Тренировки в домашни условия - 94

• 53 239
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Джери, много ти благодаря за ценната информация! Hug Последното което предлагат е от 10.08., а аз отивам на море. Свърши се с моите пътувания тази година.
Този септември няма да мога, живот и здраве догодина! Но ако ми се отвори възможност, ще пиша. Hug

# 286
За днес - Liift4  крака. Тренировките за крака определено не са много хубави. В тази плиометрията беше в съкратен варианти и сбутана в края /има един участник, който става буквално лилав; всеки път се притеснявам дали ще доживее до края на тренировката, което, разбира се, е глупаво, тъй като Beachbody няма да пусне записа, ако получи инфаркт/, но дали защото се губи времето с упражнение за прасци, дали защото твърде се разхвърляни упражненията по различните части на краката, но усещам натоварени само квадрицепсите, и то заради подскоците. Днес си мислех, че ако програмата се комбинира с част от 80ДО и отделни тренировки на други треньори/тъй като в нито една от двете програми няма приятно кардио/, ще се получи много хубава програма за цяло тяло. Като я приключа, може би ще сглобя една смесена ротация. Междувременно ще пробвам и още някои тренировки от 80 ДО, с които ще заменям плиометричните крака.

# 287
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Духче, първо искам да ти се извиня, защото виждам, че си се напрегнала, а не ми беше това целта, наистина.

Може би си права, че в различен момент от живота различни варианти са работими - на мен идеята ми беше, че който няма време за зала може с малко повече информация от нета също да изпълнява правилно упражненията. Ти също си права, че пък ако имаш възможност е по-добре на живо някой да ти обясни кое как се прави.

За ежедневията - аз питах Дези, тя ми отговори, после аз си написах моето. Това е за мен - за да не се чувствам лузър, че не мога да си организирам деня, един вид да се видя къде стоя като тайм мениджмънт, защото Дези има доста повече тренировки, а аз посмъртно не мога да се организирам за толкова, но ходенето в една зала за мен обяснява нещата Wink

Надявам се да няма лоши чувства Simple Smile

Сега по същество: вчера Зумба, днес пулсрол стречинг. Довечера пак Зумба. Имам адската мускулна от онези клекове в неделя и затова вчера и днес пропуснах сутришните тренировки.

За гори и планини говорите - управителя ни в комплекса от 160кг стана 100 с ежедневни преходи в гората във Влас. Започнал е естествено с 15мин. сега прави сутрин и вечер по 3 часа. Ходила съм с него и с жена му. Много е приятно Simple Smile

# 288
Аз ходя в зала, че това все у нас не го издържам. Пък и заради психиката ми. Да зяпам народ, да мисля за нещо друго, да няма откачен в темата Simple Smile

Непо, направи ли първия сутрешен крос Revolving Hearts Навремето все началото на юни ходих на Слънчев бряг на конференции. Тогава тичах по брега, в края на морето. Пробвала съм и с маратонки и боса, но от това постоянно пропадане на 4 ден получавах ужасна болка в прасците.

И аз какво направих - 24 часа сън. Кокалите ме болят. Ще отида до залата за една лека обща тренировка, за тонус.

Приятни тренировки!

# 289
TDI, вероятно съм те разбрала погрешно, извинявай, ако съм прозвучала малко остро.
Аз също съм съгласна с теб, мисля, че у дома може да се правят невероятно добри тренировки и не е нужно да имаш много уреди. И разбира се, че могат да са ефективни и полезни, особено, ако знаеш какво правиш.
Просто аз още не съм съвсем наясно. Миналата година, малко след като дойдох в темата си извадих адски глупаво рамото, точно с една тренировка от фитнесблендъра. Мислех, че ще загряваме, но не загряхме, аз тъпото русо, пропуснах сама да загрея и на едно упражнение ръката ми не издържа тежестта на тялото и бааам. Още ме е страх понякога да правя разни движения с дясната ръка. Отделно имам  и леко изкривяване на гръбначния стълб, и особено както сега в ПМС кръста почва много да ме боли, понякога се притеснявам, че ще каже храс и до там. Това са част от нещата, които ме притесняват, когато тренирам у дома. Но ми е уютно, харесва ми, приятно ми е и се надявам да ми стане отново всекидневие. За сега го карам полека, нещо сигурно вода задържам, защото съм +1.200 кг от неделя, а вчера и постех, но признавам, беше ми много трудно. Нямах самоконтрола, който имам в други дни и прекъснах на 18-тия час. Казах си, че умните хора, слушат нуждите на телата си и вероятно в 23 тия ден от цикъла, постенето и умирането от глад, не е най-умного нещо за мен. Дори малко съзнателно увеличих мазнините с малко свинско вчера (кучето ме подяде сериозно), за днес също малко свинско на фурна, вечерята ще е пуешко, яде ми се ориз и ще добавя въглехидрати, че нощес толкова исках да ям диня...
Просто се опитвам да се вслушвам в тялото и инстинктите си, а не като парен влак да минавам през всичко, защото не винаги условията са едни и същи, всеки ден е различен и биохимията в тялото ни е различна.
Но отчитам лек напредък- предишния път в планината - май месец в Тетевенския балкан ме боляха коленете 3-4 дни след прехода. Сега след два дни ходене, само напрежение в мускулите усещам, но не и в ставите, които ме радва.

# 290
Добро утро, отчитам кардио 2 Ignite, допадна ми много повече от кардио 1 Fire up...има много бърпита и скачащи клекове, а аз ги обичам, плюс това не усетих кога минаха 30-те минути.
Довечера ще потичам, ако ми се отвори възможност.
В ПМС съм и съм +1 кило както винаги, а и водата нещо я забравям, а е горещо.

# 291
  • Бургас
Здравейте!
Тренирам си аз със Sleek Technique и ми е едно такова хубаво на душата Heart Eyes
Отделно някак си се усещам с по-добра осанка и походка. Но към момента е само вътрешно усещане, предполагам. то, ако се ставаше така лесно балерина .... Grinning
На есен като че ли ще правя БР. Струва ми се добър преход след Шон и балетните, защото първите тренировки не са толкова натоварващи.
Много ми се ще да опитам 80ДО, но нямам големи тежести, нямам и един час сутрин /поне не мога да се организирам/.
Приятна седмица на всички!

# 292
  • 1st floor

Непо, направи ли първия сутрешен крос Revolving Hearts
О, даааа! Вълшебно беше - посрещнах изгрева!😚 Половин час само, но съм доволна. Simple Smile

# 293
Непо, и да изпиете всичката бира с рибка по Крайбрежната и Богоройди.

Вест от мен ще чуете неделя-понеделник. Във фейса мога да качвам по нещо.

# 294
Внезапно и на мен ми се дояде цаца. Между другото, дълго време така си представях фиш&чипса - омешани цаца и пържени картофки в мазна хартиена фуния. Действителността доста ме разочарова.
За днес -  чисто силова тренировка от Liift4 за гърди и трицепс.

# 295
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро и от мен!

Вчера Зумба, днес functional-upper-body-strength-weight-training-for-the-upper-body Много приятна за горна част.

По програма ми се падаше хийтче, но краката още са ми надути, то и аз като подскачам всяка вечер със Зумбата няма и да спаднат, затова размених дните. Wink
Тази вечер мисля да пропусна Зумбата и да направя нещо лекичко - йога, пилатес не съм  правила отдавна с голямата топка... нещо такова.

# 296
TDI, крада ти идеята Simple Smile

Отчитам за вчера ужасно смънцафърцан ден... но си спомних една фраза на Хайди Паул, че кофти дните, могат да станат страхотни тренировъчни дни и ... 40 мин вело с интервали и монотонно. За днес съм набелязала разходка около 8-9 км и линка на TDI. Поне ще опитам, че от ПМС то кръста пак ме съсипва.

Хубав ден на всички!

# 297
Отчитам  Conquer за втори път, този път без да спирам, защото движенията вече бяха заучени, приключих с усещането за пълноценна и кадърно направена тренировка. Вчера освен тренировката сутринта,  вечерта около час подтичвах и скачах на въже, докато чаках децата да се наиграят навън.
Как се справяте с потта лятото, толкова чурка от мен, че мокря постелката и паркета и се е случвало да се подхлъзна особено от планк като правя разни неща - днес планк джакс на една ръка като правих единият ми крак се подхлъзна и както бях на една ръка щях да се пребия... имам кърпа и се бърша, но то пък не мога да спирам постоянно да бърша пот...освен да включвам климатика....

# 298
За вчера и днес-тренировки на Кристин Къри.
Арсен, аз също плувам в пот, особено след нейни тренировки.Понякога ми се плъзгат гирите, но истината е, че обожавам усещането да се изпотиш след спорт. Затова много не си падам по пилатес и подобни . Исках да пиша и още нещо, но ми е много трудно през телефона..

# 299
Може ли един глупав въпрос? С какви обувки тренирате?
При мен (ламинат/паркет) всички маратонки, чорапи и краката ми се пързалят. Само с едни джапанки тип крокс успявам да се задържа в правилна позиция, но някак си не ми е спортно с тях.

Потта: сменям си дрехите по средата на тренировката.
 Пак се редактирам, едно време си слагах бебешка пудра на ръцете, за да не се пързалят.

Общи условия

Активация на акаунт