След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте в този слънчев ден! Hug

Себи , наистина биха били прекрасен тандем. А още по - хубаво би било , ако Фе и Бу ни зарадват с общ проект - един сериал например.Това ще бъде великолепно , но това са само мечти за сега.

Между другото забравих да кажа , че много харесва Фе в образа и на Мурка. Ах, страхотна беше. С Къванч бяха красива двойка. Много нежна, много красива и много чувствена е Мюрвет за мен.

И малко да се порадваме на Бурак.

# 136

Ирина wavey

Възхищавам  се само от актьори /независимо в коя държава живеят/  , когато правят разлика в живота и  , от сцената/ и мисля ,че Бурак и Фахрие са моите избраници за лбими турски актьори
по тази причина.

Фахрие беше невероятна Мурка  във времето когато усещахме изгарящата любов  м/у Буфчетата.

Бурак се целуваше наляво и  на дясно с   Неслето.................... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Според мен това е перфектна актьорска игра и нищо повече!!

На който му се привиждат  разни любовни истории си е за негова сметка!!!!

# 137
Себи , имах предвид , че харесвам героите на Фахрие и Къванч и че Мурка и Сеит си отиваха , а не Фахрие и Къванч. Simple Smile Hug

Аз също съм от тези хора , които правят разлика между двойките на екрана и взаимоотношенията им извън него.

# 138

Ирина, и като актьори и в реала са изключителни.Исках да кажа друго,че Фе игра невероятно в малкото сцени с Къванч и пресъздаде много по-силни чувства отколкото  Шура в целия сериал ,като се  гушкаше нежно  в Курт и не и пречеше , че вече бяха двойка с Бу.

Ние по-старите фенове на Фе непрекъснато си мечтаехме да станат двойка в живита и на екрана.

Говоря за времето ,когато Фахрие не беше срещнала Бурак и Къванч не беше женен.

Още едно хубаво Фе,

# 139
Себи , аз те разбрах по съвсем различен начин и се радвам , че в крайна сметка се доразбрахме. Hug

Да , за Сеит аз предпочитах много повече Мурка , отколкото Шура. Не знам някак си Шура и Сеит не ми допаднаха.
Докато между Мурка и Сеит имаше химия , романтика , доста сладка двойка. Много лоши коментари съм чела като цяло за Мурка и въобще не ми се нравеха... Според мен играта на Фе беше великолепна и се открои , въпреки че взе участие почти на финала.

И едни страхотни колажи!

# 140

Ирина е затова говоря.В една такава сцена ГОЛЕМИТЕ актьори превръщат милувките ,гушкането,целувката по челото в срахотно интимно и вълнуващо усещане.
Няма фръцкане, няма сълзи.....Има игра с очи и тяло и то е много осезаемо.

Имаше отвратителни критики и коментаи  по адрес на Фахрие за тази роля-от семпли и доста ограничени и не информирани фенове от други теми , които по принцип не харесват Фахрие.

Имаше обаче и много интелигентни, знаещи и сериозни фенки  на турси сериали ,които зачетоха  и харесаха участието и  и го отразиха в темите си ,за което и сега им благодаря. bouquet

Според мен това което дразни  другите  у Фе ,е нейната красота , интелект,кадърност.
  Сега и с любовта им с Бу ги довърши.

Хубавото ни момче.Дано вида му сега ,който малко ни тревожи да е поза и подготовка за новата фотосесия.

# 141
Добър ден , момичета! Hug

Себи , толкова съм съгласна с теб... Лошите коментари идват единствено от завист, злоба и ревност. Никога не съм разбирала хората , които могат да изписват такива отвратителни неща за който и да е. Но това показва колко ограничени са те самите.

Докато двамата са заедно и се обичат и подкрепят , никой не може да ги раздели , те са взаимната опора един на друг.

Любима моя снимка. Когато са един до друг , те сияят , блестят. Толкова нежна, красива и щастлива Фе... Heart

Дано скоро има раздвижване покрай тях и скоро да им видим нови снимки. И аз като теб , Себи, се надявам , че тази визия на Бу е заради даден проект. Дано всичко с него е наред и да разберем всъщност какво се случва.

Хубав ден от мен! Hug

# 142
HeartHeart   Здравейте  Heart

Ирина , имаме новина и то прекрасна .Идва от рускините , а аз на тези вярвам!

Бураку Озчивит было направлено предложение сняться в продолжении «Воскрешенного Эртугрула», который в новом сезоне сменит название на «Осман Гази». Актер уже положительно ответил на проект.

Бураку досталась главная роль, он выступит перед зрителем в образе самого Османа Гази.

Не теряя времени, Озчивит уже приступил к изучению сценария. Съемки будут проходить как в Стамбуле, так и Анадолу. Подготовкой костюмов занимается большая команда профессионалов.

Бурак Озчивит в сериале #ВозрожденныЭртугрул.
Именно поэтому актер ре стрижется. Нo не знаем, вроде у Бурака до конца этого года контракт с каналом Star TV

# 143
Уау!!!
Себи , моля се това да е вярно!!! Покрай ВВК , османската история ми стана много интересна  и да видя Бу в такъв сериал и то в главна роля ще е страхотно. А дали косата му точно заради това не е по- дълга? Thinking
Дано скоро разберем отговорите на всичките ни въпроси и тази новина да се окаже вярна.

До колкото си спомням Бу участваше и във ВК в ролята на Малкочоглу. И тази визия много му отива! Страхотен мъж.

Какъв поглед , какви очи.

Каква осанка , какво величие...

Себи , благодаря за прекрасната новина! HugFlowers Bouquet

# 144
Момичета, здравейте!
Вече съм на камилата в Йордания. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз обаче съм на друго мнение за този исторически сериал и участието на Бурак в него. Вече направи една много силна роля такава във ВВ и според мен не е добре да се повтаря. Не ми допада тази новина, чакам друга роля. Confused

# 145

Ирина newsm44

И турската преса потърждава за новия проект на Бурак.

Турската преса потвърждава новината, че Бурак Озчивит се съгласява да играе ролята  на сина на Ертугрул бей, създателят на Османската империя Осман Гази. Подготовката за сериала е в разгара си, тя ще бъде заснета в Истанбул и Анадола, където се строи огромен филмов комплект. Също така за новия сезон Ertugrul, който ще промени името си и ще бъде наречен Възраждането на Осман, подготвя нови костюми.

Burak Ozcivit as Osman Bey on dizi Osman Gazi for TTR1, although we dont now for sure if these news are real because there is a contract with Star tv for 80 episodes and 2 seasons. Burak Özçivit(Osman Gazi) the son of Ertugrul Bey

Евентуално 80 епизода в два сезона.Чудесно!

Сем. Озчивит може да бъде спокойно Mr. Green според мен.
Когато се знае предварително и се излъчва по националната телевизия

КОЙ ЩЕ БЪДЕ ОСМАН ?

И арабите не остават по-назад-

دور مؤسس الدولة العثمانية التي امتدت لستة قرون، في المسلسل الجديد "قيامة عثمان غازي"، والتي تأتي استكمالا لسلسلة "#قيامة_أرطغرل".

МИМИ Laughing дръж се ждраво за камилата да не паднеш hahaha hahaha hahaha

,а Бурак според мен ще се справи по-добре с историческа роля отколкото с някоя романтична или военна боза  Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 16:15 от sebilMM

# 146
Мими, супер , радвам се за теб. Дано някой ден и аз посетя тези свещени земи. Hug

Себи Hug, много се радвам. В темата за историческите сериали , също бяха споделили тази новина. Щом толкова се пише се надявам да е вярно.  Това ще бъде една голяма глътка свеж въздух. Сега остана и Фе да ни удостои с присъствието и харизмата си.

# 147

Ирина нека МИМИоще се чуди дали е добре или не Бу да участва в този сериал/гарантирам ,че ще е успешен/ и се кандилка на камилите GrinningStuck Out Tongue Winking Eyeфеновете на Бурак ликуват!

💣⚡ Нощната бомба! Според една доста уважавана онлайн публикация ролята на Осман Гази в най-популярната серия Revived Ertugrul (която ще бъде преименувана на Osman) отиде в Бурак Озчивит. Странното е, че се има предвид, че е подписал договор с Междузвездни телевизионни канали и той се подготвя за серия с телевизията Ай Yapym. Ще следваме развитието
]
без моя редакция:blush:[/b]

И ОЧИТЕ НА БУ Hug

# 148

Ирина нека МИМИоще се чуди дали е добре или не Бу да участва в този сериал/гарантирам ,че ще е успешен/ и се кандилка на камилите GrinningStuck Out Tongue Winking Eyeфеновете на Бурак ликуват!

💣⚡ Нощната бомба! Според една доста уважавана онлайн публикация ролята на Осман Гази в най-популярната серия Revived Ertugrul (която ще бъде преименувана на Osman) отиде в Бурак Озчивит. Странното е, че се има предвид, че е подписал договор с Междузвездни телевизионни канали и той се подготвя за серия с телевизията Ай Yapym. Ще следваме развитието
]
без моя редакция:blush:[/b]

И ОЧИТЕ НА БУ Hug

Себи, на тази снимка е бомба! 😍
Благодаря , че споделяш всички последни новини!!! 😘🤗
Нямам възможност за повечко от мен , че съм навън.

# 149
  • Благоевград
Момичета, да не сте си помислили, че съм ви забравила  Hug Тук съм, чета ви редовно и така се радвам, като видя, че има нов коментар в темата  Heart Eyes

Наистина Бу напоследък не изглежда хич добре, не ми харесва толкова изпит и слаб. Имам чувството, че нещо се случи след премиерата на военния филм, на който остана сам. Изглежда ми тъжен.
Ние ще можем ли да гледаме филма със бг субтитри? Има ли някой, който се е заел да го преведе?
За нов проект - с тази визия много ми прилича на момчето от бедния квартал, момчето, което е подигравано заради някаква драма в семейството му, нещо такова ми се върти в главата като го гледам с тази визия.
Не мисля, че е добра идея отново да се включва в исторически сериал. Малкочоолу му беше феноменален образ и винаги ще си го представям в него.

А за Фе - последната снимка с намигването, да ви кажа честно ми е точно "Дреме ми на шапката"  Laughing
 Много обичам, когато пускате снимки от "ОК", Фенцето там е с прекрасна визия, различни тоалети, прически, иде ми да си сваля снимки и да тръгна по магазините да търся такива дрехи  Laughing
Най-любими нейни снимки от филм са ми с червената рокля и буклите, ФЕНОМЕНАЛНО КРАСИВА Е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Желая ви приятна вечер и дано скоро се появяат новини около нашите любимци, че най-накрая да си отдъхнем  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт