Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
За жалост не мога да сложа филър в устните докато съм бременна и после ако кърмя..А може ли фотоепилация поне на мустак да си правя. То било много " неудобно" да си бъдеща майка в някой отношения. Фризьорката отказа да ме изправи трайно дори. Абсолютно нищо ли не ми е позволено ? Flushed
Толкова ли не можеш да почакаш 9месеца за тези процедури? И фото епилация не може, за филър в устни няма даже да коментирам!
Много неща са позволени , но ти искаш точно забранените😄
Мога! но не са 9 мес. а  май 2 години ( с кърменето) Flushed

Аз си сложих филър докато кърмя. Дерматоложката каза че няма проблем, сонсултирах се с 2ма различни.

# 421
Здравейте, интересува ме мнение относно поставяне на филйри в устните за град Пловдив. От кой сте доволни, какъв филър е използван и т.н
Елиана Джалдети периодично идва в Пловдив и поставя. 300лв 1мл. Изкочи ми ит ума кой филър исползва..

# 422
Здравейте, интересува ме мнение относно поставяне на филйри в устните за град Пловдив. От кой сте доволни, какъв филър е използван и т.н
Елиана Джалдети периодично идва в Пловдив и поставя. 300лв 1мл. Изкочи ми ит ума кой филър исползва..

А дали има инстаграм или фб, сайт, за да мога да разгледам нейни работи.

# 423
Също така ме интересува мнение за др Вандев, др Х. Карачанов, др Атанасова - Атадерма, както и Светла Тодорова до Света Петка

# 424
  • Милано

Д-р Пепина Власева.

# 425

https://www.facebook.com/eliyana.jaldeti.1

# 426
  • София
Здравейте момичета, някой правил ли е Doublo-S при Денкова, ако може да сподели дали е доволен. Благодаря предварително  Hug
Аз ще правя макар и не при др.Денкова. Мога да споделя след няколко дни, но крайния ефект е видим след 2-3месеца 🙂
Внимавайте с тези хайфу процедури, защото не само, че може да нямате резултат, а с времето да става и по-зле!

Аз също съм си записала консултация за хайфу терапия. Може ли да споделиш защо може да става по-зле и какви негативните ефекти.

# 427
  • София
Tanya.petkova и аз за изправящата и заздравяваща терапия говоря 🙂 мерси но търся в София 🙂 Салон Сафо в Люлин правят за 100 лева и май натам ще се ориентирам, въпреки че е по-скъпо от преди, но и по-евтино от другите варианти 😆

# 428
Здравейте момичета, някой правил ли е Doublo-S при Денкова, ако може да сподели дали е доволен. Благодаря предварително  Hug
Аз ще правя макар и не при др.Денкова. Мога да споделя след няколко дни, но крайния ефект е видим след 2-3месеца 🙂

Аз усилено си търся фризьор за Кератинова терапия на Alfaparf, че моята няма да работи известно време. Да не споделям че взимаше само 60лева за 4-те часа. Някой ако знае, ще съм благодарна 🙂

Аз съм с кератин но не с терапия , а с трайно изправяне 😊 От три години го правя и съм изключително доволна от резултата  ако искаш мога да ти изпратя координати на салона (в Пловдив).
Здравейте бихте ли споделили координати, салон 🙂 може и на лични

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 20:29 от peppermint

# 429
  • София
Значи хайфу за двойна брадичка е три поставяния на накрайника под челюстта - по средата, отляво и от дясно. Един импулс е около 5 секунди, боли като боцкане особенно ако допира коста. Работи накрайника за 4,5 см и после другия за 3см. За лицето са 3 поставяния от двете страни напречно на долната челюст. Пак по един импулс с двата накрайника. За очите - едно поставяне надлъжно под окото и едно напречно на слепоочието с накрайник 3см и накрайник 1см. Като цяло около 15 мин ... егати златната процедура. После усещаш като изтръпване/наранено където е работено. Чакам видим ефект след 2 седмици.

# 430
Хайфу и Акцент прайм сходни процедури ли са?
Ако не, каква е едната и каква другата?

# 431
  • в 1001-та нощ
Не са сходни.

# 432
Значи хайфу за двойна брадичка е три поставяния на накрайника под челюстта - по средата, отляво и от дясно. Един импулс е около 5 секунди, боли като боцкане особенно ако допира коста. Работи накрайника за 4,5 см и после другия за 3см. За лицето са 3 поставяния от двете страни напречно на долната челюст. Пак по един импулс с двата накрайника. За очите - едно поставяне надлъжно под окото и едно напречно на слепоочието с накрайник 3см и накрайник 1см. Като цяло около 15 мин ... егати златната процедура. После усещаш като изтръпване/наранено където е работено. Чакам видим ефект след 2 седмици.
Моля дръж ни в течение за резултата след 2-3 седмици.
Аз също обмислям, но за контур, двойна брадичка нямам.

# 433
Аз ще правя макар и не при др.Денкова. Мога да споделя след няколко дни, но крайния ефект е видим след 2-3месеца
Внимавайте с тези хайфу процедури, защото не само, че може да нямате резултат, а с времето да става и по-зле!
Аз също съм си записала консултация за хайфу терапия. Може ли да споделиш защо може да става по-зле и какви негативните ефекти.
С търсачката отрих някои стари теми, относно Хайфу
http://old.bg-mamma.com/?topic=1001156.msg35799535#msg35799535
http://old.bg-mamma.com/?topic=960397.msg34524942#msg34524942
http://old.bg-mamma.com/?topic=1015101.msg36924032#msg36924032

# 434
Да, аз точно от това се притеснявам.. Правила съм друг тип процедури за стопяване и стягане на двойна брадичка, но ефект кой знае какъв не видях.. Запазила съм си час за консултация при Денкова за средата на септември и ще видим какво ще предложи. Другия ми вариант е белкира, но малко ме е страх, защото и за там няма много отзиви Sad
Аз съм си правила Belkyra и назад в темата съм писала. Аз съм доволна и резултатът е видим, но определено ми трябва още едно поставяне, което обмислям зимата. Моята двойна брадичка не беше голяма, т.е. при по-изразена двойна брадичка може да се наложат 3 процедури. Но аз съм изключително доволна.

Общи условия

Активация на акаунт