След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 706
  • 743
  •   1
Отговори
# 165

Ето ги и нашите на сватбата, но засега само в гръб.  Rolling Eyes Ей, не я оправи тази чорлава коса Бурак.  ooooh!

Ааааааа, ФЕ е в оранжево ли?  newsm78 newsm78 newsm78 За пръв път я виждам в този цвят.  newsm78

# 166
Честито на младоженците , много щастие и любов!

Радвам се , че ще имаме нови снимки на Буфчетата. Дано има с по - хубаво качество.

И на мен ми прилича на оранжево.
С нетърпение чакам още снимки.

Себи , Мими, благодаря за споделеното. 🤗

# 167

Поне Бурак се е  усмихнал най-после Grinning

Ето ги и нашите на сватбата, но засега само в гръб.  Rolling Eyes Ей, не я оправи тази чорлава коса Бурак.  ooooh!

Ааааааа, ФЕ е в оранжево ли?  newsm78 newsm78 newsm78 За пръв път я виждам в този цвят.  newsm78

Оранжева е!

https://t.co/1ikK8w8pPz

# 168

Във вихъра на танца сме  Joy Joy Joy

Добре, че се омъжи момата, че да видим и нашите най-после.  Joy Joy Joy

# 169

Много се радвам за тях, че са добре,красиви и щастливи!!! 😍😍😍

Мими,

Добре, че се омъжи момата, че да видим и нашите най-после.  Joy Joy Joy
👍👍👍

# 170
  Добро утро Hug Hug Hug

Наистина добре ,че се омъжи Ферхан. че да се появят.

Фе  е красива и оригинална в този цвят-Слънчице ,но Бу си е пълна трагедия ,ако не си го знаем как би могъл да изглежда.

Бу ,отзад Wink

Приятелите са си приятели.....

И  спомен от една дуга сватба.

Приятен ден bouquet

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 08:23 от sebilMM

# 171
                   Добро утро, момичета!  smile3525

Тя цялата сватба качена в Туитър.  Joy Joy Joy

ФЕ блести с тази рокля и цвета и отива.  Hug Много добре изглежда. На Бурак освен косата всичко друго му е наред. Ама нали е сигурно заради бъдещ проект, ще търпим няма как.  Rolling Eyes

Аз ще повторя снимка, ама са толкова хубави всички.
                Семейството продуценти се е събрало, те всички явно вървят в комплект навсякъде, забелязвате ли? По сватби, по премиери, все заедно се появяват, няма пропуск, заедно със съпругите си.  hahaha

Прекрасна ФЕ!!!  Hug Е, Бу отпред не е толкова лош, СЕБИ, става.  Wink Wink Wink

Приятен ден от мен!  bouquet

# 172
Добро утро и от мен! 🤗🤗🤗

Много , много ми хареса Фе. Винаги е стилна и красива и в същото време толкова сладка. 😍
Бу е стилен и той , само дългата коса не ми харесва , защото предпочитам късите прически. Но и според мен е заради роля , дано е заради Осман Гази. 😊

Толкова красива е Фе!!!

Много хубав тен е хванала. Грим , коса, бижута - всичко е топ. Отново оправда очакванията ми , даже ги надмина! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 13:19 от Irinak

# 173

Снимките ,които е постнала Ирина, са от кратко интервю ,което са им взели преди да влязат на сватбата.
Добро утро и от мен! 🤗🤗🤗

Преди малко излезе информация според която [b"Възкресението Ертугрул" ще продължи без промяна на името до януари.Така че "Възкресението Осман Гази" не попада в дневния ред преди издаването на януари. Ако не го направи през януари! После влезе B chikiri. Сериите ще вземат сезона до последния дъх на "Възкресението Ертугрул" и ще свържат главата на Осман Гази през следващата година ... ][/b]

# 174
Себи, за краткото интервю от сватбата снощи- преди малко излезе с превод на английски и го изгледах на бързо. Та там питат Бурак дали е вярна новината за историческия сериал. Имаме потвърждение вече лично от Бу, отговори, че е истина и че е дал съгласието си . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 175
Мими, много ме зарадва последният ти пост. В очакване съм на този проект , който знам , че ще е грандиозен.
ВВК ме впечатли страшно много и  се запалих по турските исторически сериали , а ако Бу е главен герой , просто ще бъде великолепно! Heart Eyes

И малко моменти от снощи.

# 176

Здравейте Hug Hug Hug

Ирина, наистина Фе снощи показа отново стил и изящество , което ние си знае, че притежава!
            Изборът на цвят е впечатляващ -като изгарящ въображението пламък е роклята и като модел и като намек за настъпващата есен,а обиците ,леко асиметрични са  като части от кора на дърво допълват цялостното
впечатление от Фахрие.

Моделът на роклята личи ТУК!

https://t.co/Ixz8Bpybzq

Толкова красива е Фе!!!

Много хубав тен е хванала. Грим , коса, бижута - всичко е топ. Отново оправда очакванията ми , даже ги надмина! Heart Eyes

МИМИ, зная ,е не одобряваш този проект на Бурак , но се надявам да промениш мнението си , защото иначе няма да е интересно в темата Sad newsm78

Ако е по романа ,който е преведен скоро на български -"ОСМАН първи -ЛЮБОВ"/още утре ще си го купя и прочета/ ще се радваме не само на исторически , а и на романтичен сериал от 80 серии , в два сезона с Бурак.

В промотирането  на книгата пише-
"Важна роля в създаването на Османската империя от Осман,чиито детство,мларост и духовно израстване в манастира на шейх Едебали са описани в книгата.Какво място  заема в тази история прелестната Рабия и как едно предателство променя хода на историята..."Ще научим като прочетем книгата и гледаме сериала Wink

https://t.co/daDeRvoXbK

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 18:12 от sebilMM

# 177
Себи , прекрасно се изказа относно визията на Фе, подкрепям те с две ръце! 👍

Мими, аз също гледах интервюто им със субтитри. Освен че Бу потвърждава този проект разбрах , че на Фе много и харесва сегашната визия на Бу, даже тя е искала той да бъде с по - дълга коса и допълва , че тя го харесва всякак. ❤❤❤
Журналистът я попита дали ѝ липсва снимачната площадка и тя каза , че изчаква подходящия проект. Права е , не трябва да избързва. 🤗

Много ми харесва как говори , колко е усмихната и сладка. Зарежда ме положително. Бу е по - лаконичен. Радвам се , че са имали прекрасно лято и са щастливи. 😍

Кендъл Дженър е девойката на втората снимка. Според мен ,Фе я минава. 😍

# 178

Виж я ти нашата СЕБИ, рибата още в морето, тя сложила тигана.  Joy Joy Joy Че и книгата с превод намерила. Браво!!!  Joy Joy Joy От сега се подготвя за сценария.  newsm10 Аз ща, не ща, щом не си е харесал друго Бурак, ще го гледам и в исторически сериал . От ВВ съм изгледала честно да си призная само частта с БУ.  Rolling Eyes

А ФЕ изби рибата снощи със стил и класа.  Hug Безупречна както винаги на такива събития. Само се опасявам, че засенчи булката. Днес във всички медии ги има с Бурак, а много малко отразени главните виновници за събитието.  Thinking Ама така е като си заобиколен от такива известни приятели.

По едно време докато танцуваха, камерата снимаше само в бюстието на ФЕ. Малко оставаше да се разкрият красотите на нашето момиче, ама нали си е сто процентова жена, има си всичко и то по много. Бурак ако види клипа с деколтето, сигурно другия път ще я облече повече.  Joy Joy Joy

# 179

Ухааааааааааааааааааааа Младите  Wink Shocked това е за вас!

Пускат ни бомба след бомба #Crazy

МИМИ, забравих да ти кажа -да отпред Бу става и то много! Wink

Ние тук си коментираме Фе , а булката е причина да ги видим и то в такава форма Wink

Прекрасна ,макар и различна двойка от нашите.

Харесвам това момиче,сега харесах и половинката и.Ако с една дума може да се каже нещо за тях е -естествени!
              Направи ми впечатление ,че той танцува с малко момченце ,а тя с малко момиченце.....
Това вероятно е ритуал за деца. Такъв не видях при Буфчетата Дано и без него си имат деца като му дойде времето.

ХА,ХА,ХА.......ще я облече я .само бурка да не и сложи hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 20:09 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт