Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Направо ме хвърли в джаза с този филтрум, но за статистиката - 12мм. Прочетох, че в идеалния случай е 1/2 от разстоянието между долната устна и брадичката, но не ми се мери повече. А и не ми е важно, гледам цялостната картина да ме устройва.

# 286
  • София
На 42 съм и нямам пачи крак бръчки.
Имам малко назолабиални, но си ги харесвам. От смях са, а не от остаряване.

# 287
  • София
Момичета, мнения за фотоподмладяване?
Личен опит?

# 288
Личен опит?

Никакъв ефект от личен опит, и другите момичета ще споделят, но за мен е кръгло зеро! Grinning

# 289
Личен опит?
При мен имаше ефект само при около очният контур .
Много са субективни апаратните методи , при един има ефект при друг не .Просто трябва да опитате една процедура.
Фотоподмладавато изчиства тъмните петна и освежава лицето .Прави се след м.октомври до към март .

# 290
Личен опит?
Много са субективни апаратните методи , при един има ефект при друг не .Просто трябва да опитате една процедура.
Фотоподмладавато изчиства тъмните петна и освежава лицето .Прави се след м.октомври до към март .

При мен не повлия въобще все още малките ми тогава пигментни петна. Правих 4 процедури ( това беше и първата, която правих) Правих я при Тачева, преди 7-8г.

# 291
Личен опит?

При мен не повлия въобще все още малките ми тогава пигментни петна. Правих 4 процедури ( това беше и първата, която правих) Правих я при Тачева, преди 7-8г.
Аз съм правила при Катя Паскова , също 4 процедури май ....беше през седмица .Кафявите петна след обработване се получи " залющване " и когато паднаха коричките и те изчезнаха .Но ....ако си позволя да си изложа лицето на слънце пак ще се появят .

# 292
Да, и при мен така беше, но като паднаха коричките, петната си бяха отдолу  Joy
Единствено дълбокия пилинг ги махна, след 3 месеца пак избиха де. Тази есен съм намислила 2 по дълбоки, ако има време и един по лек.

# 293
Дами, някой да е слагал филър в зоната на слъзния канал при д-р Михалов в Скинлайн?
Преди месец ми сложи  филър по т.нар точков метод за повлияване на назолабиални и съм доволна. Въпреки, че според него нямаше много нужда. Но се чудя къде да ида за зоната около очите, защото ми се е случвало да посинявам за седмица след мезотерапия.

# 294
Преди последната мезотерапия, д-р Джалдети ми каза да пия преди процедурата 4 табл. Рутаскорбин и една ампула вит. С
Нямах синини, а по принцип лесно ми стават.

# 295
Рутаскорбина не беше ли също вит. С?

# 296
Здравейте, дойде време да си правя изследванията за операцията за уголемяване на бюста. Може ли да ми предложите добър доктор за рентгенография на бял дроб и сърце? Защото нямам никаква представа.

# 297
Здравейте ,дами.
От доста време искам да си сложа филър в устните,за да станат симетрични,но все отлагам.Просто искам да станат еднакви.
Какво количество според Вас трябва да се сложи в случай,че искам да се уголеми само горната устна?
Спряла съм се на този салон . https://www.facebook.com/Beauty-salon-Emanuela-925265354207161/
Някой от вас ползвал ли е услугите на тази дама и като странични наблюдатели какво мислите?
Виждам,че използва филъри “FILORGA”,те добри ли са?

Благодаря:)
Тук много познати ходят про нея за ХК и други услуги. Това, което виждам, на мен ми харесва.

# 298
Благодаря за мнението , РуСа-Мамма:)

# 299
София, лекарят който си избрала ще ти назначи, обикновено ги правят в клиниката, в която ще се оперираш.

Общи условия

Активация на акаунт