Тренировки в домашни условия - 94

• 53 238
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Може ли един глупав въпрос? С какви обувки тренирате?

Това е Въпросът. Хич не е глупав даже.  Grinning

За домашни тренировки са ми идеални тези:
Скрит текст:

Планк джакс правя на йога подложка, която абсорбира потта. Нищо не се пързаля на нея. Пързаля се на сухо, тогава слагам текстилна йога подложка върху нея.
Но йога учителят ми все казва, че йога най-правилно се практикува на прясно сапунисан под. Laughing Активираш тялото повече.

# 301
Неведнъж съм ви ревала тук, 4е при темп. в стаята по-висока от 18С ми е ужас да тренирам, та климатикът за мен е задължителен. Ако по някаква при4ина няма  правя пилатесоподобни... като днес - типи1на софийска спалня 3х4 - гардероб, голямо легло, скрин, тоалетка и 4 куфара и аз с един мат и топка се опитвам да си правя трениров1ицата и се смея с глас на ПОЗИТЕ, които се налага да заемам на пода, но се справих де, вкл. ползвах правият ъгъл на леглото за да съм сигурна, 1е краката ми са на 90 градуса (и защото изобщо нямаше опция да легна на пода без да се огъна около мебел).

Звезди Simple Smile)) не, не е израждал фитнес инструктора, но по1ти се е стигнало до ситуацията съпругът и да изроди, защото Ноел е 1акала вкъщи контракциите да станат на по 2 мин (по инструктаж), но с 4-то дете дори бавните работи стават бързо и беб едва до1акал да доти1ат до болницата.

1/33 Ходене 6.9 км + Ножки Мирового Стандарта W2/2
2/33 Ходене 7.7 км
3/33 Ходене 9 км
4/33 Ходене 6.6 км
5/33 4.4 км + Ножки Мирового Стандарта W3/1
6/33 Ходене 15.72 км (от тях 13 км по пътеката до вр. Половрак)
7/33 Ходене 12.15 км (Младост 4 до Окръжна Болница и обратно)
8/33 Ножки Мирового Стандарта W3/2 (засега)

Какво щях да пиша още... и аз последните 10 дни все от телефон, та логореята ми страда силно Simple Smile))))
A, da - maratonkite, ot koito mrynkah, 1e stawat za wsi1ko drugo , no ne za планина
Аdidas Running Women's Supernova Sequence Boost

Maratonkite, s koito тренирам вкъщи...
Nike Lunarglide

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 11:55 от Agent Provocateur

# 302
Тези маратонки са за тичане, така ли?
Ей това https://us.shop.ecco.com/womens-biom-evo-race-lite-0634246477410.html е перкрасно за разходка, включително и в планината през лятото, но паркета не ми трябва да го мажа със сапун Simple Smile)

# 303
И аз тренирам на постелка. Потта попива добре/в жегите наистина е голяма мъка, влизаше ми дори в очите/. Проблем е, като правя тренировки на степа, при които той се ползва и като степ платформа, и като лежанка. Тогава страдам и се плъзгам, въпреки че теоретично бих могла да натисна пауза и да забърша с попивателна хартия. С ръцете имам проблем само при някои (на Ског) тренировки с пудовка, при които постоянно държа тежестта. В тренировките на Кети ползват специални ръкавици за вдигане на тежести, които май се продават в повечето специализирани магазини.
Агент, той да я беше изродил. Пъпчето сигурно щеше да е вързано малко накриво, но не е фатално, а таткото след това цял живот щеше да разказва.

# 304
Ей това https://us.shop.ecco.com/womens-biom-evo-race-lite-0634246477410.html е перкрасно за разходка, включително и в планината през лятото, но паркета не ми трябва да го мажа със сапун Simple Smile)

Уж са за тичане, но аз си ги взех за тренировки вътре. Много удобни ми бяха, освен това суупер намалени, с което ми станаха още по-симпатични. Просто уцелих.

Твоите Ессо изглеждат идеални И за вътре, но на поглед явно не стига.

Моето трето без малко го родих в мола. Rolling Eyes Дори не разбрах, че раждането е започнало. Голям екшън беше. Писала съм в Смешните раждания.

# 305
Добър ден! Отчитам се между втори и трети кръг на Кардио 3, за да си намеря повод за кратка пауза. Grin
А вчера правих БР10. Много е яка тази трета фаза, майко мила. Обаче добре е измислено - зор, зор, ама се справям! Много съм доволна!
Също така съм сигурна, че тези тренировки ги правя за първи път в живота. Изглежда, че предишния път, когато правих БР, съм спряла след втора фаза, но услужливо съм изтрила спомена за поражението, хаха. Чак сега се усещам, понеже нищо от това, което правя, не ми е познато, а от предишните тренировки имах флешбекс.

Тренировки през лятото гледам да са винаги на климатик. Много кофти, ако няма.
Вкъщи тренирам с маратонки. Моите са Nike Downshifter. За тичане, така че имат що-годе стабилна и ергономична подметка, грайфери, но от друга страна това е семпла серия, не е от сериозните серии, така че хем са леки, хем и евтини.

# 306
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз тренирам с ръкавици за спорт. И също съм с кърпата и на Зумба и вкъщи.
Тренирам с Найк за тичане, има едни като вендузки за да не се плъзга, което при Зумбата на моменти ми пречи, защото имам приплъзване, а с тези "вендузки" ми е трудно да приплъзна крака. Мисля да си взема гуменки специално за Зумба, но още не се осмелявам да си поръчам.

Половин час ги търся моите маратонки да ви ги покажа, обаче не ги намирам на сайта, те са ми от мин годишна колекция, аз ги взех по Коледа със солидна отстъпка. Ще ви ги снимам и ще ви ги изпратя да ги видите.

# 307

Уж са за тичане, но аз си ги взех за тренировки вътре. Много удобни ми бяха, освен това суупер намалени, с което ми станаха още по-симпатични. Просто уцелих.

Твоите Ессо изглеждат идеални И за вътре, но на поглед явно не стига.

Моето трето без малко го родих в мола. Rolling Eyes Дори не разбрах, че раждането е започнало. Голям екшън беше. Писала съм в Смешните раждания.
Хи-хи, и моето третото беше голям купон. Добре, че пицарията към която бяхме тръгнали да вечеряме се намира точно до болница. Simple Smile))

Аз сега се замислих, че може би постелката, която ползвам не е ОК. И може би на нея се пързалям, а не на пода.

# 308
Аз винаги май купувам маратонки за ти1ане, макар 1е имах едни любими супер удобни Asics за трибой...
Тези Ecco страшно ми харесаха, аз съм безкраен фен на техните обувки, кецове, сандали и всеки път съскам страшно за цената и пак си купувам - идеално удобни са за калпавите ми крака... това лято само едни сандали, миналото само 2, по-миналото попаднах на разпродажба и си тръгнах с 3 1ифта Екко... но пък ги нося с години! Имам техни балерини в идеален вид, купувани през 2012 год в Лондон!

# 309
И аз съм фен на ессо Simple Smile, особено на туристическите им обувки.
Имайки предвид, че ги поръчвам предимно онлайн, досега нямам гаф, освен с един биом за сняг, на който не мога да му забивам петата добре, когато слизам по заледен склон. А, да, едни ботуши на малкото се оказаха с дефект, но за тях ни върнаха парите, нищо, че им ги пратихме след месеци.

# 310
  • Бургас
Аз тренирам на климатик, на йога постелка и с маратонки Joy Имам едни адидаски, които от две години са за изхвърляне, но с ами толкова удобни ,че ми беше жал. Много бях щастлива, че им намерих приложение за тренировките в къщи.
Вчера отчитам  плуване и планк.
Днес само плуване.
Боже, каква буря в Бургас. Такова нещо не бях виждала.

# 311
  • 1st floor
И аз зяпам бургаскат буря. Simple Smile Гърми и вали, но в Софето ми се вижда по-страшно. Simple Smile Сутринта успях да потичам половин час - 6.5км. Тичам си за кеф просто, не гоня скорост. Храната ни е под всякаква критика, добре че банските са ми с връзки!😎

# 312
За днес - гръб и бицепси от Liift4. Втората част беше кардио - най-ужасното до момента, и този път в ролята на лилавия човек бях аз.

# 313
  • 1st floor
Пак отчитам 30 минутки тичане покрай морето.

# 314
Непо, много, ама много красиво! В морето е истината.Планината също я обичам, но морето -само с това, че го има, ме прави щастлива. А ако съм до него, сигурно ще съм в постоянна еуфория .
Аз тичам на такова място
За днес отчитам малко тичане на полето и 20 минути за корем на Кристин .

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 09:39 от Аmanda

Общи условия

Активация на акаунт