Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
Здравейте ! Тъй като днес си сложих ботокс и Juvederm voluma, искам да попитам вие каква дисциплина спазвате след това- пр. 10 дни без спорт (кардио,йога.), първите дни без алкохол, по-малко мимики и внимателно с дъвченето и говоренето и т.н. , без слънце, солариум, парна и сауна.. *Sesil* вярвам, че няма да ти остане така.. до няколко дни ще си го забравила !

Чак 10 дни - не. След ботокса - мисля 6 часа не биваше да се ляга, навежда, без спорт ...спазвай указанията. И се правят много гримаси, за да се разнесе по-бързо. За устните - гледам да не травмирам мястото излишно. Колкото по-голяма е травмата от процедурата, толкова по- дълго е съобразяването. А това зависи от това какъв продукт е сложен, какво количество ...

Момичета, след поставен хиалурон в устните имате ли някакви процедури/ритуали за максимално удължаване на ефекта? Докторката каза след 3-4 месеца да сложа половинка, удачно ли е?

Трайността на ефекта зависи повече от това как ти приемаш продукта, но и от стила на живот, разбира се. Избягвай високи дози на вит.Б2, можеш да приемаш ХК на дражета. Дали и кога да добавиш още - преценявай на момента. Няма как от сега да определиш срок. Не знаеш как ще е след 3-4 месеца Simple Smile . Аз съм поставяла по 1 мл и съм подновявала през 2 години. Субективно е Simple Smile

# 241
Здравейте ! Тъй като днес си сложих ботокс и Juvederm voluma, искам да попитам вие каква дисциплина спазвате след това- пр. 10 дни без спорт (кардио,йога.), първите дни без алкохол, по-малко мимики и внимателно с дъвченето и говоренето и т.н. , без слънце, солариум, парна и сауна.. *Sesil* вярвам, че няма да ти остане така.. до няколко дни ще си го забравила !

Чак 10 дни - не. След ботокса - мисля 6 часа не биваше да се ляга, навежда, без спорт ...спазвай указанията. И се правят много гримаси, за да се разнесе по-бързо. За устните - гледам да не травмирам мястото излишно. Колкото по-голяма е травмата от процедурата, толкова по- дълго е съобразяването. А това зависи от това какъв продукт е сложен, какво количество ...

Момичета, след поставен хиалурон в устните имате ли някакви процедури/ритуали за максимално удължаване на ефекта? Докторката каза след 3-4 месеца да сложа половинка, удачно ли е?

Трайността на ефекта зависи повече от това как ти приемаш продукта, но и от стила на живот, разбира се. Избягвай високи дози на вит.Б2, можеш да приемаш ХК на дражета. Дали и кога да добавиш още - преценявай на момента. Няма как от сега да определиш срок. Не знаеш как ще е след 3-4 месеца Simple Smile . Аз съм поставяла по 1 мл и съм подновявала през 2 години. Субективно е Simple Smile
Този удачен ли е или ти ще ми предлижиш добра добавка с ХК Simple Smile
[url]https://www.neocell.bg/mobile/product/details?Id=12&langId=0[url]

# 242
  • в 1001-та нощ
Изглежда добро, може и това https://www.sourcenaturals.com/products/GP1671

# 243
Здравейте, какво ще ми препоръчате като помладяваща процедура за подарък на дама в предменопауза? Става дума за майка ми,  иска ми се да я изненадам с нещо, което хем да и е приятно, хем да я освежи. Simple Smile

# 244
  • в 1001-та нощ
Ако не се страхува от игли - мезотерапия. Може и кислородна процедура с вкарване на в-во. И след двете няма да настъпи чудо, но освежаване трявба да има - особено, ако се подберат правилно. Може и ваучер за клиника, а на място да й препоръчат подходяща терапия.

# 245
Благодаря! Искам емоционалното и състояние да подобря. Също си мислех за мезотерапия, но прочетох, че била болезнена, а ми се иска да и е приятно като изживяване за да продължи да прави и други.

# 246
  • Бургас
Момичета, херпеси са. Отдавна не бях имала и сега си имам доста по цялата горна устна. Мажа усилено с Ацикловир и пия и таблетките. Ако знаете друго изпитано и ефикасно средство, моля да споделите, може и на лични за да не пълним темата.
Поне да знаете, че е възможно след филър да излезе херпес, вероятно провокирано от убожданията.

# 247
Момичета, херпеси са. Отдавна не бях имала и сега си имам доста по цялата горна устна. Мажа усилено с Ацикловир и пия и таблетките. Ако знаете друго изпитано и ефикасно средство, моля да споделите, може и на лични за да не пълним темата.
Поне да знаете, че е възможно след филър да излезе херпес, вероятно провокирано от убожданията.
Няма смисъл от табл. щом херпеса е излязъл .
Но когато следващият път правите процедури на устни 5  дни преди това .
Аз харесвам повече кремчето Ацик на Стада .Имат еднакъв състав с Ацикловир  но малко по - бързо действа .
Няма да има проблем с устните .Често се получава като реакция херпес след манипулации в/у устните .Просто трябва премедикация .

# 248
Чувала съм и чела (не е от личен опит), че при поставяне на перманентен грим на устни, херпесите са 100% в кърпа вързани, за това седмица преди това се изписва премедикация задължително.

# 249
Няколко дни  преди часа ми за ХК ми излезе херпес и по съвет на лекарката изкачахме да минат 2седмици преди поставяне и след излекуване на херпеса. Отделно пиех таблетки Ацикловир и мажех, казаха ми , че по веднъж в годината е хубаво да се направи един курс(5дни) с таблетките.

# 250
Според мен е точно избиване на херпес. Така, както описваш болката /между болка и сърбеж/ си е херпес. Чувала съм за други такива случаи на избиване на херпеси след поставяне на филър.
Знаех си аз, че са херпеси. След като вече са избили, нищо не можеш да направиш. След седмица ще заздравеят.

# 251
Аптекарка ми беше казала, че най-силното мазило за херпеси е Фенивир, за вече появил се херпес. Много е неприятно. На мен лично са ми оставали и грозни тъмни петна около устните след херпес, които премахнах с плазма преди време.

# 252
Аптекарка ми беше казала, че най-силното мазило за херпеси е Фенивир, за вече появил се херпес. Много е неприятно. На мен лично са ми оставали и грозни тъмни петна около устните след херпес, които премахнах с плазма преди време.
Chicci, каква точно плазма?
Точно такива петна имам за оправяне.

# 253
Бихте ли предложили добър лекар в Бургас за поставяне на хиалуронова киселина в устните...

# 254
Днес ми поставиха Теосиал кис 1мл., имам оток, но нормално ли е да изпитвам болка, немога да се храня, трудно ми е и да пия? Миналата година със същия филър, нямах никаква болка. И двата са с лидокаин. Някой изпитвал ли е болка и колко е нормално да продължава.

Общи условия

Активация на акаунт