След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 540

Здравейте, момичета!  Hug

Ние станахме цяла агитка чакаща бебето. Много се радвам!  Joy Joy Joy

ИРИНКА, Честито!!!  married Пожелавам ти такава любов като на нашите гълъбчета, че и по-голяма.  Hug

СЕБИ, добре си се завърнала в България!  wavey

Новината за бъдещо момченце на ФЕ и Бу се разнесе в медиите скоростно.  Joy Joy Joy
                  Ето и статията с английски превод.

За Осман и неговата партньорка, в очакване сме. Да видим кои останаха свободни, че то този сезон много дизита, много нещо пак излезе... Те повечето ще отпаднат до тогава де, ама шоу да става и те трябва да се хранят.  Joy Joy Joy

Хубав ден от мен!  bouquet

# 541
Привет , момичета!

Благодаря на всички за пожеланията! Heart
Бъдете здрави и щастливи! Heart

Радвам се , че се разрастваме и много момичета се радват за БуФчетата. Blush
Какво по- хубаво от това - да гледаш колко много са обичани любимците ти.
 А и колко много се обичат те двамата.

Впрочем много ми харесва визията на Бурак тук. Фе също е супер. Simple Smile

Аз вече нямам търпение за Осман Гази.
Мими Hug събуди любопитството ми относно партньорката на Бу. Интересно коя ли ще е ? Thinking
Дано е някоя любимка. Grinning

Хубава вечер от мен! Hug

# 542

Иринка, аз пък го харесвам тук най-много.  Hug Колко по-добре изглежда с набола брада, отколкото ония дълги израстъци като си ги пусне. Защо не я поддържа по-често така.  ooooh! ooooh! ooooh! И с тази дължина на косата е страхотен...

А тук само хубави думи за нашите от последния репортаж. Този журналист май стана пръв приятел на Бурак. От как се срещна с него забелязвам само суперлативи ръси за нашите във всяко студио.  Joy Joy Joy Не, че ние не го знаем това, което казва, ама си е друго да го чуеш в ефир...

# 543

МИМИ Hug радвам се , че доживях да чуя журналист да каже нещо позитивно за Бурак , а пък за Фе  бе  абсурд.

Явно откакто са семейство  са доста респектирани и внимават какво питат  и  как го правят .
Това според мен се дължи на свъсените вежди на Бу и на лаконичните му отговори.

За кадром сериала "До самой смерти".
Старое фото.

Тук усещам ... мъж ,който желае тази жена и тя .... която няма нищо против да я обича.

Лека нощ Hug

# 544

Добро утро, дами!  smile3525

Един много красив колаж на Сара в черно бяло.  Hug

А ФЕ не забравя никога да поддържа приятелката си от Чучулигата - Елиф Искендер. Доколкото знам тя е преподавателка по актьорско майсторство в Лондон.  newsm78 Това някаква нейна школа ли ще да е?  newsm78

Хубав и успешен ден!  Hug

# 545
Привет и днес. 🤗

Мими 🤗
Всички имаме различен вкус, но поне за едно нещо сме категорични , а именно нашия Бурак. 😀 Всякак е хубав , както и Фе.

Радвам се , че се говорят хубави неща по техен адрес, но ми е интересно защо ли преди не е било така... 🤔
Както и да е , те са над нещата , както и ние. Нека са здрави, щастливи и много да се обичат.

Хубав ден! 🌸

# 546

Здравейте Hug bouquet

Ири Heart Eyes мога да ти отговоря ,само от моя гледна точка и усещане.

Когато Фахрие се появи на турската филмова сцена , малко бяха толкова красиви , млади ,способни и много образовани турски актриси.

Развихри се типичната балканска , еснафска  просташка /извинете Praynig Embarassed/ завист и тя изведнъж
стана капризната примадона дошла от  от Запад  и иска да им  вземе мъжете и известността.

Голяма борба, търпение, такт, мъка  и трябваха на Фе за да е това което е !

# 547

Нова снимка ни пуска нашият красавец.  love001

Иринка, Бу сякаш ме е чел и си е подкъсил брадата така както ми харесва.  Hug

Ама голям сладур е така с тази дълга коса и набола брада. Много по-млад изглежда.  Heart Eyes

# 548

МИМИ Laughing  сладурче си е Бу , нищо ,че физиономийката му е сериозна- респектира ги!

Нова снимка ни пуска нашият красавец.  love001

Иринка, Бу сякаш ме е чел и си е подкъсил брадата така както ми харесва.  Hug

Я как гледат другите деца  бъдещите родители   Laughing

И добро колажче Laughing

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 20:02 от sebilMM

# 549

Добро утро, момичета!  love001

Има ли ми кажете по-красива двойка за момента в Турция от нашите гълъбчета. Прекрасни са...

ФЕ много лайкове е пуснала на Бурак.  Joy Joy Joy Обича си го тя, знае как да си го глези.

Вижте какво клипче излезе днес с нашите. Явно папараците са ги хванали на излизане от болницата онзи ден. Ама нашето момче пак е наело лимузина за ФЕ, да не би пък да си е тяхна.  newsm78 Вече нищо няма да ме учуди при тях.  Joy Joy Joy Ех, всеки ако имаше толкова грижовен мъж, като нашия Бу и раждаемостта щеше да е по-голяма.  Joy Joy Joy Грешка няма нашият принц, ФЕ не е спала като го е избирала...
                Ето го и клипа.

Приятен ден!  bouquet

# 550

Добър вечер мили мои Чучулиги Heart Eyes Hug Heart Eyes

МИМИ Heart Eyes  клипа е категоричен- Бу се грижи всякак за любимото момиче - бъдеща майка на сина му.
    Да е консултирана подобаващо от квалитетен   гинекологичен   екип и болница и да си я прибере в къщи  удобно.

Нещо,което със сигурност усещам и ми е приятно ,че  Фе се държи много естествено и не се глези , както със сигурност очакваха от нея АНТИТЕ.
   Да са живи и здрави нашите любимци и все така се обичат и уважават Hug

От днес.

И да ви запозная с обстановката ,в която ще се развива "Осман Гази"

Спокойна вечер bouquet

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 18:59 от sebilMM

# 551
Добър вечер! Hug

Мими , Себи ,
Благодаря ви за споделеното! Heart Eyes Flowers Bouquet

Аз много обичам исторически филми или сериали. Но да има и нещо драматично - тежък сюжет , любовна история... Затова смятам , че и проектът за Осман Гази ще ми допадне. Много ми се искаше да гледам предисторията , тоест Ертуурул , но нямам време , а като гледам си има бая серийки, затова направо след време ще премина към Осман. Бу почна да ми харесва с тази грива , косата му е по- хубава от моята. Grinning
А както преди казах , бремеността разхубавява Фе. Heart

Спокойна вечер!
Нямаше какво да правя , та се поразчетох в някои теми и не разбирам едно нещо - защо трябва да нападаме някого , когото не харесваме. Фахрие , лично според мен , е една красива млада дама. В момента , както всички знаем, е бременна. Не е ли нормално да качи някой килограм?! Не може всички хора да сме слаби като вейки. Всеки си има уникално телослужение, защо трябва да се сравняваме едни с други?! Никога не съм правела подобно нещо - да оплювам актьори , които не харесвам , предпочитам да си замълча , защото това е грозно! Нека всички правим така , защото другото не е приятно. Всеки има право да харесва и съответно да не харесва някого , но не нека не бъдем толкова груби. Simple Smile)

И споделям просто така си , за разкош. Wink))))

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 23:18 от Irinak

# 552

Добро утро Hug Hug Hug

ю

Ири Heart Eyes много се надявам  в  сериала за Оман  Гази  освен история  да има и романтика .Струва ми се ,че за този проект много се разчита на Бурак и не случайно изчакват да изтече договора му  и започнат снимките.
  Не разбрах само защо  сериала ще започне  през април, а не от януари newsm78  Може би за да има по-завършен вид последния сезон на " Възкресението на Ертуурул"

И вашето настроение да е като при Буфчетата днес Hug Hug Hug

# 553

Добро утро и от мен в петък!  wavey wavey wavey

Иринка, подминавай злобата и завистта с усмивка, така и деня ще е по-хубав. Ако всички имаха усмивката и харизмата на ФЕ, света щеше да е по-красив. Просто някои хора още се чудят защо Бурак вече 5 години е така лудо влюбен във Фе.

СЕБИ, как какво чакат, ами бебето какво друго. На преден план е първо то, после ролята.  Joy Joy Joy Очаквам от теб да ни подгряваш до тогава относно Осман. Че до април време много...  Hug

Хубав ден!  bouquet

# 554

Здравейте bouquet bouquet bouquet

Ири  Heart Eyes и аз ти казвам от дългогодишен опит-завистта няма почивен ден ,Всички ние вече имаме имунитет кой по силен ,кой по- слаб , но най страшно бълване на фалшиви новини около Фе бяха преди да се сгодят, а после и преди сватбата.Бях пощуряла от мъка за незслужените кофи помия изляли се в/у нея.
   Дано сега е по-спокойна , нужно и е заради бебето.

А нашият бъдещ татко е в мъжка компания.

DOSTLAR TOPLANDI .  -СРЕЩА НА ПРИЯТЕЛИТЕ.

МИМИ Heart Eyes да те подгрея  сега с това Wink Wink Wink
           Според мен  това е малкият Осман Laughing

Общи условия

Активация на акаунт