Тренировки в домашни условия - 94

• 53 236
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
link=topic=1049572.msg37175028#msg37175028 date=1533905253]

Къде е тази красота, прекрасна?!
В магазина Was it all just a dream ли ти продадоха? Wink

Дарлинг, след едно нощно мореплаване, ветровете ни довяха до Милос. И тук ще ни задържат още 2-3 дни, тъй като при 30+ mph ветрове няма как да плаваме.

За днес отчитам плуване и разходки в жегата до катакомбите, венециански замък и мястото, където е открита Venus de Milo. Островът е доста приятен и е явно доста уважаван от съдържавниците на Звезди.

# 331
Ох, тези хора навсякъде са плъзнали/при едно от пътуванията ми през май или юни шофьорът на таксито към летището ме изуми, като сподели, че брат му се бил установил в някакво родопско село, след което се впусна в сравнителен анализ на дискотеките в гоце делчев/. Поне ако не разбираш езика, са сравнително безобидни, тъй като не могат да артикулират множеството си претенции на английски.
За днес - бонусна тренировка Kempo Cardio + към P90X.

# 332
В далечното начало почнах с пилатес и тренирах естествено боса. После и тае-бото го продължих боса, докато едно хубаво си изкълчих крака. Е сега не мога нищо да направя без маратонки, не ми е комфортно.
Ох как ми се ходи на групов пилатес, ама е все вечер. Нищо аз ще взема книжка и ще мога да се прибирам по-късно.

Та завърнах се от Пирин. Хубави преходи. Дълги, с големи денивелаци. Но красоти, красоти. Сега ще ходя да си купя мишка ще покажа снимки. Днес се отказах да качвам Вихрен. То в празничен ден, август, в жегата си е живо изпитание на нервите да го качваш. Пък и всеки камък му знам вече. Ще отида някой хубав септемврийски ден.

Та отивам малко да си разтегна гърба, че с тази раница доста го натоварих, а и масаж да търся някъде по Благоевград.

# 333
Много благодаря, днес правих това.
Не мога да не се похваля, много съм доволна, че успях да на правя всичко с темпото на инструкторската:)

# 334
  • ВАРНА
За вчера отчитам и едно миене на прозорци,което си е цял фитнес за мен Sad
За днес Dirty 30 extreme - 21 Day Fix Extreme - направо лесно ми се стори в сравнение с вчерашното кардио.

# 335
Имам питане към Джери Ф и Дидис, къде в Благоевград има групови тренировки, в широк център да кажем. Аз знам само при Петя в Девата, но там при последните посещения не бях никак очарована от инструкторките. Интересувам се от йога, пилатес, каланетика, нещо от сорта. Благодаря предварително.

Извинете, че не съм съвсем по темата. Опитвам се да започна отново да тренирам в къщи, но направя една две тренировки и съм до там. Затова искам да пробвам временно с посещения в зала, иначе у дома ми е по-удобно.

# 336
З, в бившето ТПК Рила, пък дали не беше съседната сграда. До Билата, срещу съда, през малката градинка. Отвън беше написано с големи букви - тае-бо, йога, канго джъмпс. Имат две зали и мизерен фитнес, малко уреди. Утре ще мина и ще снимам телефони и програма. Не знам дали това не е Дева, все се каня да отида, даже се и записвах и все не ходя.
За BeautyLife Health Club  питай Диди, там имало йога, пилатес и т.н. В стария ми фитнес Голден Джим от този сорт са направили групова тренировка дълбоко разтягане, каквото и да означава това.

Аз днес правих гръб и рамене на уредите с леки тежести, да се пооправят мускулите от раницата. Мноооого жега да се мотая да търся център за масаж и пък да се окаже затворен.
Не мога да пратя линкове към албумите от Пирин, ето ми фейса, първите три публикации са от там, пресни, пресни:
https://web.facebook.com/tanja.ilkova.7

# 337
Започнах 6 - та седмица бодишред. Имам видима промяна.                            
Скрит текст:

Скрит текст:
От всички програми до тук, за мен, тази май ще се окаже най ефикасна.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 16:50 от арсен

# 338
В Бютилайф има йога и зумба. Имаше и Тае бо, но към днешна дата не съм сигурна.
Но е доста широк център. 🙄😝😂😂😂
Джери, в Еленово ходя на масаж. Ако не ти е далеч, ще ти дам координати. 🤗

# 339
Арсен, браво! На мен тази програма също ми харесваше.

Джери, красиви снимки! Благодаря, че сподели!

За днес - много плуване и йога на Ребека Пачеко на плажа пред изумените погледи на двама летуващи.

Моргана, миенето на прозорци си е поне две тренировки Sunglasses

# 340
За днес - тренировка за цяло тяло с кръглите ластичета и гирички. Някои от упражненията с кръглите ластичета ги виждам за първи път, доста натовариха рамената.
https://www.youtube.com/watch?v=OlwTVNA_li8
Арсен, дупето действително много добре се е очертало.

# 341
  • 1st floor
Аз последните дни бях на палатка на Иракли и отчитам само лежане и ядене.🤣 Палатката ни беше в гората на 15 метра от плажните кърпи и нямах никакво движение, освен разходките, които си самоорганизирах по плажната ивица. Но пък се нагледах на красоти!😍😍😍 Продържавам с плажуването, но по други места. Децата, за съжаление, започнаха да мрънкат на палатка. Иначе аз бих си останала там.🙄
Щетите от безумното хранене ще оправям в София. Сега хич не ми е до това. Отдала съм се на безгрижен живот.😁😁😁
Джери, добре си си прекарала в Пирин. Надявам се, като се върна от морето и аз да отскокна до там. Дано времето се задържи хубаво, че тази година имаме вече много провалени планове. Sad

# 342
Непо, завиждам ти (благородно) за красотите. Като тръгнете за Пирин да знаете, че се минава през мен и знам всички маршрути там (как се набутвам). Сега ми се ходи на море. И на такова чудно място.

Благодаря Ви, момичета. Пирин е виновен за хубавите гледки.

Мислих днес да мързелувам в Аквапарка, ама като знам каква лудница е, даже и македонци ходят се отказах.
Днес е ред на крака. Ама толкова крака правих 4 дни, че им е ред поне 3 дни да починат.
Ще ходя да се разхождам по равно над Рилския манастир.

# 343
  • Бургас
Арсен, изглеждаш страхотно! Поздравления!
Искам и аз такова дупе Kissing Heart

Стигнах до извода, че съм започнала да клинча от тренировките. Нямам време, изморена съм, дрън-дрън, извинения. Като гледам колко сте сериозни всички и срам ме хваща.
Днес ще подхващам 90 ДП на Румяна. От кога се каня и отлагам. Няма плаж, няма чистене, нямам извинение да не започна.

# 344
И аз като  Тяня79 като че ли гледам да претупам тренировките.  То мързел, напече ме слънцето....2 дни почивам, 1 тренирам- летен режим 🌞😊 Трябва се стегна обаче, че тотално съм загубила форма.
Арсен, страхотно дупе

Общи условия

Активация на акаунт