Тренировки в домашни условия - 94

• 53 237
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
А с какво тичаш по плажа ? Освен, че се мокрят моите маратонки идват и някак тежки за мокър пясък ... а боса не съм пробвала заради мидичките 😊

# 316
  • София
За днес - гръб и бицепси от Liift4. Втората част беше кардио - най-ужасното до момента, и този път в ролята на лилавия човек бях аз.

Откакто ми прати линка, за което много благодаря, и аз ги правя и признавам - беше ужасна HIIT част.
Аз редувам LIIFT4 с Chisel календара, за да имам малко повече фокус върху краката, че при мен са проблемна зона.
След Гамма от Т25 и сега LIIFT4 ръцете ми и въобще горната част се оформиха много добре Simple Smile но дупето поизостана.

# 317
Аманда, твоето място за тичане прилича много на моето, и аз тичам по такова пътче покрай слънчогледова нива или на една поляна, децата играят а аз правя обиколки покрай тях - хем тренирам, хем ги надглеждам. Two Hearts любимо ми е.
Маратонките ми за бягане са като на Barbabeau - Nike Downshifter, а за домашни тренировки са флекс бижу, доволна съм и не съм имала проблеми с тях. Постелката ми е от лидъл и съм изключително недоволна пързаля се много, както споменах щях да се пребия...и паркета, логично и той се пързаля.
По плажа тичах боса там където пясъка се мокри от водата, идеално беше, но мидички нямаше там.
За днес отчитам Triumph

# 318
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз отчитам сутринта:
hiit-cardio-sweatfest-butt-and-thigh-workout
И приключих първа седмица от новата програма. Simple Smile
Довечера Зумбаааа

На въздушна йога някой ходил ли е?

# 319
Не, но изглежда много приятно. С ластици въобще нищо не съм пробвала.
За днес - много задачи + рамена от Liift4/това ми е любимата тренировка от всички и не само защото е най-кратка/. Сега отивам да мушна кръглите джаджи и ластиците в багажа, ако реша да правя нещо от 80ДО през отпуската.
Понеже дискутирахме доколко е възможно да се научи правилното изпълнение на упражненията от клипове, ви пускам едно клипче с най-правилното изпълнение на супермен/но без гирички/, на което попаднах в една от руските групи.

# 320
След 2 седмици активна почивка (лежене на плажа Sunglasses ) бавно влизам във форма с 21 day fix - отчет за вчера -Total body cardio + Pilates. Днес съответно съм с мускулна треска на прасците и корема .Ваканцията ни обаче не е приключила и сигурно ще имам и други прекъсвания. Ще се опитам обаче поне по 10 -15 мин да правя по нещо, че да не е излизам съвсем от форма

# 321
За
 днес това- https://youtu.be/fcN37TxBE_s
Арсен, много е приятно, да, ама на морето е страхотно  Аз там си тичам боса, не ми пречат миди и т.н Мисля си, че ако човек живее до морето, може да поддържа супер форма с бягане и плуване  .

# 322
  • ВАРНА
За
 днес това- https://youtu.be/fcN37TxBE_s
Арсен, много е приятно, да, ама на морето е страхотно  Аз там си тичам боса, не ми пречат миди и т.н Мисля си, че ако човек живее до морето, може да поддържа супер форма с бягане и плуване  .

Ами ще те разочаровам,че точно тези,дето живеем до морето ни е доста трудно да стигнем до него от туристи - страшен трафик,няма места за паркиране,отделно градските плажове са отврат,поне във Варна. Може в малките курортни градчета да е различно. Но навсякъде това е топ пик сезон и хората се скъсват от работа,за да почиват другите Simple Smile Така че поне аз морето в ежедневието няма как да го видя, трябва да случа почивен ден и да се натоварим всички с децата,за да отидем до Камчия,което по-рано от 9ч не е,а тогава вече е пълно и на мен ми минава желанието за тичане с препятствия Simple Smile Така че благородно завиждам и аз на всички,които могат да се усамотят и в 5ч да тичат сами по изгрев слънце по плажа,пускайте снимки Simple Smile

Сутринта правих 20мин кардио и Lower fix Extreme - 21 Day Fix Extreme .

# 323
Хайде и аз да отчета тичане покрай морето. Не на самия плаж, мен ме е страх да стъпя накриво и да се контузя.

Вкъщи тренирам боса, на постелка за йога.

Звезди, благодаря за подробните отчети за програмата. Не съм се отказала да я правя, но ХиЧ май ще е по-подходяща за комбиниране с бягането.

# 324
Хайде и аз да отчета тичане покрай морето....

Къде е тази красота, прекрасна?!
В магазина Was it all just a dream ли ти продадоха? Wink

# 325
Спринкълс, много е красиво.
За съжаление нямам поглед върху цялата ХиЧ, тъй като в тренировките на Саги (освен Саги, който сам по себе си има възпиращ ефект върху мен, има и упражнения с лост за набиране, какъвто нямам). Правила съм две тренировки на Оутъм - едната беше много добра, другата - доста посредствена. Съответно не ми е трудно да сравнявам двете програми. Liift4 като цяло е с май леко по-кратки тренировки и малко повече кардио в самите тренировки.

# 326
  • ВАРНА
Добро утро,на гладно се отчетох с Cardio Extreme - 21 Day Fix Extreme . Накрая бях червена като домат. Такива динамични кардио комбинации с тежести на гладно ми идват в повече Simple Smile

# 327
Отчетът ми за вчера - Upper Fix + Cardio fix. Плащам си сега за тези 2 сед. почивка , чувствам се така все едно никога не съм тренирала .Кантара показа 1кг.отгоре. Предполагам е заради мускулната треска .Забелязала съм ,че винаги когато спра да тренирам за по-дълго (седмица ,две ) килограмите ми падат ,а когато пак започна се вдигат

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 14:56 от kate-aqua

# 328
9/33   Ходене 9+ км
10/33 НМС W 3/3
11/33 НМС W 4/1

# 329
Забелязала съм ,че винаги когато спра да тренирам за по-дълго (седмица ,две ) килограмите ми падат ,а когато пак започна се вдигат
Има го това и при мен!

Аз отчитам Седмица 9 от БР приключена, цялата, в график. Astonished Heart Eyes Smile
Три седмици ми остават само. Нямам търпение да приключа програмата и да си почина малко (предполагам, че поне две седмици ще греба на тренажора и само това ще е). Но от друга страна се чувствам в много добра форма, въпреки умората. Blush

Общи условия

Активация на акаунт