ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 12

• 29 013
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Моски, не познах ли вчера за снимането, aaaaa, че няма да е сама Joy

# 646
  • Там,където се събуждам щастлива.
И половината му фенки са изпопадали от фалшивото “ Обичам ви!” Сега ще ни треснат интрига между Зорница, него и Марио, което е мнооооого плоско и скучно!

# 647
И половината му фенки са изпопадали от фалшивото “ Обичам ви!” Сега ще ни треснат интрига между Зорница, него и Марио, което е мнооооого плоско и скучно!

Да. Разкош просто.

Майче, позна явно, ама честно казано в момента даже не мога да погледна на ситуацията от към забавната ѝ страна. Но поне знам защо Диана не пуска снимки днес. В депресия е. Joy

# 648

И разочароващо. Дано да приключи бързо тая сага

# 649
Калинка, чакам тези във фейса да видят и да избухнат Grinning

Моски, какво да се кося, те сценаристите вече са го измислили, на тяхната милост сме да са измислили не някоя прекалено голяма скучна, повтаряща се и с нищо изненадваща глупост.

Нали, пак ще снима самичка Grinning

Нали си говорехме за изневяра днес по-рано, е вече знам кой ще е Joy

# 650
Аз тъпо, но упорито ще вярвам, че до изневери и раздели няма да се стига.

# 651

Да. Разкош просто.

Майче, позна явно, ама честно казано в момента даже не мога да погледна на ситуацията от към забавната ѝ страна. Но поне знам защо Диана не пуска снимки днес. В депресия е. Joy
Добре де, Зорница да е в депресия - бива. Ама защо и Диана? А и денят още не е свършил, може да ни изненада с някоя вечерно-изморена снимка след първия снимачен ден Grinning

# 652
Перличке, от начина, по който тя (не) говореше за него, съм останала с усещането, че не му е фен номер едно, затова направих злощастен опит да се пошегувам. Откъде да я знам, може пак да има постове с Тези двамата...тази вечер, само че тоя път да са Марио и Банков Joy

# 653
Aз пък съм доволна, че поне единия екип вече снима Grinning
За колко епизода се връща Банков, не е ясно. Hо и през целия сезон да присъства, убедена съм, че между Mарио и Зорница няма да се пречка в повече от два-три Joy

# 654
На мен не че ми се иска, просто вече знам при евентуален подобен развой кой ще е жертвания, а най-малкото нея искам да я размятат насам-натам като жена не знаеща какво иска, защото ми е любим герой.

Е ще е сблъсъка на титаните, ще настане ей сега война между двата фронта.

# 655
Aз пък съм доволна, че поне единия екип вече снима Grinning
За колко епизода се връща Банков, не е ясно. Hо и през целия сезон да присъства, убедена съм, че между Mарио и Зорница няма да се пречка в повече от два-три Joy
Злати, кажи няколко успокоителни думи, че Майчето ме е подбрала от вчера още и само ми говори за някакви изневери и на мен ми се отщя да чакам началото на следващия сезон вече Sad

Майче, кой ще е жертваният? Марио ли? И защо?
Единственото, което ме кара да страдам по-малко е това, че съм уверена, че сблъсъкът между Вергов и Велислав ще е чутовен и ще е удоволствие за гледане.

# 656
Ама наистина ли вярвате, че ще развалят втъзката на Марио и Зорница заради Вергов, който е днеска снимам утре не се знае къде съм. И изобщо не съм изненадана, че се връща покрай разправиите с болницата ще е.

# 657
Моски, мисля, че Майчето имаше предвид Зорница. Тя ще е жертвата при евентуален такъв развой на събитията, защото нея пак ще я разпъват на кръст, че не знае какво иска бла-бла...

# 658

Ама тоя път ни повярвай, че ще има ...залитане поне

# 659
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калинка, чакам тези във фейса да видят и да избухнат Grinning

Те се вихрят под снимката му в профила! Нямам нищо против актьора, но предчувствам как ще жертват друг, заради няколко почитателки, които виждат не история, а голото му д.....И го искат отново!

Общи условия

Активация на акаунт