Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Да sharpy Simple Smile
Тогава по добре една безиглена мезо да направя Simple Smile
Нямам излишни пари за "беЗ ефект"

# 346
Какви процедури или кремове или нещо друго сте използвали за стягане на кожата на краката след сваляне на килограми?

# 347
Ботоксът крие ли някаква опасност? Например, ако вече си си сложил, но ефектът е изтекъл и после пак си сложиш по някакъв начин лицето свиква ли с тази съставка?  А вярно ли е, че има случаи, в които ботоксът не хващал?
Може и да не "хване", може и алергична реакация да има, опасност винаги съществува дори да се пореже човек. Индивидуално е. За да не "свиква" организма, трябва напълно да се изчака да премине действието на предишното поставяне, но пак има тенденция да слагат по-висока доза следващите пъти. За индивидуалното му действие при теб те съветвам да избереш качествен специалист - доктор дерматолог и да разпиташ каквото те интересува. Като начало има и много информация в мрежата, по-професионално поднесена.
http://aestheclinicbeauty.com/bg/c-3-20/otkroveno-za-botoksa
https://eva.bg/article/10785-Da-se-informirame-predi-da-se-botoksirame-

Благодаря за отговора. Значи, за да не свиква организмът е желателно да се изчака ефекта на ботоксът, който е сложен първия път. Дано не съм от тези, които пък съсвем не ги хваща. Мерси за инфото. Иначе от опитните дерматолози силно ми преропъчват от екипа на Скин Системс. Но аз още въобще не съм решила дали да си правя ботокс.

# 348
За жалост не мога да сложа филър в устните докато съм бременна и после ако кърмя..А може ли фотоепилация поне на мустак да си правя. То било много " неудобно" да си бъдеща майка в някой отношения. Фризьорката отказа да ме изправи трайно дори. Абсолютно нищо ли не ми е позволено ? Flushed
Толкова ли не можеш да почакаш 9месеца за тези процедури? И фото епилация не може, за филър в устни няма даже да коментирам!
Много неща са позволени , но ти искаш точно забранените😄
Мога! но не са 9 мес. а  май 2 години ( с кърменето) Flushed

# 349
Не се знае колко ще кърмиш, може и да е по-малко от година. Имам приятелка, на която кърмата ѝ спря на първия месец.

# 350
Отдавна не съм се включвала, но може да си спомняте моята сага с фейслифт конците.
Имах хлътнало и неравности от едната страна, изчезнаха чак след месец и половина, лифт ефект пак не видях, но определено оформих прилични скули.
Реших пак конци, пак прибиране на овала целях, Не, че имах огромна нужда, но все пак си трябва.
И Вчера пак при същата докторка, имало промоция на мезоконци, обаче. Аз настоях за фейслифт, може два да са, ама фейслифт, другите били на промоция и от тях ефекта бил същия като са повеч е.
И така.. .убеди ме и сложихме по 10! На страна, целях оформяне на лицето и запазване на скулите, уж съм щяла да оформя младежкия триъгълник...
Е, ама тоя път съм ужасна! Като хамстер! Огромни бузи! Дано да се променят нещата, защото тоя път, ако не оправи това, направо трябва да се скрия!
И ботокс на пачи крак правих, по три пъти на око ме боцна, ефекта щял от 3 ден нататък да се прояви.
Засега не мога да преценя, не правя ми мимики, заради конците ....
Ох...все притеснения..  вместо радост от процедури

# 351
  • в 1001-та нощ
malika$, на кой лекар се довери?

Пожелавам бързо възстановяване и радост от ефекта Simple Smile

# 352
Алена, д-р Неделчева, Ст.Загора. Там бях и преди 3 мес, когато оревах форума. Но този път съм по-обезпокоена.
Просто съм цялата бузи и нищо др! Хората ме гледат втренчено...сякаш имам торбички с въздух в бузите! Как сърцевидно лице ще ми се получи не знам!

# 353
Здравейте момичета, не знам какво да правя, помагайте. Отслабнах с 13 кг. и се отпусна кожата на бедрата и ръцете. През този период карах колело всеки ден по 12 км. и 3 пъти седмично правих упражнения за ръце с гири. Да започна фитнес, някакви процедури, или консултация с пластичен хирург?

# 354
  • Sofia
Здравейте ,какво бихте препоръчали за стягане на тяло.  Velashape 3 или Venus Legacy?

# 355
Здравейте момичета, не знам какво да правя, помагайте. Отслабнах с 13 кг. и се отпусна кожата на бедрата и ръцете. През този период карах колело всеки ден по 12 км. и 3 пъти седмично правих упражнения за ръце с гири. Да започна фитнес, някакви процедури, или консултация с пластичен хирург?
Според мен пластичен хирург, отпусната кожа няма как да се прибере с нищо друго.

# 356
Отпусната кожа донякъде трябва да се попълни с обем мускулатура, другото е пластична корекция.

# 357
Според мен 13 кг. не са чак толкова много за да се прибягва до хирург - по-добре консултация с добър фитнес треньор. Иначе - поздравления за резултата!

# 358
Благодаря. Simple Smile

# 359
Споко, ще се прибере кожата!
Аз след бременност свалих 30 кг и не ми се отпусна кожата.
Спортувах и то не целенасочено за определени зони, а просто ходене по 5 км на ден и два часа общи упражнения - някои от йога комплексите.
Мажех се с един антицелулитен крем на Билка.

Общи условия

Активация на акаунт