Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Събира се до определена възраст и то зависи колко време е била разтегната.

# 361
Момичета, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
влизам да съобщя, че съм прясна-прясна с аугментация на гърди от преди 1 седмица. Нещата се развиват горе-долу според очакванията ми, заредила съм се с търпение и нямам и не съм имала нереалистични представи и предварителни нагласи.

Преди 2 дни ми махнаха превръзката и лепенките и аз бях подготвена със сто въпроса и списък с препоръчани от вас и познати медикаменти за третиране на белезите. Отговорът на хирурга ми беше много рязък и абсолютно ми забрани да се мажа с каквито и да мазила против белези. От първия ден на операцията ме е пратил да се мажа с Хепароид маз и каза да продължавам само с това.

Според него третирането с други препарати само може да агравира белега и да стимулира образуването на по-голям и грозен такъв. За първи път чух такова нещо. Изобщо не очаквах. Rolling Eyes
Има ли някоя от вас, която не е мазала с нищо и се е възстановила по-добре от очакването.
А дали да не се консултирам с дерматолог?

И пак на тема белези - моля ви да ми препоръчате как да се справя с белези (тъмни петна) по краката, останали от подкожни косъмчета и други такива пъпчици. Всъщност не само за краката се отнася.

Благодаря Innocent

# 362
  • Милано
Препоръчайте ми за Пловдив при кого да отида за филър в устните.... Hug
Доктор Албена Чолакова👌

# 363
Здравейте момичета, не знам какво да правя, помагайте. Отслабнах с 13 кг. и се отпусна кожата на бедрата и ръцете. През този период карах колело всеки ден по 12 км. и 3 пъти седмично правих упражнения за ръце с гири. Да започна фитнес, някакви процедури, или консултация с пластичен хирург?

Не е ли рано за пластичен хирург? Защо не опиташ с някакви стягащи процедури. Имам предвид апаратни процедури? Чела съм, че пресотерапията е идеална за стягане. Естествено ти можеш да си помогнеш със спорт( с повечко кардио и стягане) и малко хранителен режим. В момента колко килограма си?

# 364
Здравей, в момента съм 65 кг. и повече не искам да отслабвам.

# 365
  • в 1001-та нощ
Здравейте ,какво бихте препоръчали за стягане на тяло.  Velashape 3 или Venus Legacy?

Второто Simple Smile

Здравейте момичета, не знам какво да правя, помагайте. Отслабнах с 13 кг. и се отпусна кожата на бедрата и ръцете. През този период карах колело всеки ден по 12 км. и 3 пъти седмично правих упражнения за ръце с гири. Да започна фитнес, някакви процедури, или консултация с пластичен хирург?

Процедури с радиочестота. Дай й време на кожата Simple Smile

calloussness, на мен Тепавичарова също ми каза с нищо да не мажа. Сега разрезите не са, като едно време. "Зашиването" също Simple Smile

# 366
Има много апаратни процедури за справяне с целулита, но на мен честно казано ми е доста трудно да се ориентирам кои биха имали ефект. Вие от кои сте доволни най-много? Какво правите, за да го преборите тоя целулит?

# 367
Диета, спорт и много вода. Всичко друго е временно и с не задовлителен ефект. Поне при мен...

# 368
  • Sofia
Благодаря Алена! Страхотна си! А за  ексилис за тяло?
И има един нов апарат при доктор Денкова за стягане и оправяне на неравности след липосукця.
body tite, някой правил ли я е?
ето и линк https://dr-denkova.com/treatments/bodytite/

# 369
  • София
За бодитайт и преди сме коментирали, но май никой тук не е правил.
Колежка на моя мъж е правила и е много доволна.
Обмислям го и аз през есента, след безмислено похарчените пари за мезотерапия за стопяване на мазнини.

# 370
  • Sofia
И една моя позната е много доволна,тя е правила гръб.Сметнали са и че е  3 зони,по-4000 на зона.Много е скъпо

# 371
Въх! Кви са тия цени бе!? Иначе звучи добре.
За брич колко ли ще е?

# 372
Момичета, дали има шанс някак да се справя с бръчките между гърдите. Мрем да спим на една страна и деколтето вече е с три много ясно изразени бръчки. То къде цици ми пораснаха като качих 20 кила, докато им се зарадвам и те се обръчкосаха. Гадост, сигурно няма как, но да питам. Пък и за превенция, да не стават по-дълбоки.

Рових в нета, в амазон се продава някакъв сутиен за спане, с нещо отпред между гърдите, засега пробвам със стар сутиен и навити два чифта чорапи и мушнати в средата на сутиена.
Ама то съм страшна гледка като залягам с тия чорапи между гърдите. В 21 век, братче! Smiley

# 373
засега пробвам със стар сутиен и навити два чифта чорапи и мушнати в средата на сутиена.
Ама то съм страшна гледка като залягам с тия чорапи между гърдите. В 21 век, братче! Smiley
хихихи, това си го представих на живо  Laughing Laughing Laughing
Голяма терца ще си  Laughing
Аз се и зачудих, не ти ли е топло така, в тези жеги в момента?

# 374
Терца-страстоубийка, добре, че живея сама, де. Жегата я борим с климатик, ама сметай като в просъница видя това нещо в меуждуцицието как се стряскам.

Общи условия

Активация на акаунт