Тренировки в домашни условия - 94

• 53 227
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Ааааа, я не ме разколебавайте. Все пак дойдох за крака и корем в залата.

От утре съм за няколко дни в София. Може, който е свободен, да организираме някоя планина.

# 346
Много хубаво дупе, Арсен!

Вчерашният ден ще влезе във аналите на форума и специално темата със 20++ км по Витошките пътеки и морени до Черни Връх, извървяни бодро от 3 бр диви съфорумки (Агента, Аманда и Д_ана!) и малкият син на Аманда, които улисани в сладки приказки и гонейки лифта минаха надолу стената на Алеко не по пътека, а накъсо - директно по камънака и капиняка. В най-опасните места се смяхме като луди, правихме селфита и портрети и ядохме все що растеше за ядене (необрано от никой, че друг толкова луд да цепи напряко нямаше и няма да има) Wink Даже си го броим за тренировка!

Аманда и мен си ни знаете, че сме пичове, но да изклюкаря, че и Д_ана е страхотна, страшно висока и в страховита форма!
Рапорт даден!

# 347
Агент, сега да ме дразниш (аз видях всичко де Simple Smile). Не изчакахте 2 дни и четвърта съфорумка Sparkling Heart
Аз си спомням един подобен преход от Златните, през купена и Синята стрела - 20++. И хвощ, хвощ без пътека. Може  това да пробваме.

Ударих му здрави крака днес. Усетиха се мускулите, че съществуват. Така се бяха схванали от Пирин.
А и малко шкембе.

# 348
Благородно завидях на бродилите из планинските пътеки. Страхотна компания сте били Hug

И аз тези дни бродих, но из Родопите. Съответно отчитам осем дни без никакви тренировки - всъщност само едно тичане от 6 км., но тръгнах с идеята за пълна почивка от тренировки, така че и това тичане беше просто спонтанно вдъхновение.

А, да, отчитам и страхотен апетит и безобразно ядене, но пък беше вълшебно - тази почивка ми е винаги най-най-любимата от всички през годината. Язовир, невероятна тишина, неописуемо спокойствие, необятно небе...
Ходихме много - нямахме ден с по-малко от 7 - 8 км. Единият ден бяха 15 км., а в друг подобрихме семейните рекорди - 27 км. Като си видях след това подметките, ми прилоша, но си струваше.

А, да, четири десетилетия по-късно се научих да карам и колело Laughing
Не знам това за хвалене ли е или за срамота, но да го отчета за спортните постижения bowuu

И, между другото, дали заради цялото това ходене - освен него и колоездачното "обучение", през цялото останало време беше пълен релакс, се върнах до грамче тежаща, колкото бях, когато и тръгнах. Не можех да повярвам на очите си - това са осем дни, в които не спрях да ям, да не говорим какво ядох... то не е за писане, и с ужас очаквах да видя цифрите, но ето че останах приятно изненадана.

# 349
  • ВАРНА
Аз днес бях на Йога от 21Fix Extreme - по дебилно не съм се чувствала никога ... Трябва да отделя някой ден да се запозная с всичките там пози,защото никаква представа си нямам и Оутъм се върти от една поза в друга,а а аз се клатя като невеляшка .... Днес чакам половинката да се върне , дано остава пак време за тренировки,ако не - ще наваксвам с плуване Simple Smile

# 350
Арсен, изпуснах те Sad

Привет от Прага Simple Smile
След 22 часа в колата, днес компенсирам с:
Тичане 5 км в парка. Е, не че ги изтичах на веднъж, но с МП ги тичахме заедно, с малко ходене. Ако тичам бавно, мога цял км, но ми е неприятно и ме заболяват много прасците. Ако тичам бързо, техниката ми е по-добре, но и бързо се уморявам. Поставила съм си лича цел до края на престоя ни да изтичам 1 км или 1.5 км без да спра. Това си е лично постижение, за сега съм успяла най-много 900 м и то днес от срам хахаха

Иначе си и ходим доста, до тук 14 км, но се прибрахме да починем малко, че кошмарът от вчера още ни поддържа леко уморено. Докато си легна, се надявам да направя 20 км - пак личен рекорд от както имам гривна би било.

Хубав ден на всички.

# 351
Браво на вас, супер сте! Hug Heart

Аз се отчитам с обичайния ход на БР. Днес започнах десетата седмица. Blush

# 352
И аз отчитам една Витоша, лек маршрут (нали, с децата … най-малкото на 4), 10 км. Не се изморих, но слънчасах.

# 353
И аз завиждам за планинските разходки, и аз искам, но моят мъж ме е отрязал и не ще да ме води. Relaxed Благодаря за комплиментите за дупето, доста подскачах последните няколко месеца и резултата е задоволителен, като се има предвид, че храненето ми не е съвсем добро, като качество е добре, но количествата ги изтървам.
Джилиън Майкълс ме спечели като треньор и следващата програма, която ще подхвана е Боди Революшън.
Днес ще подхващам 90 ДП на Румяна. От кога се каня и отлагам. Няма плаж, няма чистене, нямам извинение да не започна.
Давай, няма да сбъркаш, чудесни са 90ДП, Руми си разбира от работата, така са подредени тренировките, че постепенно да се развиваш и надграждаш.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 22:42 от арсен

# 354
Браво на планинарите. Аз последно качвах Витоша с див махмурлук /в студентските години, грешки на растежа/, което май ме отказа от планински преходи до края на живота ми.
За днес - 80 ДО, ден 5 - Legs. Липсата на кръгли ластичета приятно ме изненада, сравнително ниските тежести - също. С Liift4 също трябваше да правя крака/там съм два-три дни назад спрямо програмата/, но като видях упраженията и се отказах от днешната им тренировка. 30 минути подскоци и мъки, а ефект за краката - никакъв, като изключим прасците.

# 355
Арсен, браво за резултатите! Наистина прекрасно оформено дупе и бедра.
И у нас положението с планината е същото, добре че има приятелки да се навиват на преходи. Ако Агентката и Дана  бяха тук по-често, можеше и за алпинизъм да почна да се готвя на стари години:smile: Като разказвам на останалите домашни за преживяването, дребният коментира - не я слушайте, хилиха се непрекъснато, беше им забавно по камъните. Не е осъзнал още, че смехът е опит за преодоляване на стреса. И допълва, че ял с едното момиче боровинки през цялото време.
Присъединявам се към мнението на Агент, че Дана изглежда страхотно.
Джери, аз работя през седмицата и ми и е трудно да се измъкна за планина. Много красиви снимки от Пирин. И на Непо снимките от Иракли във ФБ са прекрасни, много ми хареса как изглежда и тя самата на плажа. А Иракли ми е едно от най-любимите места в България, изкарвала съм 30 дни на палатка в едни по-непринудени години. Сигурно и сега бих могла, но не знам дали ще срещна семейна подкрепа.
Тони, до Доспат ли бяхте? И на мен ми се иска да отидем в края на август и началото на септември, но ми остана съвсем малко отпуска... Дано да успея. За язовир всички вкъщи ще са готови. Това е най-любимата отпуска на мъжа ми- с въдица в ръка. Тогава и на разходки ще е навит, защото ще може да редува с любимото занимание.
След прехода в неделя, за вчера отчитам 30 минути с Кристин, които не ме изпотиха.... За днес още не съм решила какво да правя, вероятно пак нейна тренировка или нещо от БР. Усещам, че си избирам тренировки в зоната на комфорта и не съм сигурна, че това води до някакви резултати. Така ще си цикля и поддържам някаква форма, но няма и да надграждам. Трябва да си взема и по-сериозни тежести, защото на моменти петиците са ми леки.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 07:57 от Аmanda

# 356
Вече с отчет- https://youtu.be/RL3kcQ-lfqo
Това ми е една от най-най-любимите тренировки.
Забравих да пиша по темата-море и морско местожителство.Аз си представям нещата като тичане и плуване сутрин преди работа, когато няма много туристи на плажа, но предполагам, че си зависи в кой квартал си. ..И ние не ходим на Витоша всеки ден, а познавам хора от Драгалевци, които никога не са правили преход...

# 357
  • Бургас
Днес ще подхващам 90 ДП на Румяна. От кога се каня и отлагам. Няма плаж, няма чистене, нямам извинение да не започна.
Давай, няма да сбъркаш, чудесни са 90ДП, Руми си разбира от работата, така са подредени тренировките, че постепенно да се развиваш и надграждаш.

Започнааааах! Вчера Ден 1! Страхотно беше, направо като нов човек съм днес.

Аз живея на морето. Ни плаж, ни плуване, ни тичане по плажа бях виждала последните 3 години. Има една приказка, че когато нещо ти е до дупето, не стигаш до него. Тази година имам цели 10 слънчеви бани и плуване. Което си е рекорд за 10 години назад. И в следващите 10 едва ли ще ми се случи Simple Smile.
Ние като вземем отпуск бягаме на планина, затова не ни се получава с морето.

# 358
Кой каквото си няма, това търси.

Аз тренировъчен отчет нямам, освен изключително приятната и отчасти приключенска разходка с Аманда и Агента и сладкиша на Аманда. Не че не си ги знаем, но форумното впечатление не лъже и това са две страхотни и готини мадами! Тази среща и разходка така добре ме заредиха.😍 Освен газенето в малинака сред викове за змии и не дотам грациозното пълзене по морени, трябва да допълня че и добре си поджапахме в тресавища. Моите крака и на Агента имаха възможността няколко пъти да поджвакат и да изсъхнат. А и не само смехът, но и похапването, било то и на диворастящи плодове, е средство за справяне със стреса.

От другата седмица се включвам на тренировъчния фронт и ще му мисля с какво.

А да, Арсен, наистина страхотно дупе, само така!

Искам и аз плосък корем като на Непо.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 13:20 от D_ana

# 359
Как ме навивате само за Витоша. Да видя утре как ще изпълня разпорежданията на личната и ще зачезна от Симеоново.

Днес у стария фитнес гърди и трицепси. 25 минути общо за два тренажора, този, който показа Агентката и един в изправено положение, имитиращ каране на ски. Не кростренажор, а се действа само с ръцете, имитиращ скиспускане.

Общи условия

Активация на акаунт