейните мезоконци не лифтират , те освежават и ревитализират кожата .Могат до 50 коненеца да се поставят , трайността им е 6месеца.
А от мезотерапиите мнтого добра е на Juviderm Volite , тя издържа също окоро 6м.
За птозата дерматолозите поставят , филър в скулите , МД кодове , конци от типа Aptos и Anchor ( това го правих преди около два месеца ) .За ефекта при мен мисля че трябва още време да мине .
Но най - добър съвет какво и как и кога да се направи ще каже дерматолога .За това му се плаща и аз изцяло разчитам на неговото мнение .Те са специалистите които би трябвало най - добре да преценят от какво има нужда едно лице .

# 194
Привет,
Моля за съвет, и вторият ботокс на гневната бръчка отпусна и от това ли не знам, но като че ли клепачите ми се спуснаха рязко надолу. То сякаш веждите се смъкнаха. Много ме притеснява това, лицето ми и без това има строг вид, с отпуснати ъгълчета на устните, работата  стресираща и ако някой още веднъж ме попита защо съм сърдита ще взема мачетето, честно! Сложих ботокс между веждите точно за да смекча този строг вид,, добре беше за известно време, сега имам тъжен и угрижен вид.
Питането е - дали ако сложа ботокс на чело,, над веждите, ще вземат да се повдигнат малко. Трябва ми милиметър хора, и вида ми става друг
За протокола - на  46 съм, правила съм легаси, микронидлинг...този вид терапии не усетих да имат особен ефект върху мен.
Извинявам се, ако е дискутиран наскоро въпроса,, 3 месеца бях без интернет, после работа до откат и нямах време да ви следя.

При мен е същото, отпускане и сутрин подпуханали клепачи. Поставиха го на цяло чело. Според мен зависи от техниката на лекаря, защото първия път ходих при Ванеска, ефекта уау, повдигане на веждите, на погледа. Вторият път съвсем различно излъчване, съответно при друг лекар.

Общи условия

Активация на акаунт