Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Е аз точно пигментация с фотото искам да боря, но явно няма да стане.
При дълболкия пилинг не е ли много сериозно лющенето?

# 301
При др. Стоянов съм, но той ми каза да си ги направя 20 дена преди операцията и да му ги изпратя.

# 302
  • в 1001-та нощ
Здравейте, дойде време да си правя изследванията за операцията за уголемяване на бюста. Може ли да ми предложите добър доктор за рентгенография на бял дроб и сърце? Защото нямам никаква представа.

Аз я правих в Токуда Simple Smile Доволна съм Simple Smile

Е аз точно пигментация с фотото искам да боря, но явно няма да стане.
При дълболкия пилинг не е ли много сериозно лющенето?

Фотоподмладяването при мен избистри тена и заличи тъмно около очите, в резултат на стреса и недоспиването покрай първото дете. По-щадящо е било - нямах корички, а усещане, като при фотоепилация по-скоро.

# 303
  • в 1001-та нощ
Дами, някой да е слагал филър в зоната на слъзния канал при д-р Михалов в Скинлайн?
Преди месец ми сложи  филър по т.нар точков метод за повлияване на назолабиални и съм доволна. Въпреки, че според него нямаше много нужда. Но се чудя къде да ида за зоната около очите, защото ми се е случвало да посинявам за седмица след мезотерапия.

Под очите на мен ми е слагал PRF (гъст гел) и бустер - нямах синини, но аз не посинявам много.  И PRP имам в зоната - пак без синини.

# 304
Премахвали ли сте спукани капилярчета? Зад едното коляно имам един малък участък, който забелязах още преди около 9 години, вероятно от бременността, при сваляне и качване на килограми. Чувала съм, че ги премахват и ако не е много болезнено бих искала да ги “почистя”.

# 305
Привет, момичета. Включих се в тази тема с питане относно пачия крак. Можете ли да ме посъветвате кои от следните процедури дават добър резултат при коригиране на тези бръчици- мезотерапия, джет плазма лифт или филъри, ако въобще в тази зона могат да се слагат?

# 306
Привет, момичета. Включих се в тази тема с питане относно пачия крак. Можете ли да ме посъветвате кои от следните процедури дават добър резултат при коригиране на тези бръчици- мезотерапия, джет плазма лифт или филъри, ако въобще в тази зона могат да се слагат?
Ботокс. За това знам аз, но със сигурност могат да се третират и в комбинация с друга процедура.
Скрит текст:

# 307
Наистина ли при Ильо Стоянов се чака толкова дълго за операция? Искам да си сложа силикон при него, но ако трябва да чакаме с месеци...Навсякъде ли е така?

# 308
  • София
Моля за отзиви за д-р Наталия Боянова дерматолог. Моя приятелка направи няколко процедури и е много доволна.

# 309
  • София
Здравейте, дойде време да си правя изследванията за операцията за уголемяване на бюста. Може ли да ми предложите добър доктор за рентгенография на бял дроб и сърце? Защото нямам никаква представа.

Така или иначе ти трябва заключение от интернист, който трябва да види и снимката, така че, където избереш да минеш на преглед при интернист, там може да си направиш и рентгена. Специално рентгенографиите не се правят от лекари, а от лаборанти. Единствено накрая лекар пише заключението на база на снимката.

Наистина ли при Ильо Стоянов се чака толкова дълго за операция? Искам да си сложа силикон при него, но ако трябва да чакаме с месеци...Навсякъде ли е така?

При Ильо Стоянов се чака много, да Sad 2-3 месеца за консултация и още толкова за операция... Чувала съм, че на други места става по-бързо. Въпрос на избор. Аз не исках друг да ми прави гърдите и си изчаках.

# 310
Има ли проблем, ако си направя изследванията 30-35 дена преди операцията, защото той ми каза 20 дена по-рано, но няма да имам възможност точно тогава, защото съм в чужбина..

# 311
Премахвали ли сте спукани капилярчета? Зад едното коляно имам един малък участък, който забелязах още преди около 9 години, вероятно от бременността, при сваляне и качване на килограми. Чувала съм, че ги премахват и ако не е много болезнено бих искала да ги “почистя”.
Спукани капиляри имах около носа. При премахването ми стана чак вдлъбнато, което ми беше трудно да скривам с грим.  В смисъл-да скримав капиляра с грим ми беше по-лесно, отколокото появилата след това вдлъбнатина. Освен това пак се появявят в повечето случаи, ако има натоварване в тази област.

# 312
Спукани капиляри имах около носа. При премахването ми стана чак вдлъбнато, което ми беше трудно да скривам с грим.  В смисъл-да скримав капиляра с грим ми беше по-лесно, отколокото появилата след това вдлъбнатина. Освен това пак се появявят в повечето случаи, ако има натоварване в тази област.

При мен мисля, че се получи там от рязко наддаване на килограми по време на бременност. Можеш ли да споделиш преди колко време го прави, какво представляват процедурите и колко са необходими? Интересно от какво се в получила тази вдлъбнатина.

# 313
И аз имах спукан капиляр тип звезда и го махах преди повече от 10години чрез електрокоагулация- чрез 2 електрода ти пускат ток. Доста здраво ме трясна тогава чак се получи леко изгаряне, съответно хвана малка коричка и като се обели капиляра го нямаше, но остана вдлъбнато, предполагам същото е и на Мелани. Сега много се надявам и предполагам има по- нова технология за отстраняването им, че имам да махам по брадичката.

# 314
Благодаря ви, момичета. При мен е под сгъвката зад коляното, но не е един а няколко като мрежичка.

Общи условия

Активация на акаунт