Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 48 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Да. Седимент-плоски епителни клетки 15 на поле < 5
Какво е това 15 в седимента? Епителни клетки?

# 451
Ако не беше бременна, да гадаем и да дадем някакъв акъл, базиран на наш опит
Ама си в 8 месец
Лекар си трябва, и то специалист, не някоя докторка от поликлиника

# 452
Сега ми излезе стерилната урина и няма никакви бактерии. Ох не знам. Мерси момичета за отговорите!

# 453
Левкоцитите са завишени при бременност, за урината се посъветвайте с
ЛЛ и гинеколога, ако е нужно с уролога.

# 454
Мерси! Урината ми се оказа без растеж на бактерии, чиста е. Благодаря за всичко!
Левкоцитите са завишени при бременност, за урината се посъветвайте с
ЛЛ и гинеколога, ако е нужно с уролога.

# 455
Ако имаше бактерии в урината, щеше да излезе още в седимента на обикновената. 😊
Щеше да пише:Седимент-бактерии.

# 456
Здравейте! Незнам дали точно тук трябва да си задам въпроса но... Родих секцио преди 9 м. Имам срастване от което се мъча с ужасно дърпане. Отвратителна история. Наред са ми матка,яйчниците цикъла. Но тоя дискомфорт е адски. Пих лекарства. Ходих на физиотерапия 10 процедури. Файда няма. Незная какво да правя вече и към кого да се обърна. Моля Ви за помощ. От Варна съм. Благодаря!

# 457
Тренирай. С тонизирани и здрави мускули и без излишно тегло, трябва да спре да се усеща.

# 458
И кво... Това нещо ще си е там? А не трябва ли да се премахне?

# 459
Можеш с тренировки да го "поразпънеш" един вид, за да не те тормози толкова, права е Салсиша. Не знам обаче кои са подходящите упражнения, аз се оправих с волейбола, който си тренирах отпреди.

# 460
И кво... Това нещо ще си е там? А не трябва ли да се премахне?

То не е нещо допълнително, което е там някъде. Това е зарастване на тъканите след травма, нормална реакция на организма, но понякога става кофти, когато е на чувствително място. Ако ти е на крака раната, може и изобщо да не ги усещаш срастванията. Оправи мускулатурата и всичко ще си застане на мястото.

# 461
Аз не спортувам. Но някъкви упражнения да почна вкъщи значи. Коремни преси ?

# 462
Става ми много лошо в жегите. Одеве се прибрах вир вода, щях да припадна навън, едвам дишах. Хем бях с шапка и вода пих. Сега като се разхладих съм добре.
Моля за съвет на какъв доктор да отида. Преди спокойно си обикалях, въпреки жегите. Всичко започна през 8 месец на бременността ми и така вече 3 години имам непоносимост към жега.

ПКК, хемоглобин, желязо, TSH, ft4, кръвни налягане, кардиограма (според ЛЛ) в норма.
Дали може всичко да е на нервна почва? Отчайвам се вече.
Или да ходя на кардиолог, или пък на ендокринолог?

# 463
Кардиолог не е лоша идея.
Но пък и не се филмирай.
Нервите и стреса могат да ти докарат всичко,така че замисли се за себе си,постави се на първо място Simple Smile

# 464
И на мен са ми предлагали отстраняване на матка и прочие вътрешности. Но разгледай темата за хистеректомията. Има много рискове и минуси. Може да стане много лошо положението. Опитай спорт, например пилатес. Опитай всякакви неща, от упражнения на кегел до Боуен терапия, физиотерапия, каквото и да е. Диета подходяща си намери. Обиколи доктори и физиотерапевти, може и места като Поморие с калолечение и луга, изобщо пробвай повече неща и ще успееш да подобриш нещата. Комплексно и постоянно упорство, да, с 10на процедури няма да мине,но всичко ми се вижда по добре от хистеректомията.

Общи условия

Активация на акаунт