Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 674
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Страшно ми го похвалиха и ми казаха да го посетя.

Денси, моля за впечатления и мнение за Етугов и аз, ако отидеш при него за някаква консултация.
Обмислям посещение при него и аз по препоръки, но изчаквам да се захлади времето и да намеря подходящ момент в календара си 😉

# 391
  • Бургас
*Sesil* аз имах такъв проблем и го реших всъщност без да искам,правих си липофилинг на лице,и доктора прецени да вземе мазнина от вътрешната страна на бедрата/отгоре/.И всъщност това "мекото и грапавото " така изчезна, а не беше целенасочено Simple Smile

При мен няма никакъв шанс да изчезне така, защото са по цялата дължина - от над колената до горе. Седи накъдрено и ужасно грозно. В дрехи нямам никакъв проблем и изобщо не личи, но с нещо късо , гледката си е ужасно грозна. Дано излезе нещо някаква подходяща процедура, която да си заслужава.
И още нещо, преди около месец си сложих отново 0,55 мл. , бях цялата в херпеси, но след като минаха нямам никаква разлика от преди. Хиалурона е там и го усещам с напиване, но реално нямам никаква разлика с преди това и не знам защо се получи така 😏

# 392
Здравейте, търся мнения за др . Веселин Молов но информацията във форумите е доста оскъдна. Има ли някой увеличавал си бюста при доктора ?

# 393
Здравейте, на 32съм, имам гневна бръчка между очите, 2 броя по-сериозни на челото и назолабиални в следствие на отслабване и недоспиване след раждане. Препоръчаха ми Др. Асенов (Пловдив) за филъри на назолабиални и ботокс, на моя приятелка стои доста естествено, но мненията в интернет са по-скоро негативни. Моля за препоръка за София.

# 394
NiaV, ако си от Пловдив - д-р Стоилова, Дермавист

# 395
Не съм, но ако си заслужава ще отида.

# 396
  • София
Аз си мисля, че др.Етугов е известен колкото др.Денкова и тези от Хил Клиник 🤨 Дават го често по различни тв предавания за здраве и красота, скоро бяха предаванията за разкрасяване на дамата, което го има в фб и vbox. Процедурите и апаратите са като на др.Денкова и др.Кавлякова 🙂 Аз бях при него на консултация и вероятно ще последвам съветите за хайфу лифтинг и др. Само малко си гледаше телефона докато ми обясняваше нещо... ама карай 😆

# 397
  • София
Много теми съм пропуснала, както и да е.
Благодаря, sharpy!  Hug

Rainy day, за бръчки между гърдите аз правих мезотерапия.
Получиха ми се след ен дневно излагане на слънце на Малдивите преди 3-4 г. След няколко "бода" еднократно ми се оправиха. Д-ра каза, че може и филър.

# 398
Дами, някой правил ли е Venus Legacy за областта около очите?

# 399

Аз правих на цяло лице и шия, включително и околоочната зона. Никакъв ефект при мен.

# 400
Алена, д-р Неделчева, Ст.Загора. Там бях и преди 3 мес, когато оревах форума. Но този път съм по-обезпокоена.
Просто съм цялата бузи и нищо др! Хората ме гледат втренчено...сякаш имам торбички с въздух в бузите! Как сърцевидно лице ще ми се получи не знам!

И аз бях при тази докторка и аз бях така станала, но в крайна сметка резултатът е страхотен, наиситна препоръчвам го.
Миналата година посетих тази докторката, някъде из форумите тук бях коментирала колко бях останала очарована, защото все пак е град Стара Загора... Съмнително ми звучеше.

Бях така с бузки около 2 месеца, но и вече година мина, а ефектът е много хубав и го виждам.... Много съм доволна.
На мен ми сложи от тези конци Silhouette Soft Threads, те са най-скъпите. Ще те излъжа, но май ги комбинира със зъбчати - които описваш ти.
+устни и Ботокс.
(п.с спешно ми е нужен Ботокс за жалост) хахах
Бях на баница поне 10 дена, а после останаха тези бузки, ама и те изчезнаха.
Нали идеята е да се образува колаген във времето... Аз виждам ефекта и съм много доволна.
Тази година май ще се прибираме в Бг чак за Коледа, но ще отида в Стара Загора отново при нея със сигурност.
Ама не мисля, че има какво да се притесняваш. С мен бяха адски учтиви и даже им звънях, бяха отзивчиви...
Надявам се и при теб да е окей Simple Smile

# 401
Здравейте момичета, някой правил ли е Doublo-S при Денкова, ако може да сподели дали е доволен. Благодаря предварително  Hug

# 402
Здравейте отново!
Бях питала преди време за добър УНГ или хирург за корекция на дупки на ушите... От тежки обеци през годините, но никой не ми беше отговорил. Много ще съм ви благодарна, ако някоя е имала такава интервенция и може да ми препоръча някого! Благодаря

# 403
Аз правих на цяло лице и шия, включително и околоочната зона. Никакъв ефект при мен.
Съжалавам да го прочета.
Филър ще бъде и това е.

# 404
Момичета здравейте! Искам да попитам някоя с пигментни петна и съответно успешно премахване чрез процедура? Имам огромно петно появило се след тримесечна употреба на противозачатъчни и няколко безуспешни опита за премахване с козметика. Ужасно е, огромно е и не мога с нищо да го скрия Sad Моля за помощ

Общи условия

Активация на акаунт