Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Има ли някой, който е бил при Джаледети и да е отишъл за дерматологичен проблем, а тя да реши да му изследва и лекува чревни бактерии?

# 376
  • в 1001-та нощ
Благодаря Алена! Страхотна си! А за  ексилис за тяло?

Да, доволна съм, стяга Simple Smile

Има много апаратни процедури за справяне с целулита, но на мен честно казано ми е доста трудно да се ориентирам кои биха имали ефект. Вие от кои сте доволни най-много? Какво правите, за да го преборите тоя целулит?

LPG, Vela shape, Venus legacy, комбинирани с хранене, спорт и постоянство.

# 377
Има ли някой, който е бил при Джаледети и да е отишъл за дерматологичен проблем, а тя да реши да му изследва и лекува чревни бактерии?
Да, на мен. И се оказа права, проблема ми беше от хеликобактер.

# 378
Въх! Кви са тия цени бе!? Иначе звучи добре.
За брич колко ли ще е?

В клиниката на Др Денкова ми казаха между 2000 и 3000 лв на зона
При Др Етугов чух, че е между 1500 и 3000 лв на зона, не съм питала лично там.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 11:33 от blue75

# 379
Кой е доктор Етугов? Къде работи не съм го чувала.

# 380
Страшно ми го похвалиха и ми казаха да го посетя.

# 381
Страшно ми го похвалиха и ми казаха да го посетя.

Денси, проучи го и пиши! 😘

# 382
Това му е сайта

http://aesthederm.eu/

Гледах преди 2-3 години гледах интервю с Диляна Попова и каза, че се доверява само на него, а тя според мен изглежда много естествено, какво и да си е правила. В София само те с др Декова ( мисля, че синът и) правят Facetite и Bodytite
Иначе писах на италиянския хирург, който прави обучението в България и който е правил фехстайта на Денкова и и Етугов. При него цените са с същите, но в Евро

# 383
  • в 1001-та нощ
На бодитайт имаше обявена демонстрация с Етугов, и се бях регистрирала да я гледам, но в последния момент я отмениха с уточнението, че ще я изпратят на видео. Още не са.

# 384

Да, защото и при мен я откри тази бактерия, която я има 80% от населението. И лековете, които ми е изписала за над 300 лв. барабар с шампоаните, които ги приготвят в аптеката непосредствено, където работи...не знам дали ще имат изчистващо действие за дълъг период. Говоря специално за хеликобактер пилори.

Ел, какъв е бил проблемът при теб, ако искаш да споделиш, разбира се . И след лечението, направи ли контрола, да видиш дали си я изчистила?

# 385
На бодитайт имаше обявена демонстрация с Етугов, и се бях регистрирала да я гледам, но в последния момент я отмениха с уточнението, че ще я изпратят на видео. Още не са.
На фейстсит има, от конкурс на БНТ, подаръкът е бил подмладяване ако не се лъжа и Етугов прави няколко процедури на победителката, една от които е тази. Мисля, че го имаше и във vbox

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 11:34 от blue75

# 386
  • Бургас
Момичета, много ме заинтригува Бодитайт процедурата. При първата ми бременност качих 40 кг. След около година си бях пак моите килограми, но вътрешната част на краката ми изглежда ужасно. Като на бабунки и е толкова грозно, че съм се примирила до края на живота си да не сложа нищо, което да е над коляното. Четох че има скулптуриране на тяло, което предполагам е за моя проблем, но ме съм чела никакви отзиви, а цената ще е приблизително като на бодитайт. Дали е възможно с неиванзивна процедура да се постигне добър ефект? Неравностите, които имам , предполагам са подобни на тези след липосукция. Ако някой има повече информация или се е справил с този вид проблем, моля да ми препоръча нещо подходящо.

# 387
*Sesil* аз имах такъв проблем и го реших всъщност без да искам,правих си липофилинг на лице,и доктора прецени да вземе мазнина от вътрешната страна на бедрата/отгоре/.И всъщност това "мекото и грапавото " така изчезна, а не беше целенасочено Simple Smile

# 388
За бръчките на деколтето може да се опита мазане(дългосрочно, поне 12м. ) с третиноин.Има тема за ретиноидитр във форума.
Но е нужно постоянство и дългосрочност, не става за два дни.
Азсе мажа от 6м с третиноин и съм много доволна дотук.

# 389

Да, защото и при мен я откри тази бактерия, която я има 80% от населението. И лековете, които ми е изписала за над 300 лв. барабар с шампоаните, които ги приготвят в аптеката непосредствено, където работи...не знам дали ще имат изчистващо действие за дълъг период. Говоря специално за хеликобактер пилори.

Ел, какъв е бил проблемът при теб, ако искаш да споделиш, разбира се . И след лечението, направи ли контрола, да видиш дали си я изчистила?
Одитох заради голо петно в косата, писала съм и преди. Назначи ми много изследвания, вкл и хормонални.  Когато видя, че там няма проблем ми направи и чревни.
Изписа ми два вида АБ по схема и едни други хапчета. Препоръча ми да ги купя от Гърция, защото са по хубави. Не бяха скъпи. И едни мазила за скалпа ми правиха в една аптека на Руски паметник ( към 100лв излязоха - 4,5 вида бяха) Проблема също се реши, не знам дали от това или от маслото с чесън, което мажех успоредно.
Контрола не съм правила непосредствено след това, но в изследванията за гърдите имаше и хеликобектер, не излезе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт