Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Моите ги махаха с лазер.
За друга процедура бях отишла, но като се заговорихме с мацката, се оказа, че имат българска снаха и тя така от добро сърце вика - тук виждам един голям спукан капиляр, ще ти го махна, няма да плащаш за това.
Това беше преди 3-4 години, вдлъбнатината се позаличи с времето.
Но аз живея в климат, където зимата температурите достигат понякога до -20 и това излагане на лицето от +20 до -20, колкото и минимално да е от колата до вкъщи, пак се получават спуквания.
Най-добре е да се прецени рискът да се появят отново с цената на процедурата.

# 316
момичета колко време след мезотерапия неможе да се излагаш на слънце?

# 317
Ааа, много яко. Три дни след ботокса в гневна и чело, гневната е пълен блокаж, вежди съвсем леко вдигам, очите ми се поотвориха, едното повече, но вероятно защото хората си ставаме криви от един момент нататък. До ретуша ще видим дали се налага да бодем допълнително.
Не мога да се мръщя, екипът ще ми се качи на главата. Simple Smile Махам очилата и се фръцкам.
Целувки  Simple Smile

# 318
Привет, момичета. Включих се в тази тема с питане относно пачия крак. Можете ли да ме посъветвате кои от следните процедури дават добър резултат при коригиране на тези бръчици- мезотерапия, джет плазма лифт или филъри, ако въобще в тази зона могат да се слагат?
Ботокс. За това знам аз, но със сигурност могат да се третират и в комбинация с друга процедура.
Скрит текст:

Лелеее, такива чудесии ли върши този ботокс? Това като гледам е английската принцеса. Аз съм доста по-зле от нея, но ако ботокса го дават ефективен ще взема да си направя. Колко време държи? И дали все пак с друга процедура не могат да се премахнат?

# 319
Колко време държи? И дали все пак с друга процедура не могат да се премахнат?
Около шест месеца, но е индивидуално - може повече, може по-малко.
Консултирай се с дерматолог най-добре с какво друго да комбинираш.
При принцесата определено са били различни процедури, но за чело, бръчици по носа и "пачи крак" ботокса е най-разпространено използвания.

# 320
Здравейте отново дами!
Отново ще се връщам в Бг и се чудя при кого да отида за корекция на дупки на ушите.
Просто от носене на тежки обеци са се разширили, вече ме болят и искам да ги оперира.
Ще съм благодарна да ми препоръчате УНГ специалист или хирург и да споделите мнения.
❤️❤️❤️❤️

# 321
  • там, където ми харесва
Здравейте, не знам дали в тази тема е мястото да питам за зъбни импланти? По-точно искам да питам за мнение за клиника Медикал Дент в София и д-р Бранимир Кирилов, ако някои от вас знае нещо или е ползвал услугите на тази клиника моля, нека сподели мнението си(а както и за този лекар).

# 322
  • в 1001-та нощ
Този човек ми спаси живота... Невероятен лекар, човек, професионслист ... Изключителен!

# 323
Никой ли не си е правил увеличаване на бюст при др Юрий Асенов клиника Торакс ?? Четох за него единствено статия че бил сложил силикон на Николета Лозанова ?!

# 324
Никой ли не си е правил увеличаване на бюст при др Юрий Асенов клиника Торакс ?? Четох за него единствено статия че бил сложил силикон на Николета Лозанова ?!
Ако мога да ти бъда полезна, имам 2 познати, които слагаха при него импланти преди около 8 години, и изобщо не бяха доволни. Едната особено имаше големи проблеми след това.
Аз лично си правих при него рино преди 10 години и също бях крайно недоволна. Създаде ми много функционални проблеми в последствие, освен естетическите.

# 325
Ако мога да ти бъда полезна, имам 2 познати, които слагаха при него импланти преди около 8 години, и изобщо не бяха доволни. Едната особено имаше големи проблеми след това.
Аз лично си правих при него рино преди 10 години и също бях крайно недоволна. Създаде ми много функционални проблеми в последствие, освен естетическите.

Преди години за отопластика четох негативни мнения.  Какво ще кажеш за Юрий Анастасов, барабар с Гигов(едно време беше стажант). Отопластиката е правена от двамата, всеки се отчете с едно ухо Joy Та, когато чаках за операцията имаше много дами за бюст.

# 326
Колко време държи? И дали все пак с друга процедура не могат да се премахнат?
Около шест месеца, но е индивидуално - може повече, може по-малко.
Консултирай се с дерматолог най-добре с какво друго да комбинираш.
При принцесата определено са били различни процедури, но за чело, бръчици по носа и "пачи крак" ботокса е най-разпространено използвания.

Явно само ботокса ще успее да разреши проблема с пачия крак. Ботоксът крие ли някаква опасност? Например, ако вече си си сложил, но ефектът е изтекъл и после пак си сложиш по някакъв начин лицето свиква ли с тази съставка?  А вярно ли е, че има случаи, в които ботоксът не хващал?

# 327
Ботоксът крие ли някаква опасност? Например, ако вече си си сложил, но ефектът е изтекъл и после пак си сложиш по някакъв начин лицето свиква ли с тази съставка?  А вярно ли е, че има случаи, в които ботоксът не хващал?
Може и да не "хване", може и алергична реакация да има, опасност винаги съществува дори да се пореже човек. Индивидуално е. За да не "свиква" организма, трябва напълно да се изчака да премине действието на предишното поставяне, но пак има тенденция да слагат по-висока доза следващите пъти. За индивидуалното му действие при теб те съветвам да избереш качествен специалист - доктор дерматолог и да разпиташ каквото те интересува. Като начало има и много информация в мрежата, по-професионално поднесена.
http://aestheclinicbeauty.com/bg/c-3-20/otkroveno-za-botoksa
https://eva.bg/article/10785-Da-se-informirame-predi-da-se-botoksirame-

# 328
Преди години за отопластика четох негативни мнения.  Какво ще кажеш за Юрий Анастасов, барабар с Гигов(едно време беше стажант). Отопластиката е правена от двамата, всеки се отчете с едно ухо Joy Та, когато чаках за операцията имаше много дами за бюст.
[/quote]

За Юрий Анастасов не знам, давам мнение за Юрий Асенов.

# 329
Преди години за отопластика четох негативни мнения.  Какво ще кажеш за Юрий Анастасов, барабар с Гигов(едно време беше стажант). Отопластиката е правена от двамата, всеки се отчете с едно ухо Joy Та, когато чаках за операцията имаше много дами за бюст.

За Юрий Анастасов не знам, давам мнение за Юрий Асенов.
[/quote]
Напълно те разбрах, това да различни доктори. Просто насочих към друг Юрий Grinning

Общи условия

Активация на акаунт