Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте. Имам въпросче. По време на бременост ( първо тримесичие) противопоказно ли е поставянето на ХК в устните. И друго важно- кой филър ползвате за устни? За 4г. съм слагала 6 или 7 пъти Perfecta и един път Juvederm  но не съм доволна. Все си казвам че ще ги сменя , но все нямам търпение да минат тези 6 месеца задължителни при които се " изчиства филъра" и може да се постави друг вид ( с цел двата да не се застъпят и да стане алергия ). Та мисълта ми е ако изчакам още 3 месеца да се разгради този филър, какъв да сложа. Имат обем 1 месец и пак спадат с Perfecta. Казвали са ми че е добър за бръчки понеже е по еластичен и твърд. Но не знам и аз... не съм доволна от него. Нито за устни, нито за НЛ.

# 271
Таря, ако не ти е некомфортно сложи си го. Няма да си всеки ден и по цял ден с него я.
На мен все нещо ми пречи и хич не се мъча:)

# 272
  • София
Ще го видя тези дни, дано не ме изръби докато изкарам работния ден Wink
Без сутиен още не мога да изляза - имам чувството, че ще се изсипят Smiley

# 273
  • в 1001-та нощ
Можеш да пробваш, минало е достатъчно време, но е важно да ти е удобен, и да е избран подходящ сутиен. Банелите да минават под гърдите, без да се врязват в тях от към мишницата.

JoyJoy86, в първото тримесечие се пази най-много - тогава се формират органите. Аз бих се въздържала - през цялата бременност и до приключване на кърменето. Препоръка за продукт - Теосиал.

# 274
И аз с въпрос: някой слагал ли си е филтри Belotero и какви са ви отзивите за тях?

# 275
Здравейте, Красавици! Интересува ме дали имате впечатления от поставяне на ХК в устните от др. Мариела Хитова? От нея и др. Мирчевска, коя бихте препоръчали?

С две ръце-Мирчевска Peace

Решила съм твърдо да предприема мерки за зоната около очите , за сега съм се спряла на мезотерапия- RRS HA EYES в Дерма акт. Някоя правила ли е тази процедура , удачно ли е да започна с нея-имам леки бръчки и съм вече на 28 години. Колко процедури е добре да се направят и през какъв интервал?

Също така се интересувам и от мезотерапия на цялото лице ,колебая се между   Хидробаланс , Биоревитализация и Тонизираща. Ще съм Ви много благодарна ако някой подели опит. bouquet

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 10:57 от Candy_girl

# 276
Аз изваждам банелите (металните дъгички), защото няма нужда от тях вече и не искам да ми се врязват.

# 277
Здравейте ,дами.
От доста време искам да си сложа филър в устните,за да станат симетрични,но все отлагам.Просто искам да станат еднакви.
Какво количество според Вас трябва да се сложи в случай,че искам да се уголеми само горната устна?
Спряла съм се на този салон . https://www.facebook.com/Beauty-salon-Emanuela-925265354207161/
Някой от вас ползвал ли е услугите на тази дама и като странични наблюдатели какво мислите?
Виждам,че използва филъри “FILORGA”,те добри ли са?

Благодаря:)

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 16:01 от Мадлеeн

# 278
  • Бургас
Аз лично, не бих си сложила филър при козметичка, която най-вероятно не е преминала никакво обучение, но въпрос на избор
Иначе половинка за симетрия на горна устна, според мен ще е достатъчно Simple Smile

# 279
Благодаря за отговора ,Sesil. Като гледам е минала доста обучения и постоянно ходи на различни семинари. Не бих се доверила на първият срещнат:)

# 280
Здравейте интересувам се от уголемяване на бюст при д-р Юрий Асенов гр.Пловдив моля някой да даде мнение и цена за процедурата който е ползвал неговите услуги клиниката е Торакс ако някой се престраши може да пусне и снимка благодаря ви

# 281
На каква възраст е удачно да се започне с мезотерапията на околоочня контур и такава на цяло лице(колебая се между хидробаланс и биоревитализация)? bouquet

# 282
  • в 1001-та нощ
Не е до възраст, индивидуално е. Посъветвай се с лекаря Simple Smile

# 283
Индивидуално си е. Аз съм на 30 и нямам пачи крак, докато познавам момичета на по 22, които имат.
При мен има малко хлътване под очите, но лекарката ми няколко пъти отказва да ми сложи филър там. Според нея нямало да се получи добре при мен, а само щяло да ми “напомпа” лицето. Само плазма си правя на тази област.

# 284
Влизам с малко странен въпрос, но откакто се реших на ринопластика, започнах много да се вглеждам и си откривам недостатъци, които не ми дават мира направо Grinning
Сега съм на тема разстояние между върха на носа и горната устна (Philtrum). Някъде попаднах на информация, че ринопластиката, особено повдигане на върха, визуално увеличава това разстояние и по този повод се поинтересувах. Измерих си моето - 16-17 мм при нормални 11-13 за жени и 14-15 за мъже. Ужас. Disappointed В сайт за филъри с хиалуронова киселина пък четох, че не трябва да е по-малко от 2 см, но май нещо са се объркали...
Та започнах да се замислям и за лифтинг или поставяне на контур (съжалявам, ако звуча "некомпетентно", но от ден-два разучавам), но пък същевременно не ми се ще още на 25 да започвам с тези процедури...
Вашият philtrum колко мм е?

Общи условия

Активация на акаунт