Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 822
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Аз съм имала лека болезненост и изтръпване за няколко дни.

# 256
PRP, което си правя и на лицето. Слагале ми и на петната от херпеси. Според мен спомогна за по-бързото възстановяване в тези участъци.

# 257
Здравейте! Аз днес посетих клиниката на Д-р Денкова за безплатна консултация. Имах час при д-р Георгиевски (млад, около 30-тте). Аз бях споменала вече назад – на 26 години съм и започнах да забелязвам първите признаци на отпусналост на кожата.
Да кажа своите впечатления и какво ми препоръча докторът. Направи ми силно впечатление, че не се опитва да ми „пробутва“ манипулации за места, на които нямам нужда. Бях го попитала за устните и той ми каза, че имам хубави устни и не би желал да ги третира. Също и ми каза, че нямам бръчки и все още ми е рано за ботокс. Това, което забеляза при мен е загуба на обема под долния клепач (т.нар. долина на сълзата), която причинява хлътване и уморен вид. Също така и леко вдлъбване в областта на назолабиалните гънки, но ми каза, че още е рано да третираме там. За назолабиалните гънки обясни, че там филър не се попълва, а се слага в скулите, което „издърпва“ нагоре. Също и забеляза леко хлътване на ъгълчетата на устните. Това общо взето са и проблемните зони, които аз също съм забелязала и искам да поосвежа.
Какви процедури ми препоръча. Не запомних добре имената на филърите, но за под очите каза че с канюла, ще вкара Juvederm Volite tear – мек филър, който не черпи водни запаси и точно поради тази причина няма да има ефект на „подуване“. За устните мисля, че каза Juvederm Volbela , като обясни, че това вече е „твърд“ филър, с който ефектът ще се задържи около година. С Juvederm Volbela ще изравни и обемът в долната ми устна, тъй като от едната страна устната ми е с по-малък обем. Наистина не съм сигурна дали това ще бъдат филърите, но другите с които те работят са Juvederm Volift и Juvederm Voluma.
Другото, което ми спомена докторът е, че в момента е иделаната възраст за започване с леки филъри, защото това няма да позволи бъдещото образуване на дълбоки бръчки, които ще налагат драстични процедури.
Бих искала да ви попитам като вещи в тази сфера – дали да се доверя на д-р Георгиевски и дали манипулациите, които ми препоръча са адекватни.
Благодаря!

П.П. Исках да попитам и foxy the infant ptodigy, която бе споменала с другата тема за RF лифтинг - къде го прави, защото и аз си търся подходящо място? Благодаря!

# 258
  • в 1001-та нощ
RF лифтинг се прави навсякъде. Машините са различни, и от там наименованията на процедурите. При Денкова мисля беше Ексилис. Продуктите, които са ти предложени са добри Simple Smile Ако имаш колебания направи консултация и на друго място.

# 259
Момичета, херпеси са. Отдавна не бях имала и сега си имам доста по цялата горна устна. Мажа усилено с Ацикловир и пия и таблетките. Ако знаете друго изпитано и ефикасно средство, моля да споделите, може и на лични за да не пълним темата.
Поне да знаете, че е възможно след филър да излезе херпес, вероятно провокирано от убожданията.

Аз като усетя, че избива  мажа мястото със зовиракс, ефективен е, но изсушава кожата.

a.l.e.n.a, благодаря за съвета ти за ваучер. Това е най-добрият вариант, на място да я посъветват и изберат кое ще е подходящо за нея.

# 260
А какво бихте казали за безигловото влагане на хиалурон за попълване на устни, бръчки?

# 261

Бих искала да ви попитам като вещи в тази сфера – дали да се доверя на д-р Георгиевски и дали манипулациите, които ми препоръча са адекватни.
Благодаря!

П.П. Исках да попитам и foxy the infant ptodigy, която бе споменала с другата тема за RF лифтинг - къде го прави, защото и аз си търся подходящо място? Благодаря!

И на мен ми звучат адекватно препоръките. За RF не се ли консултира с доктора? Сигурно знаеш, че се прави задължително преди филърите.

# 262

Благодаря!

И на мен ми звучат адекватно препоръките. За RF не се ли консултира с доктора? Сигурно знаеш, че се прави задължително преди филърите.
Не, но благодаря за съвета. Ще попитам Simple Smile

# 263
PRP, което си правя и на лицето. Слагале ми и на петната от херпеси. Според мен спомогна за по-бързото възстановяване в тези участъци.
Благодаря!

# 264
КРР - правих само една процедура РФ. Нещо не мога да се наглася времево - имах много задачи преди отпуската, после бяхме няколко дни на почивка, в края на миналата седмица се разболях, сега и дребния е болен.... Правих процедурата при козметичка, която се помещава в салона на фризьорката ми. Ако държиш на подробности ще пратя адреса на лични, за да не е рекламно...

# 265
КРР - правих само една процедура РФ. Нещо не мога да се наглася времево - имах много задачи преди отпуската, после бяхме няколко дни на почивка, в края на миналата седмица се разболях, сега и дребния е болен.... Правих процедурата при козметичка, която се помещава в салона на фризьорката ми. Ако държиш на подробности ще пратя адреса на лични, за да не е рекламно...
Здравей! Да, ще съм благодарна да.пратиш.

# 266
  • София
Имам въпрос към дамите с импланти в гърдите: Колко време след операцията започнахте да носите отново сутиени с банели?
Благодаря! Flowers Bouquet

# 267
  • в 1001-та нощ
3 месеца.

# 268
Ще станат 6 скоро и още не нося, не ми е комфортно, а и нямам нужда от повдигане или уголемяване вече:) През деня денем и нощем със спортни или с медицинските, а вечера ако излизам без сутиен. Не е често веднъж седмично се случва.

# 269
  • София
Благодаря Simple Smile
От моята операция минаха почти 5 месеца. Намерих си страхотни сутиени без банели, не само спортни, а и доста елегантни, но вече много ми се иска нещо още по-така Simple Smile Не ми се чака до контролата в края на септември... Купих си този уикенд един с банели от новата колекция на Триумф - не ми е неудобен, но не посмях да го сложа за цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт